CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. RE/HR443-22

Chorvatsko - Národní Parky

Chorvatsko

Výlety a hotel přímo u moře v Primoštenu, to je dovolená 2022. Atraktivní a oblíbený…

10Počet dnů:

02.09.2022Termíny od:

14 091 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Výlety a hotel přímo u moře v Primoštenu, to je dovolená 2022. Atraktivní a oblíbený zájezd za poznáním nejen jedinečných NP Chorvatska, ale i nádherného kaňonu řeky Zrmanja, kde se vrátíme do doby natáčení filmů o Vinnetouovi. Kulturní bohatství země nám představí historický Šibenik, Zadar, jedinečný Split nebo Trogir. Celý zájezd bude umocněn ubytováním v malebném středověkém Primoštenu, který se pyšní jedněmi z nejkrásnějších pláží Chorvatska.

NP Plitvická jezera – Primošten – Šibenik – NP Krka – Trogir – Split – NP Paklenica - Zadar – NP Kornati – kaňon řeky Zrmanja

Ubytování: ano

Hotel Zora*** se nachází ve stínu borovic na poloostrově Raduča v oblíbeném letovisku Primošten, přímo u oblázkové pláže. Hotel disponuje restaurací a venkovní terasou (výborná kuchyně je umocněna snídaněmi i večeřemi téměř na břehu moře), barem a kavárnou s vyhlídkovými terasami, dále nabízí moderní zařízení fitness, venkovní bazén, sportovní aktivity a animační programy pro dospělé i děti. U hotelu se nachází 800 m dlouhá promenáda, historické centrum města je vzdálené 500 m. Jedno z našich nejoblíbenějších ubytovacích zařízení.
V případě vašeho zájmu je možné v Primoštenu k tomuto zájezdu zajistit ubytování v apartmánech s vlastním stravováním . Program zájezdu zůstává stejný, typ apartmánu a cena na vyžádání v CK Redok Travel.

hotel ***

UBYTOVÁNÍ
7x ubytování, Primošten - hotel Zora*** - 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím, balkon či terasa
Hotel Zora*** se nachází ve stínu borovic na poloostrově Raduča v oblíbeném letovisku Primošten, přímo u oblázkové pláže. Hotel disponuje restaurací a venkovní terasou (výborná kuchyně je umocněna snídaněmi i večeřemi téměř na břehu moře), barem a kavárnou s vyhlídkovými terasami, dále nabízí moderní zařízení fitness, venkovní bazén, sportovní aktivity a animační programy pro dospělé i děti. U hotelu se nachází 800 m dlouhá promenáda, historické centrum města je vzdálené 500 m. Jedno z našich nejoblíbenějších ubytovacích zařízení.

CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
7x polopenzi formou bufetu v restauraci, jejíž součástí je i venkovní terasa. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 02.09. - 11.09. Odjezd B, E, L

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:V odpoledních hodinách odjezd z republiky.
2. den:Národní park PLITVICKÁ JEZERA (UNESCO), nádhera tyrkysových jezer propojených řadou peřejí a vodopádů, dolomitové údolí, to vše nás zavede do doby natáčení filmů o Vinnetouovi. Ubytování v Primoštenu, v hotelu Zora, nádherné pláže a moře.
3. den:Pobyt u moře , individuální volno v oblíbeném a malebném starém rybářském městečku PRIMOŠTEN , středověké uličky, jimž vévodí zvonice kostela sv. Jiří s panoramatickými výhledy, krásné koupání a pláže přímo u hotelu.
4. den:Historický ŠIBENIK , katedrála sv. Jakuba (UNESCO), bludiště místních uliček a náměstíček, pevnosti sv. Michala a Barone. Pokračujeme do národního parku KRKA , podobně jako Plitvická jezera je i zdejší park krasového původu, údolí řeky Krka s peřejemi a jezírky, vodopád Skradinski buk , 800 m dlouhé kaskády tvořené 17 peřejemi.
5. den:Navštívíme TROGIR a centrum dalmatské pobřežní oblasti město SPLIT , historické jádro, palmami lemovaná promenáda, Diokleciánův palác (UNESCO) - jedna z nejimpozantnějších římských památek, Zlatá brána, Papaličův palác aj., individuální volno, posezení v četných kavárničkách na promenádě. Návrat na hotel.
6. den:Ráno výlet do nedalekého NP PAKLENICA , strmé vrcholky Velebitského masívu ční vysoko nad úrovní moře. Prohlídka nejpřitažlivější části parku, kaňon řeky Velká Paklenica, jeskyně Manita Pec . Návrat do Primoštenu, cestou historické město ZADAR , prohlídka města s průvodcem a volný čas k návštěvě kostelů, rotundy sv. Donata nebo uměleckého muzea u kostela Panny Marie.
7. den:Pobyt u moře nebo fakult. lodní výlet k souostroví NP KORNATI , 147 převážně neobydlených ostrůvků a útesů vytvořilo nejhustší souostroví v Jaderském moři, překrásné přírodní scenérie.
8. den:Pobyt u moře , individuální volno, odpoledne pro zájemce možnost návštěvy místního vinařství s ochutnávkou místních produktů.
9. den:Ráno odjezd do oblasti jižního Velebitu - nádherný kaňon Vinnetouovy řeky ZRMANJA , vysoký až 200 m je jedním z nejvzácnějších krasových útvarů v zemi a rozhodně stojí za návštěvu, vždyť právě zde se natáčely příběhy legendárního Vinnetoua. Fakult. vyhlídková plavba lodí , která připomíná severské fjordy, typická krasová řeka, laguny, vysoké skalní stěny. V pozdních odpoledních hodinách odjezd do ČR.
10. den:Návrat do ČR v ranních hodinách.
Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - kaňon řeky Zrmanja Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Národní park Plitvická jezera Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - NP Kornati Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - NP Krka Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - NP Paklenica Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - NP Plitvická jezera Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten - bazén hotelu Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten - bazén hotelu Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten - hotel Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten - hotel Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten - panorama na hotel Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Primošten, pláže u hotelu Zora Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Šibenik Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Šibenik Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Split Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Split Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Split Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Trogir Pobytově-poznávací zájezd Chorvatsko - Zadar

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování, Primošten - hotel Zora*** - 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím, balkon či terasa,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • pobytovou taxu,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Doporučujeme min. kapesné ve výši cca 1700 HRK - není podmínkou všechny fakultativní výlety absolvovat
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní výlety,
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 400 Kč,
  • loď Primošten - Kornati cca 450 HRK
  • MĚNA A KURZ
  • NP Kornati (cena dle velikosti lodě) od 300 HRK
  • NP Krka 200 HRK, skupinové vstupné po předchozí rezervaci (min.20 os.) 150 HRK
  • NP Paklenica 60 HRK, jeskyně 30 HRK
  • NP Plitvice 300 HRK
  • ochutnávky,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • řeka Zrmanja - vyhlídková plavba lodí cca 150 HRK
  • Split - Diokleciánův palác (sklepení) 40 HRK
  • Split - Papaličův palác (městské muzeum Split) 25 HRK
  • Šibenik - katedrála sv. Jakuba 20 HRK
  • Šibenik - pevnost sv. Michala 60 HRK, pevnost sv. Barone 40 HRK, obojí 70 HRK
  • UPOZORNĚNÍ
  • Vstupné do Národních parků:
  • Vstupné do navštívených objektů, vláčky, lanovky, MHD, lodičky, trajekty na ostrovy u výletů nejsou zahrnuty v ceně zájezdu, pokud není v odstavci "cena zahrnuje" výslovně uvedeno jinak
  • vstupné,
  • Zadar - archeologické muzeum 30 HKR
  • Zadar - kostel sv. Donáta 20 HRK

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí