CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51768

Seget Donji (Trogir) - Medena apartmány Superior MS ****

Chorvatsko
Dalmácie - Splitská oblast, Seget Donji
Seget Donji je velká obec (2 300 obyv.), při magistrále, při zátoce Saldun, 4 km…

8Počet dnů:

01.04.2023Termíny od:

15 120 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Seget Donji je velká obec (2 300 obyv.), při magistrále, při zátoce Saldun, 4 km západně od Trogiru. Svou novou výstavbou vlastně již navazuje na předměstí Trogiru a pokračuje dále k západu do letoviska Seget-Vranjica (2 km). Zátoka je do značné míry uzavřena ostrovem Čiovo. Obec má rozsáhlé zemědělské zázemí. Jsou tu pláže oblázkové a kamenité, pod hotelovým komplexem Medena jsou vybudovány plochy na slunění a rekreaci (tobogan). Borový les sahá až k plážím. Pláž Medena a pláž u hotelu Jadran byly vyznamenány v roce 2007 tzv. Modrou vlajkou. Seget Donji má dobré podmínky pro vodní sporty (windsurfing, vodní lyžování), tenis, plážový volejbal, hřiště na míčové hry, stolní tenis, kuželky atp.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, aperitiv bar, restaurace à la carte, dětské hřiště, tobogán, stánek s novinami, supermarket, noční klub, bar na pláži, stánek s občerstvením, bistro.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, škola tenisu, škola potápění.

Možnost příplatku polopenze - stravování je podáváno ve vlastní restauraci: snídaně i večeře - švédský stůl

Polopenze dítě do 3 let - ZDARMA !

SLEVA 15 % Z UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH POBYTU OD 2.9.2023

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Medena apartmány Superior MS

Apartmány Medena jsou apartmánové středisko, umístěné ve svahu a obklopené subtropickou vegetací, vzdálené cca 4 km od města Trogir a 2 km od původně rybářské vesnice Seget Donji, se kterou je spojené pobřežní promenádou. Leží v blízkosti hotelu Medena. Všechny apartmány (celkem 244) jsou vkusně vybaveny, mají klimatizaci, vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, sociální zařízení. Apartmány typu A jsou vždy v přízemí s terasou a mají 1 ložnici se 2 lůžky, obývací místnost s přistýlkou. Apartmány typu B jsou vždy v 1. patře s balkonem, mají 2 ložnice po 2 lůžkách, obývací místnost s přistýlkou. Všechny apartmány jsou orientovány na mořskou stranu (výhled na moře nelze zaručit). WI-FI ve všech apartmánech zdarma.

Středisko nabízí po renovaci několik apartmánů – jedná se o typ A nebo B Superior 4*. Typ A má 1 ložnici a v denní místnosti rozkládací gauč vhodný pro 2 děti do 12 let. Typ B má 2 ložnice.

Apartmány standard plus a superior mají navíc kávovar, mikrovlnou troubu a jsou prostornější.

Klienti mohou parkovat buď v blízkosti apartmánu nebo na parkovišti před recepcí.

V areálu je velká restaurace s výhledem na moře a ostrov Čiovo (ta je k dispozici i klientům, kteří si zakoupili stravování), aperitiv bar, disco klub, taneční terasa, směnárna, stánek se suvenýry, supermarket. Na pobřežní promenádě je pizzerie a kavárna. Pláže jsou oblázkové a kamenité s pozvolným vstupem, vzdálené cca 50-200 m (vhodné pro rodiny s dětmi). Pro děti je zde dětské hřiště. Areál má vlastní hřiště na plážový volejbal, ostatní sportoviště je možno využít u hotelu Medena - není možné využívat bazén.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Foto - Seget Donji (Trogir) - Medena apartmány Superior MS **** Foto - Seget Donji (Trogir) - Medena apartmány Superior MS **** Foto - Seget Donji (Trogir) - Medena apartmány Superior MS **** Foto - Seget Donji (Trogir) - Medena apartmány Superior MS ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • výměna ručníků i utěrek 2x týdně
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit)
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • parkování - 5 EUR/den - platí se na místě

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Seget Donji

Středisko Seget Donji najdeme přímo u moře, na Trogirské riviéře, nedaleko města Trogir - cca 4 km. Do Trogiru lze využít pravidelné lodní a autobusové spojení. Seget Donji Zdejší nádherné romantické pláže jsou vyplněny drobnými kamínky. Pod hotelovým komplexem Medena jsou k dispozici plochy ke slunění a prostory k rekreaci (např. tobogan). Pláž Medena obdržela prestižní ocenění Modrá vlajka 2009. Středisko Seget Donji vzniklo v 16. století - roku 1564, kdy obdržel trogirský šlechtic Jakov Rotundo povolení ke stavbě věže, kolem které byla vybudována celá vesnice. Roku 1758 zde byl postaven kostel sv. Antuna Padovanského. V samotném místě a též v polích jsou dodnes viditelné pevnosti budované jako obrana před nájezdy Turků. Z dalších zajímavostí a skvostů zdejší architektury a kultury lze jmenovat např. opevněný zámek - kaštel rodiny Rotundů, cca 2 km nad obcí středověký kostelík sv. Eliáše (Sveti Ilija) a kamenolomy z doby antiky. Zdejší mírné klima umožňuje místnímu obyvatelstvu živit se zemědělstvím (např. vinná réva, pěstování ovoce), rybářstvím, stavěním lodí a též turismem a cestovním ruchem. Místní lidé jsou velmi vřelí a pohostinní, nabízejí k ochutnání vynikající dalmatské speciality spolu s výborným chorvatským vínem. Středisko Seget Donji nabízí mnoho zážitků během Vaší letní dovolené: vodní sporty (plavání, windsurfing, vodní lyžování apod.), plážový volejbal, kuželky, noční rybolov s místními rybáři atd.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí