CK Pohoda Arabské emiráty Zájezd č. RE/UAE348-22

Dubaj – Abú Dhabí

Arabské emiráty

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou luxusu. Ukážeme…

9Počet dnů:

12.11.2022Termíny od:

39 490 Kč Cena od:

9 - denní zájezd

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou luxusu. Ukážeme vám, co znamená dovolená v Dubaji a Abú Dhabí - mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palem, nejluxusnější hotely světa, luxusní obchody, ale také prosluněné pláže s bílým horkým pískem a desítky nádherných mešit. Spojené arabské Emiráty 2022 – dovolená v luxusu mezi mořem a pouští.

Zájezd provází Barbora Fuková

Vstupní vízum: bezvízový styk pro občany ČR

Časový posun, počasí: ČASOVÝ POSUN
+2 hod v době letního času, +3 hod v době zimního času oproti ČR

PODNEBÍ
SAE mají tropické suché klima. V létě vyšplhá teplota klidně k 50°C, v zimě (prosinec-únor) se drží teploty okolo příjemných 20°C. Srážky jsou zde minimální a to pouze během zimních měsíců. K návštěvě je nejvhodnější jaro a podzim.

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
- 7x ubytování v Dubaji, hotel**** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, WiFi (k dispozici je také venkovní bazén s lehátky, vnitřní bazén, posilovna a jedinečné restaurace)
- CK si vyhrazuje právo z organizačních důvodů změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
7x snídaně, za příplatek jsou možné večeře. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástupní místa: 12.11. – 20.11. Odjezd L2

Letecky, po destinaci se budeme pohybovat autobusem

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy s průvodcem v odpoledních (podvečerních) hodinách do Dubaje (v závislosti na aktuálním let. řádu), transfer na hotel, ubytování.
2. den:Snídaně a dopoledne odpočinek a pobyt u moře nebo u hotelového bazénu. Odpolední prohlídka DUBAJE – historická část: palác Zabeel vládnoucího šejka, pevnost Al Fahidi z 18. stol., historické centrum Bastakiya s unikátními větrnými věžemi, pokračujeme k zátoce Dubai Creek , přeplavíme se dřevěnou lodí "Abra" do části Deira, navštívíme největší arabský trh s výběrem zlata, perel i tradičních výrobků a koření. Dále se přesuneme na pomyslnou hranici staré a nové části města, kde je vybudován zlatý rám - Dubai Frame . Den zakončíme podívanou na Palm fountain , jedinečná vodní show nasvícená tisíci barevnými reflektory za hudebního doprovodu. Návrat na hotel s průvodcem nebo individuálně
3. den:Dopoledne odpočinek a pobyt u moře nebo u hotelového bazénu. Odpoledne je pro zájemce připraveno pouštní safari – zážitková jízda jeepy zakončená večeří formou grilování . Adrenalinová jízda po písečných dunách, západ slunce v poušti a večerní program v beduínském kempu. V rámci kempu možnost jízdy na velbloudech, tetování hennou, vyzkoušení místního oblečení, typická arabská káva, příjemné posezení pod hvězdnou oblohou a mnohem více. Večeře je podávaná formou švédských stolů a po večeři začíná večerní program – tanura show a břišní tanečnice. Poté návrat na hotel.
4. den:Celodenní program v DUBAJI . Navštívíme všechna nejzajímavější místa moderní Dubaje – centrum Sheikh Zayed Road s nejslavnějšími mrakodrapy, vč. nejvyšší stavby světa – věže Burj Khalifa - možnost vyhlídky ze 124. patra, nádherný panoramatický výhled. Zastavíme se na nákupy v obchodním centru Mall of the Emirates , kde uvidíme i slavné lyžařské centrum Ski Dubai. Jako v pohádce tisíce a jedné noci se budeme cítit během procházky hotelovým komplexem Madinat Jumeirah , kterému se díky jeho nádherným zahradám protkanými kanály přezdívá "dubajské Benátky". Právě tam se nám naskytne nejkrásnější pohled na ikonickou stavbu města – hotel Burj al Arab . Jednokolejka nás proveze až na konec uměle vybudovaného palmového ostrova Palm Jumeirah s výhledem na slavný hotel Atlantis. Krátká zastávka v rezidenční čtvrti Dubai Marina se stovkami nejrozmanitějších mrakodrapů či u mešity tzv. Blue Mosque . Zbytek odpoledne strávíme v největším obchodním domě světa Dubai Mall s obřím akváriem i slavnou fontánou a po setmění absolvujeme projížďku osvětleným městem.
5. den:Fakultativní výlet do největšího, nejbohatšího a nejoblíbenějšího emirátu ABÚ DHABÍ , hlavní město SAE. Projížďka po ostrově Yas, zde se nachází proslulá závodní dráha Marina Yas a slavný zábavní park Ferrari World . Prohlídka Abú Dhabí se všemi nejzajímavějšími místy – muzeum Louvre Abú Dhabí , nábřeží "Corniche" - 8 km dlouhá ulice na pobřeží, poloostrov Breakwater s fotogenickým pohledem na celé Abú Dhabí, luxusní hotel Emirates Palace , kde budeme mít možnost vychutnat si kávu se zlatem a prohlédnout si interiér, Prezidentský palác aj. Největším zážitkem bude ale jistě návštěva obrovské mešity šejka Zayeeda , jejíž interiéry jsou zdobené krásnými lustry, drahými kameny i koberci, a které se díky jejímu vzhledu přezdívá "Tadž Mahal".
6. den:Pobyt u moře , individuální volno.
7. den:Dnes nás čeká celodenní fakultativní výlet do "zahradního města" AL AIN , které je zároveň druhým největším městem emirátu Abú Dhabí i největší oázou v zemi. Vedle několika středověkých pevností nabízí město i jedinečné prehistorické lokality zapsané na seznamu UNESCO. Prohlídka paláce šejka Zayeeda, středověké pevnosti Al Jahili , pevnosti Qasr Al Muwaiji , procházka oázou a návštěva velbloudího trhu. Na závěr výjezd na vyhlídku na Jebel Hafeet (1249 m) oddělující SAE od Ománu. Alternativou je individuální program v Dubaji nebo pobyt na plážích např: na La Mer.
8. - 9. den:Individuální volno v závislosti na let. řádu. Pobyt u moře, volný den v DUBAJI , užijte si nákupů v Dubai Mall nebo lyžování ve slavném centru Ski Duba i, atmosféru trhů nebo neopakovatelný nával adrenalinu na tobogánech a skluzavkách neoblíbenějšího vodního parku Atlantis Aquaventure Waterpark . Součástí parku je i dlouhá soukromá pláž, kde si po jízdě můžete odpočinout a zrelaxovat. Za Miami Středního východu jsou považovány pláže ve čtvrti Dubaj Marina, kde mimo skvostných budov, mrakodrapů a luxusních hotelů najdete i plážový komplex zdarma přístupný všem turistům a návštěvníkům aj. Plánovaný odlet v pozdních večerních hodinách, transfer na letiště, odlet s průvodcem do Prahy. CK si vyhrazuje právo změny času odletu dle aktuálního let. řádu.
Abú Dhabí - Al Ain -  výhledy z Jabel Hafeet Abú Dhabí - Al Ain - Stará pevnost - Jahili Fort Abú Dhabí - mešita Shejka Zayeda Abú Dhabí - mešita Shejka Zayeda Abú Dhabí - mešita Shejka Zayeda Dovolená -  Abú Dhabí, mešita Shejka Zayeda Dovolená - Dubaj Dubai-Frame Dubaj Dubaj Dubaj Dubaj - Burj al Arab Dubaj - dovolená plná zážitků Dubaj - Dubaj Marina Dubaj - hotel Burj Al Arab Dubaj - Palm Jumeirah Dubaj - večerní fontány Dubaj - výhled z Burj Khalifa Dubaj - záliv Dubai Creek Poznávací zájezd - Dubaj - obchodní centrum Mall of the Emirates SAE -  Dubaj SAE - Dubaj - Golden Souk

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • let. taxy,
  • dopravu dle programu,
  • místního průvodce,
  • průvodce CK
  • 7x snídani,
  • kabinové a odbavené zavazadlo dle podmínek let. společnosti,
  • transfery z/na hotel,

Cena nezahrnuje

  • komplex. pojištění vč. připojištění vyššího storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 650 Kč,
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • MĚNA A KURZ
  • Fakultativní příplatek:
  • vstupné, fakult. výlety a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí