CK Pohoda Francie Zájezd č. RE/FR549-23

Francie - Provence A Barvy Jara

Francie

Krásný poznávací zájezd do Francie, do oblasti Provence, sluncem zalité krajiny s…

5Počet dnů:

17.05.2023Termíny od:

7 351 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Krásný poznávací zájezd do Francie, do oblasti Provence, sluncem zalité krajiny s platany a cypřiši. Právě v tomto jarním čase, kdy je zde méně turistů a příznivé teploty, si vychutnáme se sklenkou růžového tu správnou náladu a atmosféru jedinečných středověkých kamenných vesniček s krásnými výhledy a duchem i barvami Provence. Poznáme stále ještě skutečnou a trochu se schovávající Provence kraje Vaucluse s vápencovým masivem Luberonu. Se slavnou historií v dobách římské nadvlády se seznámíme v Arles a na závěr St. Tropéz, pohoda, pobřežní promenáda, výlet lodí, Port Grimaud. Užijte si jaro ve Francii, v jedinečné Provence!

Pont du Gard – Arles – Avignon – Gordes – klášter Sénanque – Roussillon – Bonnieux – Aix-en-Provence – Grimaud – Port Grimaud – St. Tropéz

Ubytování: ano

hotel***/**

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu***/** – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 20.05. - 24.05. Odjezd A, B + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd v odpoledních hodinách (cca v 19:00 hod. překročení hranic z ČR) do Francie. 2. den zájezdu: Ráno zastavíme u PONT DU GARD , největší dochovaná část římského akvaduktu v Evropě. Následuje město Van Gogha ARLES (UNESCO) , klikaté uličky, stinná náměstí, barevné domy, prohlídka starobylé Arelate , v antických dobách nazývané "Římem Galie" , se zachovalou arénou. Odjezd do papežského města AVIGNON , ubytování v centru, procházka podvečerním městem s průvodcem, možnost fakult. večeře. 3. den zájezdu: Kouzlo staré Provence, celodenní toulky jedinečnou oblastí Luberonu. Fotogenické kamenné městečko GORDES , duch noblesní Provence. Cisterciácké opatství ABBAYE DE SÉNANQUE , v němž je dosud funkční mužský klášter zabývající se pěstováním levandule a výrobou medových produktů. ROUSSILLON a Okrová stezka - Sentier des Ocres , bizarní barevné skalní formace které hrají 17 odstíny barev od sytě goghovsky žluté po oranžovou a vínovou. Výjezd do kopců k návštěvě malebného BONNIEUX , místo na kopci s krásnými výhledy, které miloval spisovatel Peter Mayle a které figurovalo v mnoha jeho příbězích. Sice si lze v těsných uličkách těžko představit kozí závody, ale místní skvělé hospůdky a kavárničky sedí k popisu provensálského labužnictví dokonale. 4. den zájezdu: Ráno krátce zastavíme ve městě Paula Cézanna AIX EN PROVENCE s katedrálou Saint Sauveur a známou platanovou alejí Cours Mirabeau . Přejezd do vesnice GRIMAUD s ruinami středověkého hradu a nádhernými výhledy na Azurové pobřeží. Poté přesun turistickým vláčkem do lagunového městečka protkaného vodními toky PORT GRIMAUD "Francouzské Benátky" . Pokračování lodí do ST. TROPEZ , krásné výhledy na město z vody. Prohlídka Starého města, četnická stanice, kde se natáčely filmy s Luisem de Funesem, pobřežní promenáda, atmosféra města, kavárničky, posezení u sklenky dobrého vína. Odjezd ve večerních hodinách zpět do ČR. 5. den zájezdu: Návrat domů (Praha cca 15:30 hod) a dále dle míst nástupů.
Poznávací zájezd Francie - Aix en Provence Poznávací zájezd Francie - Arles Poznávací zájezd Francie - Avignon Poznávací zájezd Francie - Gordes Poznávací zájezd Francie - katedrála v Aix en Provence Poznávací zájezd Francie - Pont du Gard Poznávací zájezd Francie - Port Grimaud Poznávací zájezd Francie - Provence Poznávací zájezd Francie - Roussillon Poznávací zájezd Francie - Saint Tropez

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 2x snídani,
  • 2x ubytování v hotelu***/** – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1x večeře v Avignonu 550 Kč (3chodové menu),
  • EURO (značení €)
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 200 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • vstupné, fakult. služby, lodičky, vláčky a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí