CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23LBUL08 34117

Plamena Palace ****

Bulharsko
Primorsko
Poloha: Stylový hotel s příjemnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska…

8Počet dnů:

10.06.2023Termíny od:

13 090 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Stylový hotel s příjemnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska ve vzdálenosti 300 m od severní písečné pláže. Do centra oblíbeného letoviska Primorska se dostanete za 7 minut chůze. Hotel nabízí kvalitní služby a můžeme ho doporučit náročnějším klientům i rodinám s dětmi. Nákupní možnosti 100 m od hotelu.

Pláž: Vzdálenost hotelu od severní pláže cca 300 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (5-7 LV). Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus). V letovisku se nachází aquapark, sportovní hriště s venkovním fitnessem u školy, tenisové kurty, půjčovna kol a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní.

Možnosti obsazení pokoje: Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý + 1 infant. Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě. Do maximálního obsazení pokojů se počítá také infant (dítě 0-2 roky).

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma. Jednolůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí 24/7, směnárna 09:00 - 21:00, lobby bar 24/7, výtahy, klimatizovaná restaurace s venkovním posezením, venkovní bazén pro dospělé s vířivkou, dětský bazének se skluzavkou, dětské hřiště, dětský mini klub 4–12 let, venkovní parkoviště. Hotel akceptuje platební karty. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Restaurace hotelu je otevřena každý den (taky pro externí zákazníky). Můžete si pochutnat na dobrém obědě a večeři a taky ochutnat RIVER CRAFT Beer z hotelového butikového pivovaru.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.

Doprava: letecky

Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace **** Foto - Plamena Palace ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v celém hotelu, fitness, dětský mini klub 4–12 let
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Kulečník, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, bezpečnostní schránka, 2 tenisové antukové kurty (jsou požadované vlastní tenisové boty), míčky a raketa k zapůjčení, praní prádla, pokojová služba
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu

Primorsko

Primorsko je malé rybářské městečko 60 km jižně od Burgasu, které v létě ožije turistickým ruchem... Tak nějak jsme vždy popisovali naše Primorsko. Pravda to sice je, ale ono už je to i trochu jinak. Za poslední tři roky tu Alexandria udělala ohromný kus práce a tak se dnes Primorsko stalo českou oázou na bulharském pobřeží. O tom, že si místní váží našich turistů svědčí i to, že Alexandria dostala od města Primorsko ocenění pro nejlepšího touroperátora za rok 2001 a 2002. Jedině v Primorsku tak najdete všechny nápisy v češtině, jídelníčky v restauracích jsou také v češtině a Alexandria tu dokonce zřídila české informační centrum, kde všichni čeští turisté mohou získat základní informace, radu či pomoc. Máme tu i svou knihovnu, přehled českého tisku, včetně prodeje Mladé fronty dnes, Lidových novin a Týdne, které se do Primorska dostávají jen díky častým letům Alexandrie. Pro ty z vás, kteří chtějí pracovat i během dovolené, je tu k dispozici internet, ale také GSM signál, takže páni ředitelé mohou i z pláže kontrolovat chod své firmy. A mnozí tak k našemu překvapení skutečně dělají. Takže, jestli každý druhý Čech, který strávil svou loňskou dovolenou v Bulharsku, tak učinil prostřednictvím Alexandrie, pak v Primorsku je ten poměr ještě lepší. A ti z vás, kteří nás znají, vědí proč. A vám, kteří se ještě rozhodujete a nevíte, pak jistě pomůže i to, že tu máme kromě informačního centra ještě svou kancelář, spoustu zkušených průvodců, nabízíme všechny možné výlety, včetně sportovních programů, školky atd. Kromě toho si v Primorsku můžete dokoupit polopenzi na švédských stolech za naprosto bezkonkureční cenu 170 Kč/den. Milovníky tenisu pak jistě potěší náš úplně nový tenisový kurt přístupný pouze zákazníkům CK Alexandria. A dál? To už uvidíte sami.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí