CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 611565

SKVOSTY SLOVINSKA

Slovinsko

Julské Alpy, jezera, Jaderské moře, historická města, gigantická jeskyně, ochutnávka…

7Počet dnů:

26.08.2021Termíny od:

9 990 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Julské Alpy, jezera, Jaderské moře, historická města, gigantická jeskyně, ochutnávka vína, ubytování ve stylovém horském hotelu, polopenze v ceně.

Ubytování: hotel ***

5x nocleh s polopenzí ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím, TV a fénem) v horském penzionu*** Rute ve vesnici Gozd Martuljek u střediska Krajnska Gora v Julských Alpách na severozápadě Slovinska. Nad hotelem se majestátně vypíná téměř 2.500 m vysoký štít hory Spik. Pokoje mají vlastní soc. zařízení a TV. Snídaně jsou formou kontinentálního bufetu, večeře servírované.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:V 5.30 hodin ráno (26.8.) odjezd od stanice metra Strašnická (V Olšinách, Praha 10). Cesta přes Rakousko do severního Slovinska. Odpoledne program v kouzelné scenérii Bledského jezera – městečko Bled, možnost vyhlídkové plavby po jezeře, romantický ostrov a zřícenina středověkého hradu. Večeře a nocleh v hotelu.
2. den:Po snídani celodenní program v Julských Alpách: procházka k vodopádům Savice, zastávka u Bohinjského jezera, fakultativně výjezd lanovkou na vrchol Vogel – panoramatický výhled na vrcholové partie Julských Alp (včetně nejvyšší hory Triglav), zastávka v horské vesnici Ribčev Laz. Procházka romantickou soutěskou Vintgar. Večeře a nocleh v hotelu.
3. den:Po snídani celodenní program v Julských Alpách: vyhlídková jízda Triglavským parkem – horský amfiteátr Špikova skupina, Vršič – nejvýše položený slovinský průsmyk (1.611 m), pramen řeky Soča, přes sedlo Predel přejezd do Itálie a zastávka u Predelského jezera, nejhezčí partie italských Julských Alp u Fusine. Návrat do Slovinska a zastávka ve středisku slovinských zimních sportů – Planica. Večeře a nocleh v hotelu.
4. den:Po snídani prohlídka slovinské metropole Lublaně – odkaz stavitele Plečnika, hrad, historické centrum. Odpoledne prohlídka malebného historického města Škofja Loka.Večeře a nocleh v hotelu.
5. den:Po snídani program ve slovinském krasu: Dopoledne prohlídka Postojenské jamy – největší krápníkové jeskyně v Evropě, jízda podzemním vláčkem, koncertní dvorana. Prohlídka Predjamského hradu. Odpoledne návštěva vinařství. Degustace vína s pohoštěním. Večeře a nocleh v hotelu.
6. den:Po snídani přejezd na pobřeží Jaderského moře a prohlídka malebného historického města s benátskou architekturou - Piran. Možnost koupání v Jaderském moři. Večer překročení italských hranic a procházka v centru přístavního města Terst, kde se mixuje novodobá habsburská a středomořská kultura s antickými památkami.
7. den:Ráno návrat do Prahy.
Slovinsko-Bled Slovinsko-Piran Slovinsko-Piran2 Slovinsko-Piran3

Termíny a ceny

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 5x ubytování v horském penzionu***
  • 5x polopenzi
  • dopravu klimatizovaným busem s WC
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • Příplatek za jednolůžkový pokoj činí 4.000,- Kč

Výlety

  • Orientační částka na vstupy, lanovky a jízdenky: cca 110 EUR (lodní výlet po Bledském jezeře cca 17,- €, lanovka na Vogel 20,- €, vodopád Savica 3,- €, Vintgar 10,- €, jeskyně Postojenská jeskyně + hrad 39,- €, vinařství cca 17 € (5-6 druhů vína + sýry, uzené, pršut)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí