CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT404-21

Itálie - Ostrov Elba

Itálie

Pobytově poznávací zájezd na Elbu, jeden z nejkrásnějších ostrovů toskánského souostroví,…

9Počet dnů:

04.09.2021Termíny od:

14 990 Kč Cena od:

9 - denní zájezd

Pobytově poznávací zájezd na Elbu, jeden z nejkrásnějších ostrovů toskánského souostroví, jedinečné pláže s malebnými zátokami, tyrkysově modrá voda, nádherné hory vnitrozemí, omračující vyhlídky, zajímavá historie a výtečná gastronomie vytváří z ostrova atraktivní místo nejen pro odpočinkovou dovolenou. Na své si přijdou milovníci turistiky, doporučujeme využít síť pěších stezek, které křižují celý ostrov i pro příznivce potápění nabízí Elba skvělé podmínky.

Pobytově poznávací zájezd na Elbu provází Ing. Milena Škorpilová

ostrov Elba: Portoferraio - San Martino - Procchio beach - Marina di Campo - Poggio - Marciana - Monte Capanno – Marciana Marina - Porto Azzuro – poloostrov Calamita - Capoliveri

Ubytování: ano

hotel Capo di Stella*** leží v panoramatické poloze uprostřed zeleně nad zátokami Stella a Lacona, kde se nachází oblázková i písečná pláž. Hotel má k dispozici velký venkovní bazén. Ze své vyhlídkové terasy nabízí působivý výhled na jižní pobřeží Elby. Pokoje jsou vkusně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, fén, telefon, minibar, TV/SAT, klimatizaci a wifi. Pláž Margidore je vzdálena jen 350 metrů od hotelu. Malé přístaviště, windsurfing, půjčovna loděk.

hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 6x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím
- Hotel Capo di Stella*** leží v panoramatické poloze uprostřed zeleně nad zátokami Stella a Lacona, kde se nachází oblázková i písečná pláž. Hotel má k dispozici velký venkovní bazén. Ze své vyhlídkové terasy nabízí působivý výhled na jižní pobřeží Elby. Pokoje jsou vkusně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, fén, telefon, minibar, TV/SAT, klimatizaci a wifi. Pláž Margidore je vzdálena jen 350 metrů od hotelu. Malé přístaviště, windsurfing, půjčovna loděk.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
6x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 04.09. - 12.09. odjezd A, B

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem a trajektem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:V podvečerních hodinách odjezd z ČR do Itálie.
2. den:Nalodění na trajekt, plavba na ostrov ELBA , třetí největší italský ostrov. Odjezd na jižní pobřeží Elby. Ubytování v hotelu, odpočinek, relaxace, hotelový park plný zeleně s velkým bazénem.
3. den:Pobyt u moře , individuální volno, možnosti pěší turistiky, potápění, šnorchlování, popř. fakult. cca 3 hod. plavba podél ostrova s krásnými výhledy na hory a tiché zátoky ostrova (min. 20 osob).
4. den:Po stopách Napoleona. Výlet do PORTOFERRAIA , hl. město Elby, někdejší římský přístav, uličky historického centra, středověké hradby a pevnosti, starý přístav Darsena, Napoleonova Villa dei Mulini s nádhernou terasovitou zahradou, pevnost Forte Stella aj. V nedalekých horách, ve vnitrozemí navštívíme druhou Napoleonovu vilu San Martino , sbírky spojené s Napoleonovou osobností. Odpoledne koupání na krásné pláži PROCCHIO BEACH s křišťálovou vodou.
5. den:Dopoledne výlet do městečka MARINA DI CAMPO , vyhlášený trh, půvabné historické centrum plné úzkých uliček, starobylá věž, kostely. Odpoledne pobyt u moře , individuální volno.
6. den:Výlet do vnitrozemí, kamenné vesničky a hory ostrova v Národním parku. POGGIO , půvabná vesnička plná příkrých uliček, nádherné výhledy na Marcianu Marinu a pobřeží. Neméně půvabná středověká MARCIANA , fakult. vyjedeme lanovkou na nejvyšší vrchol ostrova MONTE CAPANNO (1018 m), za jasného počasí s výhledy až na Korsiku. Cestou zpět návštěva "maríny" a vyhlášeného letoviska MARCIANA MARINA , prohlídka, možnost koupání, oblázkové pláže, skvělá kuchyně. Doporučujeme ochutnat typické a oblíbené Lo Stoccafisso alla Riese (směs ančoviček, rajčat, bazalky, cibule, černých oliv a kapar).
7. den:Pobyt u moře , individuální volno a půldenní výlet v jihovýchodní části ostrova. Čeká nás rybářské městečko PORTO AZZURO s pevností Longone, vybudovanou Filipem III. Španělským, historické centrum náměstím. Poloostrov CALAMITA , významné naleziště minerálů (ametystu, růžového křemene, turmalínu aj.), ostře se zvedající Monte Calamita se svými 413 m. a vnitrozemské CAPOLIVERI (UNESCO) ostrovní městečko obklopené známými vinicemi, na vrcholu kopce s úzkými, příkrými uličkami a závratnými výhledy.
8. den:Pobyt u moře , individuální volno. V odpoledních hodinách odjezd na pevninu a do republiky.
9. den:Návrat do ČR v ranních hodinách.
Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Capoliveri Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Poggio Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Porto Azzurro Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Portoferraio Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Portoferraio Poznávací zájezd Itálie - pobřeží ostrova Elba

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 6x snídani,
  • 6x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK
  • trajekt na ostrov Elba,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3400 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • 6x večeře – servírované + doplňkový bufet 950 Kč (doporučujeme dokoupení večeří),
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Do kostelů není vhodné jít s holými rameny a v šortkách, může se Vám stát, že nebudete vpuštění dovnitř. Doporučujeme mít sebou turistickou obuv a turistické oblečení
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 360 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • pobytovou taxu,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí