CK Pohoda Arabské emiráty Zájezd č. RE/UAE349-22

Dubaj + Abú Dhabí + Expo

Arabské emiráty

Dubaj a světová výstava Expo. Nenechte si ujít nejočekávanější světovou výstavu roku…

8Počet dnů:

13.02.2022Termíny od:

32 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Dubaj a světová výstava Expo. Nenechte si ujít nejočekávanější světovou výstavu roku - EXPO 2020, kterou hostí právě luxusní Dubaj a navíc vám ukážeme, co znamená dovolená v Spojených Arabských Emirátech. Navštívíme emirát Dubaj – to jsou mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palem, nejluxusnější hotely světa, luxusní obchody, ale také prosluněné pláže s bílým horkým pískem, desítky nádherných mešit a emirát Abú Dhabí - největší, nejbohatší a nejoblíbenější s proslulou závodní dráhou Marina Yas, Prezidentským palácem a především mešitou šejka Zayeeda. Samotná výstava pak bude nezapomenutelným zážitkem ve městě luxusu a světových nej. Kombinace poznání a odpočinku to je poznávací zájezd do Dubaje a Abú Dhabí.

Dubaj - Abú Dhabí - světová výstava EXPO

Pobytově poznávací zájezd Dubaj, Abu Dhabí a EXPO připravila a provází Ing. Jana Křížová.

Vstupní vízum: bezvízový styk pro občany ČR

Časový posun, počasí: ČASOVÝ POSUN
+2 hod v době letního času, +3 hod v době zimního času oproti ČR

PODNEBÍ
SAE mají tropické suché klima. V létě vyšplhá teplota klidně k 50°C, v zimě (prosinec-únor) se drží teploty okolo příjemných 20°C. Srážky jsou zde minimální a to pouze během zimních měsíců. K návštěvě je nejvhodnější jaro a podzim.

Ubytování: ano

Lux. hotel Occidental Grand Sharjah**** u pláže ve městě Šardžá se soukromou písečnou pláží (lehátka a slunečníky zdarma), tenisový kurt, masáže, vířivka, fitness centrum, velký venkovní bazén se skluzavkou, výhledy na Perský záliv.

UBYTOVÁNÍ
- 6x ubytování přímo u pláže, lux. hotel**** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím a balkonem
- Hotel Occidental Grand Sharjah**** se nachází u pláže ve městě Šardžá a nabízí soukromou písečnou pláž (lehátka a slunečníky zdarma), tenisový kurt, masáže, vířivku, fitness centrum, velký venkovní bazén se skluzavkou, výhledy na Perský záliv.
- CK si vyhrazuje právo z organizačních důvodů změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
7x snídaně, za příplatek jsou možné večeře. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástupní místa: 13.02. – 20.02. Odjezd L2, L3
26.02. – 05.03. Odjezd L2, L3

Letecky, po destinaci se budeme pohybovat minibusem.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet s průvodcem z Prahy do Dubaje.
2. den:Transfer na hotel, ubytování, snídaně. Po zbytek dne odpočinek, pobyt u moře a relaxace na pláži hotelového resortu.
3. den:Návštěva DUBAJE . Prohlídka staré části - palác vládnoucího šejka, Dubajské muzeum a pevnost Al Fahidi ze 17. stol., historické centrum Al Fahidi s unikátními větrnými věžemi, pokračujeme k zátoce Dubai Creek , přeplavíme se dřevěnou lodí "Abra" do části Deira , navštívíme největší arabský trh s výběrem zlata, perel i tradičních výrobků a koření. Po návratu pobyt u moře.
4. den:Návštěva světové výstavy EXPO v DUBAJI , která se koná v regionu Blízkého východu poprvé a dle dubajského vládce šejka Mohammeda bin Rašída Al-Maktúma je v dnešním silně propojeném světě klíčová vize pokroku a rozvoje, založená na společném záměru a odhodlání. Dubaj si zvolila téma "Spojení myšlenek, vytváření budoucnosti". Případně volba individuálního pobytu u moře , vlastní program pro odpočinek, nákupy v Dubaji.
5. den:Výlet do největšího, nejbohatšího a nejoblíbenějšího emirátu ABÚ DHABÍ , hlavní město SAE. Projížďka po ostrově Yas, zde se nachází proslulá závodní dráha Marina Yas a slavný zábavní park Ferrari World . Prohlídka Abú Dhabí se všemi nejzajímavějšími místy - nábřeží " Corniche " - 8 km dlouhá ulice na pobřeží, nádherná bílá pevnost, poloostrov Breakwater s fotogenickým pohledem na celé Abú Dhabí, luxusní hotel Emirates Palace , Prezidentský palác aj. Největším zážitkem bude návštěva obrovské mešity šejka Zayeeda , jejíž interiéry jsou zdobené krásnými lustry, drahými kameny i koberci, a které se díky jejímu vzhledu přezdívá "Tadž Mahal".
6. den:Druhá část návštěvy světové výstavy EXPO v Dubaji, rozkládající se na ploše 4,4 km 2 . Své zastoupení zde bude mít i Česká republika. Jádrem národní expozice bude systém S.A.W.E.R. vyrábějící samostatně vodu i ze suchého vzduchu. Pavilon se bude nacházet v zóně "Sustainability" na pozemku s plochou 2200 m 2 a bude první u jednoho z hlavních vstupů na výstaviště.
7. den:Druhá část programu v DUBAJI . Navštívíme všechna nejzajímavější místa moderní Dubaje – centrum Sheikh Zayed Road s nejslavnějšími mrakodrapy, vč. nejvyšší stavby světa – věže Burj Khalifa - možnost vyhlídky ze 124. patra, nádherný panoramatický výhled na celou Dubaj. Zastavíme se na nákupy v obchodním centru Mall of the Emirates , kde uvidíme a můžeme si i zalyžovat ve slavném lyžařském centru Ski Dubai. Vlakem projedeme až na konec uměle vybudovaného palmového ostrova Palm Jumeirah s výhledem na slavný hotel Atlantis. Nevynecháme ani zastávku u symbolu města, proslulého "sedmi hvězdičkového" hotelu Burj al Arab . Jako v pohádkách tisíce a jedné noci se budeme cítit během procházky hotelovým komplexem Madinat Jumeirah , kterému se díky jeho nádherným zahradám protkanými kanály přezdívá "dubajské Benátky". Krátká zastávka v rezidenční čtvrti Dubai Marina se stovkami rozmanitých mrakodrapů či u mešity Al Farooq . Zbytek odpoledne strávíme v největším obchodním domě světa Dubai Mall s obřím akváriem i slavnou fontánou a po setmění absolvujeme projížďku osvětleným městem.
8. den:Individuální volno, pobyt u moře a dle let. řádu transfer na letiště, odlet z Dubaje do Prahy.
Abú Dhabí - mešita Shejka Zayeda Dovolená - Dubaj Dubaj Dubaj - hotel Burj Al Arab Dubaj - záliv Dubai Creek Poznávací zájezd -  Abú Dhabí Poznávací zájezd -  Abú Dhabí- mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd -  Abú Dhabí, mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd -  Abú Dhabí, mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd - Dubaj Poznávací zájezd - Dubaj - Burj al Khalifa Poznávací zájezd - Dubaj - Burj Khalifa Poznávací zájezd - Dubaj - obchodní centrum Mall of the Emirates Poznávací zájezd - Dubaj - Palm Jumeirah Poznávací zájezd - Dubaj - pohled z Burj Khalifa Poznávací zájezd Abú Dhabí - mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd Dubaj - akvárium Poznávací zájezd Dubaj, hotel Atlantis Poznávací zájezd Spojené arabské emiráty Poznávací zájezd Spojené arabské emiráty - Dubaj - Burj  al  Arab SAE -  Dubaj

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 7x snídani,
  • dopravu minibusem na výlety,
  • let. taxy,
  • místního průvodce,
  • pobytovou taxu,
  • průvodce CK
  • transfery z/na hotel,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 8900 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • 6x večeře v hotelu 2490 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. připojištění vyššího storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 650 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí