CK Pohoda Česká republika Zájezd č. 575992

Výlety do Rožnova a okolí, Valašsko - Beskydy na 2 až 4 dny - apartmány

Česká republika
Beskydy, Rožnov pod Radhoštěm
Výlety do Rožnova po Valašsku - Beskydech od 590 Kč za osobu a pobyt, dítě do 12…

2Počet dnů:

30.07.2021Termíny od:

590 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

Výlety do Rožnova po Valašsku - Beskydech od 590 Kč za osobu a pobyt, dítě do 12 let od 290 Kč.

Informace a telefonické rezervace pobytů tel. 777 912 014 nebo e-mail: vilahedvika@a21.cz

Pamětihodnosti v Rožnově i v okolí - Valašské muzeum v přírodě - Skanzen, poznávání přírodních krás - míst jako jsou Pustevny, Radhošť, Lysá Hora a další.

Aktivní vyžití pro dospělé, děti a mládež – pěší turistika, nové cyklotrasy, in-line bruslení, trasy pro horská kola, kurty a krytá hala pro tenis, squash, hřiště na golf v Rožnově pod Radhoštěm a v Čeladné.

Pro děti a rodiny s dětmi je určen zábavní park a lanové centrum Gibon, kryté koupaliště - bazén s tobogánem, letní koupaliště tobogány a atrakcemi, trampolíny.

Paintball, jízdárny pro příznivce jízdy na koni, paragliding, rybáření na Bečvě či horských potocích nebo rybnících v regionu, umělá lezecká stěna, fitness studia, půjčovna kol a koloběžek.

UBYTOVÁNÍ Beskydy - Valašsko, nové moderní apartmány v Rožnově pod Radhoštěm. Vybavené apartmány a studia, každý s vlastní PLNĚ VYBAVENOU KUCHYNÍ, KOUPELNOU a TOALETOU, pro dvě osoby až šest osob. Internetové připojení zdarma, parkování zdarma na vlastním uzavřeném parkovišti.

PRIVÁTNÍ PRONÁJEM WELLNESS, relax, regenerace, vířivka, sauny, relaxační místnost, možnost masáží - VŠE SE SLEVOU až 50%.

Ubytování: apartmán

Vybavené apartmány a studia, každý s vlastní kuchyní a sociálním příslušenstvím (koupelna, toaleta), pro dvě osoby až šest osob, se skladbou lůžek 2+1 přistýlka, 3+2 přistýlky a 4+2 přistýlky.
Koupelny mají sprchové kouty nebo vanu se sprchovou zástěnou.
Vybavené kuchyně: varná deska, odsavač par, varná konvice, lednice, nádobí, talíře, příbory.

Parkování je zdarma na vlastním uzavřeném parkovišti.

Hostům je k dispozici zdarma internetové připojení wifi a satelitní televize. Lůžka mají zdravotní antialergické pětizónové matrace pro pohodlný odpočinek a spánek.

Stravování: snídaně

Všechny apartmány a studia jsou vybaveny kuchyní s lednicí pro vlastní stravování. Snídaně jsou formou bufetu, za příplatek 90 Kč, děti 50 Kč za snídani. Možnosti večeří, popř. i obědů, v restauracích poblíž apartmánů nebo v Kolibě na Pasekách za zvýhodněnou cenu.

Doprava: vlastní

Odvoz z nádraží a zpět zdarma.

Program zájezdu

1. den:Příjezd, ubytování, individuální program
2. den:Individuální program dle vlastního zájmu, poznávání, výlety, relax, apod.
01 01 Vila Hedvika Rožnov upr 01 03 Vila Hedvika Rožnov 01 04 Vila Hedvika ubytování 01 05 Vila Hedvika ubytování 01 06 Vila Hedvika ubytování 01 07 Vila Hedvika snídaně 01 08 Vila Hedvika wellness 02 01 Rožnov pod Radhoštěm 02 02 Rožnov pod Radhoštěm 02 03 Rožnov pod Radhoštěm 02 04 Rožnov pod Radhoštěm 02 05 Radegast Radhošť 03 01 Folklor a Valašské muzeum 03 02 Folklor a Valašské muzeum 03 03 Folklor a Valašské muzeum 03 04 Folklor a Valašské muzeum 13 Folklor a Valašské muzeum 14 Folklor a Valašské muzeum 15 Folklor a Valašské muzeum 16 Folklor a Valašské muzeum 17 Folklor a Valašské muzeum 18 Folklor a Valašské muzeum 19 Folklor a Valašské muzeum 23 Valašsko Beskydy 24 Valašsko Beskydy 25 Valašsko Beskydy 27 Valašsko Beskydy 28 Valašsko Beskydy 29 Valašsko Beskydy 30 Valašsko Beskydy 31 Vila Hedvika ubytování 32 Vila Hedvika ubytování 34 Vila Hedvika ubytování 35 Vila Hedvika ubytování 36 Vila Hedvika ubytování 37 Vila Hedvika ubytování 39 Vila Hedvika ubytování 40 Vila Hedvika ubytování

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Pobyt - počet dnů a nocí dle termínů
  • spotřeba médií a energií
  • Využívání vybavených kuchyní pro vlastní stravování
  • Ložní prádlo, úklid
  • Uvítací set - káva, čaje, ...
  • Parkování vozidla na uzavřeném parkovišti
  • SAT TV zdarma
  • Odvoz z nádraží na pobyt a zpět po ukončení pobytu
  • Dárkový poukaz v PDF e-mailem
  • BONUSY K POBYTU:
  • zvýhodněné vstupné do Valašského skanzenu
  • slevy na stravování v Kolibě na Pasekách
  • exkurze v manufaktuře Unipar zdarma

Cena nezahrnuje

  • 21 Kč ubytovací a pobytový příplatek / noc - dospělý
  • dítě do 14 let 290 Kč / noc pobyt na vlastním lůžku nebo přistýlce
  • snídaně 90 Kč, dítě od 4 do 12 let 50 Kč

Slevy

  • Dítě do 3 let zdarma při dvou dospělých
  • Dětské ceny 290 Kč/noc dítě od 4 do 12 let
  • Slevy 50% na WELLNESS A REGENERAČNÍ BALÍČKY
  • Slevy 50% na MASÁŽE

Výlety

  • Široké možnosti vyžití, poznávání a výletů.
  • Nudit se u nás rozhodně nebudete!

Beskydy

Moravskoslezské Beskydy tvoří spolu s Vsetínskými vrchy a Javorníky přírodovědecky velice hodnotný celek, který byl v roce 1973 vyhlášen chhráněnou krajinnou oblastí o rozloze 1160 km2. Beskydsko je známé také svéráznou lidovou architekturou. O zachování těchto památek pečuje Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, které je zároveň nejstarším a největším skanzenem v přírodě na našem území. Radhošťská hornatina dosahuje největší výšky Smrkem (1276 m), jehož masív s řadou nižších vrcholů odděluje údolí říčky Čeladenky od vlastní hornatiny. Nad údolím Čeladenky se směrem k západu do výšky 1257 m zvedá Kněhyně, dále Čertův mlýn (1207 m), Pustevny (1010 m) a Radhošť (1129 m), jeden z nejznámějších vrcholů Moravskoslezských Beskyd. V Lysohorské hornatině se vypíná nejvyšší hora Beskyd, Lysá hora (1323 m), dále Travný (1203 m), Ropice (1082 m), Javorový (1032 m), Kozubová (982 m). Vsetínské vrchy jsou od Moravskoslezských Beskyd odděleny údolím Rožnovské Bečvy, na jihu od Javorníků údolím Vsetínské Bečvy. K vyhledávaným střediskům zimních sportů patří zejména Pustevny. Lyžařský areál pod vrcholy Radegastu (1106 m n.m.) a Tanečnice (1084 m n.m.) je vhodný jak pro začátečníky, tak i zdatné lyžaře. Lanová dráha má svou horní stanici na Pustevnách v těsném sousedství starobylých budov Maměnka a Libušín, postavených v roce 1894 podle projektu architekta Jurkoviče. Z Pusteven rovněž vychází množství turistických cest a lyžařských běžeckých tras. K nejvyhledávanějším patří nenáročná hřebenovka na Radhošť (1129 m) nebo na opačnou stranu směřující trasa na Martiňák. K dalším vyhledávaným střediskům patří Trojanovice, odkud vede sedačková lanovka přímo do lyžařského areálu na Pustevnách, Frenštát pod Radhoštěm s areálem skokanských můstků. Aktivnímu odpočinku a sportovnímu vyžití slouží v zimě i cela řada kratších lyžařských vleků v oblasti Horní Bečvy. Okolní hřebenové partie jsou přímo rájem běžkařů. Na horním toku Vsetínské Bečvy se nalézá obec Velké Karlovice, která se počtem lyžařských vleků řadí k největším lyžařským střediskům v České republice. Běžeckému lyžování slouží v okolí Karlovic větší množství různých tras, které směřují převážně do vyšších poloh Javorníků a Beskyd, kde se napojují na hlavní hřebenové cesty. Z Velkých Karlovic je rovněž přístupný lyžařský areál na Soláni s lyžařskými vleky v délce až 800 m. Rovněž navštěvovaná je oblast Nového Hrozenkova - Vranči, pro náročnější pak lyžařský areál Kohútka a Portáš. Mezi ryze rekreační obce patří taktéž Malenovice s 800 m dlouhým lyžařským vlekem, Čeladná a Ostravice s vleky pro začátečníky i pokročilé. K významným lyžařským střediskům v Beskydech patří lyžařský areál v Bílé se 4 vleky. Všechny sjezdovky v areálu jsou technicky zasněžovány, na osvětlené Jižní sjezdovce (850 m) je oblíbené večerní lyžování. V lyžařském středisku je budován snowpark, který je umístěn na sjezdovce Jih a je vybaven množstvím překážek a skoků.

Rožnov pod Radhoštěm

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí