CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10090

Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence ****

Chorvatsko
Umag, Istrie
Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických…

8Počet dnů:

14.05.2022Termíny od:

4 497 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: pizzerie, cukrárna, aperitiv bar, bazén vnitřní sladká voda, restaurace a lá carte, tobogán, aquapark, obchody různé, dětská herna, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, škola tenisu, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v 1/2 pokoji - ZDARMA !!! Druhé dítě do 5 let bez lůžka se stravou a to se dvěma dospělými osobami v dvoulůžkovém pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem (na přistýlce) v třílůžkovém pokoji (na vyžádání) nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa - ZDARMA!

Dvě děti do 12 let na řádném lůžku se 2 dospělými osobami v rodinném pokoji 1/4 (2/2) - ZDARMA !!!

Třetí dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami a 2 dětmi do 12 let na řádných lůžkách v rodinném pokoji 1/4 (2/2) - ZDARMA !!!

Dvě děti do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v rodinném pokoji 1/2+2 - ZDARMA !!!

Rodinný pokoj 1/4 (2/2): Connected - skládá se ze dvou dvoulůžkových ložnic propojených dveřmi, 2 SAT/TV, 2 koupelny, 2 balkony s posezením, v každém pokoji jsou 2 řádná lůžka, celkově možnost jedné přistýlky (POZOR! rozkládací křeslo), všechna řádná lůžka musejí být obsazena.

Rodinný pokoj 1/4 (1/2+2): skládá se ze dvou téměř oddělených místností (nelze uzavřít dveřmi) a to ložnice se 2 lůžky a obývací části s rozkládacím gaučem pro 2 děti, minimální obsazenost 2 plně platící osoby.

dětská postýlka (pro děti do 3 let, na vyžádání) zdarma.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně

Destinace: Istra Garden Plava Laguna Residence

Residence Garden Istra Plava Laguna se nachází cca 3 km od centra města Umag, ve středisku Katoro, obklopené zelení. Jedná se o depandance hotelu Garden Istra Plava Laguna, jehož služeb hosté plně využívají. Pokoje i společné prostory Residencí prošly kompletní renovací v zimě 2022, jsou vybaveny novým nábytkem a zařízené v moderním stylu a jasných, příjemných barvách, zaměřují se na pohodlí a funkčnost. Jsou dvoulůžkové, s možností přistýlky, a čtyřlůžkové až pětilůžkové (rodinné pokoje a propojené pokoje – složení viz ceníková tabulka). Pokoje Classic velikost 20-32 m2, Classic Family a Superior Family 40 m2, Premium 23-31 m2, Connected dva spojené pokoje. Všechny mají balkon s posezením, klimatizaci/topení, SAT/TV, telefon, Wi-Fi, koupelnu se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, trezor, minibar (za úhradu). Několik pokojů uzpůsobveno pro pobyt vozíčkářů.

Hosté využívají všech služeb hotelu Garden Istra Plava Laguna - hotelová restaurace se show-cooking, restaurace á la carte, lobby-aperitiv bar s dětským koutkem, směnárna, bankomat, různé obchody, kadeřnický salón, vnitřní bazén se sladkou vodou (25 x 6 m - uzavřen od června do poloviny září), dětské hřiště, za úhradu dětská herna. Hotel má 3 kongresové sály (2 x 80 osob, 1 x 300 osob) a také wellness centrum za úhradu, které nabízí několik různých druhů saun, whirlpool, relaxační místnost, fitness programy od trenérů, masáže a další; velké fitness studio je v ceně. U hotelu se nachází aquapark - komplex venkovních bazénů 950 m2 se sladkou vodou, různých tvarů a velikostí, s vodopády, s různými vodními atrakcemi. Dále vodní park s hracími prvky 125 m2 (od 15.6. do 15.9.). U bazénu lehátka a slunečníky v ceně (omezené množství), na kauci ručníky. Najdeme zde také pizzerii, cukrárnu, snack bar a další. Hotel zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti. Pro děti je zde několik klubů dle věku – CLUB 4 pro děti od 8 měsíců do 4 let (12.6.8.9.), MINI CLUB  od 4 do 8 let, JUNIOR CLUB pro děti 9-12 let v ranních a podvečerních hodinách, TEENS CLUB pro mládež 13-17 let (19.6.-25.8. v ranních a podvečerních hodinách). Pro děti 4-12 let speciální nabídka v ceně – Kids light all inclusive viz cenová tabulka. Pro dospělé fitness programy s pilates, aqua-aerobicem, zumbou a spinningem, večer živá hudba, animační programy. Každou středu (1.7.-31.8.) po předchozí rezervaci na recepci dostupná hvězdárna, noční prohlížení oblohy (každou středu 1.7.-31.8. dle počasí). Mimo hlavní sezónu je animace v menším rozsahu. Pláže jsou přírodní kamenité, betonové s upravenými plochami na slunění, vzdálené cca 200 m, na pláži slunečníky a lehátka v ceně (omezené množství), sprchy, restaurace, bary.  U hotelu Aurora (350 m) je rampa pro vstup vozíčkářů přímo do moře. Ke sportovnímu vyžití slouží v ceně fitness studio, plážový volejbal, plážový fotbálek, služby hotelu pro cyklisty: úschova kol, informační materiály. Za poplatek pronájem kol i cyklistického vybavení, kompletní servis a opravva kol, rekreační cyklovýlety s průvodcem (na předchozí rezeraci). V blízkosti dále za úhradu ITC tenisové centrum se 14 kurty, škola tenisu, několik univerzálních hřišť Katoro, vodní sporty, potápěčské centrum, jezdecké centrum, adventure minigolf, stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol. Do centra Umagu jezdí od hotelu turistický vláček každých 30 min.

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Ubytování: depandance

Stravování: polopenze s nápoji

Doprava: vlastní

Connected Connected Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** Foto - Umag - Istra Garden Plava Laguna Residence **** pokoj C2BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj C2BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj C3BPD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj C3BPD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj F4BPD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj F4BPD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj F4BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj F4BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj P3BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj P3BXD - vizualizace - nové pro rok 2022 pokoj P3BXD - vizualizace - nové pro rok 2022

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl (včetně show cooking), neomezeně místní točené nápoje u večeří: bílé a červené víno, pivo, voda, šťávy, tematická večeře 1x týdně (22.5.-8.9.), uvítací přípitek (22.5.-8.9.)
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • Wi-Fi připojení k internetu
  • pro děti 4-12 let Kids light all inclusive - děti obdrží náramek na recepci opravňující k čerpání ve zvláštním prostoru bez doprovodu rodičů v zábavním centru nebo v hlavní restauraci, zahrnuje: odpolední občerstvení 13-15 hod., šťávy a voda 12-17 hod., zmrzlina odpoledne během 1 hodiny, přesný čas závisí na sezóně

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • parkovné - 1 EUR/auto/den - platí se na místě v recepci

Umag

Významné přímořské lázeňské středisko na sz. pobřeží Istrie. Jeho původ sahá do římských dob. Staré město si zachovalo typickou středověkou urbanistickou strukturu, významnější památky kromě zbytků hradeb tu však už nenajdeme. Na město navazují rekreační celky Stella Maris a Punta. Na pláže jsou navezeny oblázky a do moře je příjemný, povlovný přístup. Turisté zde ocení i krásný tenisový stadion, antukové kurty a jezdeckou školu. Dopravu tu obstarává turistický vláček.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí