CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51290

Petrčane - Pinija hotel ****

Chorvatsko
Petrčane, Dalmácie - Zadarská oblast
V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Petrčane s dopravou…

8Počet dnů:

25.03.2023Termíny od:

10 226 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Petrčane s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, cukrárna, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén vnitřní sladká voda, bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace à la carte, kavárna, terasa, kadeřnictví, grill bar, dětské hřiště, sauna, bezbariérový přístup, aquapark, konferenční místnost, zábavní centrum, masážní salón, bankomat, noční klub, minimarket, solárium, taverna, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, kuželky, kulečník, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, malá kopaná.

SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % PRO TERMÍNY 8.7.-15.7. A 19.8.-26.8.2023 (SPECIAL SUMMER OFFER -10%) !!!!

Jedno dítě do 6 let přistýlka se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Maximální obsazenost rodinného pokoje jsou 2 dospělí a 2 děti do 16 let; přistýlky jsou rozkládací gauč.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Dětská postýlka (na vyžádání, pro dítě do 2 let) - zdarma.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Pinija hotel: Hotel Pinija je 4**** se nachází v malé středomořské vesnici Petrčane nedaleko Zadaru, v borovém lese obklopený křišťálově čistým mořem. Hotelová pláž je oblázkovo-kamenitá pláž s plážovým barem, sprchami a lehátky (za příplatek) je vzdálena od hotelu jen 20 až 50 metrů, dobře chráněná před větrem a vlnami. Malá středomořská vesnička Petrčane je 5 minut chůze od hotelu. Je to jen 12 km od Zadaru, kulturního a historického centra Severní Dalmácie a od historického města Nin pouhých 5 km. Hotel se skládá ze 3 křídel, má od 2 do 5 pater, disponuje 6 výtahy.

Hotelové vybavení je v podobě recepce, klimatizovaného lobby s posezením, restaurace a bufetu, aperitiv baru, terasy s koktejl barem, minimarketem. Jsou zde vnitřní a venkovní bazény se sladkou vodou a bazény pro děti.

Na pláži: Lounge bar, à la carte restaurace, bistro, dalmatská taverna, dětská hřiště, lehátka na pláži (za příplatek).

Animace pro děti i dospělé a večerní živá hudba (jen během letní sezóny). Wi-Fi připojení k internetu v hotelu zdarma. Parkování zdarma.

Hotel má 251 dvoulůžkových pokojů s výhledem do parku nebo na moře, 45 rodinných pokojů s výhledem do parku nebo na moře, 4 pokoje pro osoby na invalidním vozíku, některé pokoje mají možnost přistýlky, balkon k dispozici ve většině pokojů. Všechny pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, telefon, Wi-Fi, ledničku (mini bar na vyžádání), trezor, vysoušeč vlasů. Dětská postýlka je předchozí vyžádání.

Destinace: Petrčane je malé malebné místo 12 km severozápadně od Zadaru, ideální pro dovolenou. V blízkosti této 900 let staré rybářské vesnice se nachází známé kulturní a historické město Nin. Krásné nedotčené moře a pláže vám poskytnou nezapomenutelnou atmosféru. Pláže jsou oblázkové a skalnaté s upravenými přístupy a v moři je na některých místech písek. Poblíž pláže se táhne osvěžující hustý borový les. Je možné navštívit jeden ze čtyř národních parků v okolí. Ve vesnici jsou hotely a apartmánové středisko, ale také mnoho privátních vil a apartmánů. Čisté modré moře dělá z tohoto místa jednu z nejlepších prázdninových destinací na celém Jadranu.

Ubytování: hotel ****

Klasický dvoulůžkový pokoj bez balkonu (19 m2) 

Klasický rodinný pokoj bez balkonu (25 m2) – vybavený sprchou/WC, fénem, telefonem, trezorem, LCD SAT-TV, lednicí / minibarem na vyžádání (za příplatek), klimatizací. Tento pokoj má kapacitu min./max. 2 dospělí a 2 děti do 12 let.

Klasický dvoulůžkový pokoj s balkonem (19 m2)  - s výhledem do parku.

Dvoulůžkový pokoj Premium (22 m2) s balkonem 

 - několik pokojů tohoto typu je uzpůsobeno osobám se zdravotním postižením, mají možnost jedné přistýlky, výhled na vstup do hotelu

Dvoulůžkový pokoj Premium - mořská strana (22 m2) s balkonem s částečným výhledem na moře.

Dvoulůžkový pokoj Premium - výhled na moře (22 m2) s balkonem

Rodinný pokoj Premium - výhled na moře (27-29 m2) s balkonem. Tento pokoj má kapacitu min./max. 2 dospělí a 2 děti do 12 let.

Jednolůžkový pokoj je klasický dvoulůžkový pokoj bez balkonu nebo prémiový dvoulůžkový pokoj pro jednu osobu.

Stravování: snídaně, polopenze nebo plná penze. Všechna jídla formou bufetu.

Sport: fitness studio, hřiště na plážový volejbal, 3 tenisové kurty, půjčovna kol, úschovna kol, minigolf, adventure golf, stolní tenis, bowling. Na pláži různé vodní sporty (jet ski, parasailing), kajak, aqua sporty (za příplatek) v období červen-září.

Wellness&Spa „Marea“: Využití odpočinkové zóny s výhledem na moře, finská sauna, parní lázeň, relaxační místnost s himalájskou solnou stěnou. Různé lázeňské procedury, masáže, pedikúra, manikúra, ale i různé relaxační balíčky. V letní sezóně možnost masáží i na pláži. 

Domácí mazlíčci nejsou povoleni. 

Je zde možnost mnoha výletů, např. Národní parky Kornati, Krka, Paklenica, Plitvička jezera (Unesco), města Zadar, Trogir (Unesco), Split (Unesco) a další.

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Classic Classic Classic Classic 1/2+2 Classic 1/2+2 Classic 1/2+2 Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** Foto - Petrčane - Pinija hotel **** hotelový restaurant hotelový restaurant hotelový restaurant pool bar Premium 1/2+2 balkon moře Premium 1/2+2 balkon moře Premium 1/2+2 balkon moře Premium 1/2+2 balkon moře Premium balkon moře Premium balkon moře Premium balkon moře Premium balkon park Premium balkon park Premium balkon park restaurant Kantun restaurant Kantun restaurant Kantun

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • využívání venkovního nebo vnitřního bazénu
  • využití fitness centra
  • animace od 15.6. do 15.9.2023
  • parkování

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • wellness centrum (SPA ZÓNA) 5 EUR /1 hodinu
  • plná penze za příplatek - platí se v CK/u prodejce

Petrčane

Dalmácie - Zadarská oblast

Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí