CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. 616150

Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 3 noci, 5% sleva 1.Moment

Maďarsko
Hévíz
Vlastní komfortní hotelové lázně - v županu přímo k bazénům. Vše pod jednou střechou,…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Vlastní komfortní hotelové lázně - v županu přímo k bazénům.
Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok, bazény a sauny včetně termálních bazénů.
1x dítě do 6 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 plně platícími osobami.
Hotel****superior blízko centra Hévízu.
Dokonalý komfort a pohodlí. NEMO tour TIP.

Rekreační pobyty 4 dny/3 noci s libovolným nástupem. V nabídce uvedené pobyty NE-ST, PO-ČT, ÚT-PÁ, ČT-NE, PÁ-PO.
5% Sleva za včasný nákup (1.Moment) platí 60 dnů a více před nástupem na pobyt (v cenách již zohledněna).

NaturMed Hotel Superior Carbona**** je komfortně zařízený hotelový komplex situovaný přímo v centru Hévízu. Lázeňské oddělení, bazénový svět a velmi široká a pestrá nabídka pro volný čas s příjemnou zahradou nabízí vše jak pro wellness pobyty ale i pro relaxaci všech generací. K dispozici je recepce, restaurace Attila, kavárna a džusový bar, bazénový bar Neptun a pivní bar Carolina, dětské hřiště, zahrada, výtah, parkoviště, kosmetika, pedikúra a manikúra, kadeřník, prodej suvenýrů. Možnost léčebných procedur v rozsáhlém lázeňském oddělení přímo v hotelu. Velmi komfortně zařízené hotelové LÁZEŇSKÉ CENTRUM: letní zahradní areál s lehátky a vodní svět se zážitkovým bazénem (cca 300m2, po renovaci, která proběhla před 3 lety), dětský bazén (v letním období), vnitřní plavecký bazén (12x25 m), 2 vnitřní termální bazény (cca 33-37°C), Saunový svět s finskou saunou, aroma kabinou, tepidáriem a parní lázní), fitness, solná jeskyně, Kneippův bazének, odpočívárna. Různé sportovní programy dle aktuální hotelové nabídky (ranní gymnastika, jóga aj.).
Koupání: vnitřní i venkovní (letní) hotelové bazény včetně termálních bazénů, termální jezero vzdálené cca 500 m od hotelu.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".

Ubytování: hotel ****

Ubytování zajištěno za dodržování přísných bezpečnostních opatření v souladu s aktuálními nařízeními maďarské vlády. Více informací v pokynech na cestu a pobyt - odbavení před cestou.
2- lůžkový pokoj STANDARD, cca 20 m2, vana nebo sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení. Možnost přistýlky. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj STANDARD PLUS, cca 22 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení - navíc Premium kosmetika do koupelny - pokoje za příplatek, na dotaz. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj SUPERIOR, cca 25 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení - vybavením jako Standard PLUS a navíc varná konvice + káva, čaj (denně doplňováno). Pokoje za příplatek, na dotaz. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj DE-LUXE a ORIENTAL - Novinka, v budově "D", zcela renovované pokoje včetně Premium kosmetiky do koupelny...

Stravování: polopenze

Hotelová restaurace nabízí maďarskou a mezinárodní kuchyni.
Vstup do hotelové restaurace není povolen v plavkách, kratších kalhotách apod. Pro denní občerstvení je možné využít džusového baru, pool baru nebo příjemné kavárny.
Polopenze - snídaně i večeře formou bufetových stolů.

Doprava: vlastní

cleopatra furdo fekvo elmeny idos pihi 2 elmenyhatso elmenyhullam etterem lany3 massage uj szalloda1 tai chi 2010 termal par

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Hévíz

Nedaleko Balatonu se nachází největší termální jezero Evropy (druhé na světě). Na ploše 49 000 m2, pokryté lekníny, vyvěrá denně 60 milionů litrů léčivé vody o teplotě 36°C. V Hévíz je jedno z největších a nejznámějších lázeňských středisek v Maďarsku a lázně zde existují již od roku 1795.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí