CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E478-21

Kanárské Ostrovy - Gran Canaria

Španělsko
Kanárské ostrovy
Pobytově poznávací zájezd na ostrov Gran Canaria. Vydejte se s námi na třetí největší…

8Počet dnů:

22.05.2021Termíny od:

23 090 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Pobytově poznávací zájezd na ostrov Gran Canaria. Vydejte se s námi na třetí největší ostrov z Kanárských ostrovů, do svěžích borovicových lesů, nad kterými ční už jen prastaré sopečné hory. Gran Canaria patří spolu s Tenerife k největším lákadlům a je přezdívána jako "malý kontinent". Divoké dvoutisícovky v dokonalém souladu s jedinečnou flórou, které se táhnou z centra ostrova, po trase vedoucí divokými roklemi až k pobřeží. Písečné pláže kam jen oko dohlédne, horské masívy i "saharské písečné duny". Zažijte s námi výjimečnou dovolenou, která je kombinací odpočinku a opalování s poznáváním přírody a zajímavých míst!

Playa el Inglés - Tenerife - Pico del Teide – Puerta de La Cruz - Fataga - Roque Nublo - Cruz de Tejeda – Teror – Firgas - Las Palmas - Santa Catalina – Caldera de Bandama - Puerto Mogan - Puerto Rico - Maspalomas – Playa el Veril – Playa del Inglés

Časový posun, počasí: ČASOVÝ POSUN
Kanárské ostrovy jsou posunuty o jednu hodinu zpět oproti středoevropskému času.

Ubytování: ano

hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 7x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
7x polopenze. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Nástupní místa: 22.05. – 29.05. Odjezd L2, L3
11.09. – 18.09. Odjezd L2, L3
18.09. - 25.09. Odjezd L2, L3

letecky na trase Praha - Gran Canaria - Praha, po destinaci se budeme pohybovat klim. autobusem.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy na Gran Canarii, přílet v odpoledních hodinách, transfer na ubytování do hotelu v Playa del Inglés, letovisko se známou světlou písečnou pláží PLAYA DEL INGLÉS.
2. den:Informační schůzka s průvodcem, pobyt u moře, individuální volno, možnost koupání.
3. den:Pobyt u moře , individuální volno nebo fakultativní výlet lodí na ostrov TENERIFE , výjezd po hřebenové cestě s vyhlídkami k národnímu parku s nejvyšším vrcholem Španělska Pico del Teide (3718 m) a návštěva místního muzea, sjezd na severní část ostrova do nejúrodnějšího údolí Valle de Orotava. Oběd v místní restauraci zahrnut v ceně. PUERTO DE LA CRUZ nebo LA OROTAVA - procházka příjemným historickým centrem jednoho z měst, dle časových možností. Návrat na ubytování.
4. den:Celodenní výlet středem ostrova, navštívíme rokli FATAGA , projedeme kanárským Gran Caňonem a zastavíme na vyhlídce, kde spatříme dunovou pláž a palmové oázy. ROQUE NUBLO , vyhlídka na skálu, která je symbolem ostrova. Pokračujeme do centra ostrova CRUZ DE TEJEDA , srdce královských cest s nádhernými výhledy. Fakultativní oběd v místní restauraci. Serpentinovou silnicí se dostaneme do jednoho z nejkrásnějších měst ostrova TEROR , kultovní místo s bazilikou a balkónovými domy. Na závěr dne pokračujeme do města pramenité vody FIRGAS , která kaskádovitě protéká městem a je doprávázena nádherným souborem sevilských dlaždic. Podle časových možností se na závěr dne zastavíme v údolí obydlených jeskyní Guayadeque.
5. den:Přesuneme se do hlavního města LAS PALMAS , prohlídka historické části včetně Kolumbova muzea, procházka historickou nákupní čtvrtí a přejezd do centra LPA s parkem Doramas. Uvidíme historický hotel Santa Catalina s kouzelným areálem kanárských budov Pueblo Canario, kde se každou neděli v poledne pořádá folklorní představení tanců a zpěvů v kanárských krojích. Poté přejedeme do přístavu SANTA CATALINA , procházka po promenádě u městské pláže Las Canteras nebo návštěva nejmodernějších akvárií na světě Poema del Mar. Podle časových možností pokračujeme k vyhlídce a k největšímu kráteru ostrova CALDERA DE BANDAMA . Návrat na ubytování.
6. den:Polodenní výlet kombinující místní autobusovou a lodní dopravu (loď + autobusy cca 16 €). Dopoledne odjezd do kouzelného přístavu "Kanárských Benátek” PUERTO MOGAN , procházka a fakultativní možnost ponoru se žlutou ponorkou. Příjemná plavba lodním taxi podél západního pobřeží do turistického letoviska PUERTO RICO , odkud se přesuneme linkovým busem na jih ostrova k historickému majáku v MASPALOMAS . Procházka po promenádě kolem dun až k jezírku v chráněné rezervaci. Individuální volno, možnost posezení v hospůdkách. Návrat do hotelu možný autobusem nebo pěší procházkou po dunách (cca 6,5 km podél pobřeží).
7. den:Pobyt u moře , individuální volno, možnost koupání na plážích PLAYA EL VERIL , zlatohnědá pláž, která je lemována kolonádou nebo na pláži PLAYA DEL INGLÉS , která se pozvolně mění v pláž Maspalomas a táhne se v délce dlouhých šesti kilometrů, 6 km zlatých písečných dun. Fakultativní výlet do Loro Parku na ostrově Tenerife.
8. den:Snídaně, individuální volno, transfer na letiště a odlet do republiky.
Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Cruz de Tejeda Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Firgas Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - kanárský Gran kaňon Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Maspalomas Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - městečko Teror Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Playa Amadores Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Playa Amadores Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Playa del Ingles Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Puert de Mogan Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Puerto de Mogan Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Puerto de Mogan Poznávací zájezd Španělsko - Gran Canaria - Puerto Rico Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - NP Teide

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 7x polopenzi,
  • 7x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu klim. autokarem program 4. a 5..den,
  • leteckou přepravu Praha - Gran Canaria - Praha,
  • letištní taxy a poplatky,
  • Poznámka.: 3lůžk. pokoj není možný, na vyžádání pouze pokoj Family
  • služby českého průvodce
  • transfer z/na hotel,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3900 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • Do kostelů není vhodné jít s holými rameny a v šortkách, může se Vám stát, že nebudete vpuštění dovnitř. Doporučujeme mít sebou turistickou obuv a turistické oblečení
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 320 Kč s možností vyššího připojištění storna zájezdu +250 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • pokoj s výhledem na moře 2300 Kč/pokoj,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné, fakult. výlety a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • výlet na ostrov Tenerife cca 80 € - nutná rezervace v CK měsíc před odletem – platba na místě,

Kanárské ostrovy

Leží západně od pobřeží Afriky. Díky vynikajícímu klimatu se stálou teplotou a slunečním počasím jsou označovány příznačně jako Ostrovy věčného jara. Kanárské ostrovy jsou vyhledávány turisty hlavně v zimním období.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí