CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10005

Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy **

Chorvatsko
Istrie, Kanegra
Poloha: do 250 m od moře Vybavení: pizzerie, trezor na recepci , obchod s občerstvením,…

8Počet dnů:

22.04.2023Termíny od:

6 792 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: pizzerie, trezor na recepci , obchod s občerstvením, aperitiv bar, restaurace a lá carte, pláž také FKK, market, café bar.

Sport a zábava: plážový volejbal, animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, půjčovna jízdních kol, vodní sporty, minigolf, tenisové dvorce, stolní tenis.

Dětská postýlka (pro děti do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA !

Přistýlka je na předchozí vyžádání, je možná v bungalovu 1/4 (A2BP2) a 1/6 (A4BP2), pouze pro dítě do 12 let.

Strava v centrální restauraci - snídaně i večeře švédský stůl, stravu musí čerpat všechny osoby v bungalovu, v ceně jsou obsaženy neomezeně nápoje k večeři z automatu (22.4.-9.9.2023) - nealko nápoje, lokální pivo a víno.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

1/5 BGW: – typ 1 – 46 m2, dvě dvoulůžkové ložnice s oddělenými lůžky, obytná kuchyně s rozkládacím gaučem

- typ 2 – 46 m2, jedna dvoulůžková ložnice s oddělenými lůžky, druhá ložnice s jedním lůžkem, obytná kuchyně se dvěma rozkládacími gauči

1/6 BGW – 60 m2, dvě dvoulůžkové ložnice, obytná kuchyně se dvěma rozkládacími gauči

Bungalovy jsou zděné nebo montované.

Pláže jsou oblázkové a kamenité s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 250 m od bungalovů, pro psy je zvlášť oddělená část. Přátelé FKK mohou využít nudistickou pláž v blízkém kempu Kanegra. Středisko má tzv. Fun Resort – bohatou nabídku sportovního a zábavního vyžití, zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé. V sezóně Mini Club pro děti 4-12 let. Ke sportovnímu vyžití slouží plážový volejbal, hřiště na míčové hry, tenisové dvorce se školou tenisu, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty.

Hostům je k dispozici restaurace, pizzerie, plážový bar, kafé bar, obchod se smíšeným zbožím, směnárna, bankomat.

V blízkosti se nacházejí cyklistické stezky.

Destinace: V jednom z nejhezčích zálivů Istrie – Piranském zálivu, na jeho západním břehu s výhledem na slovinské přímořské lázně Portorož, se v borovém lese nachází malá klidná osada Kanegra, jež přináleží k cca. 9 km vzdálenému Umagu. Pláže jsou zde velmi hezké, oblázkové a kamenité, z části kryté stínem borovic. Turistické středisko poskytuje dostatek zábavy i možnosti sportovního vyžití. Za městskou zábavou lze dojet do Umagu.

Ubytování: bungalov

Popis bungalovů: Kanegra Plava Laguna bungalovy

Tento komplex se nachází cca 10 km od města Umag, na nejzápadnějším konci pobřeží Istrie, poblíž Slovinských hranic. Leží v krásném borovém lese a nabízí krásný pohled na panorama Piranu se zálivem s křišťálovou vodou.

Bungalovy jsou jednoduše zařízené, ale pohodlné, rozmístěné ve stínu starých borovic, které sestupují na pláž plnou oblázků. Umístění bungalovů i jejich vybavení přináší všem hostům klid a soukromou atmosféru. Všechny bungalovy (přes 200) mají SAT/TV, telefon, kompletně vybavenou kuchyňku, sociální zařízení, terasu nebo balkon. Možnost WI-FI připojení k internetu v bungalovech – za poplatek (ceník na recepci).

1/4 BGW – vel. cca 36 m2, dvoulůžková ložnice, obytná kuchyně se dvěma rozkládacími gauči

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

1/4 A2BP2 - ložnice 1/4 A2BP2 - obytná kuchyně 1/4 A2BP2 - obytná kuchyně - 2 přistýlky 1/5 A4BP1 1/5 A4BP1 - ložnice 1/5 A4BP1 - ložnice 1/5 A4BP1 - obytná kuchyně 1/5 A4BP1 - obytná kuchyně 1/5 A4BP1 - typ 1 1/6 A4BP2 - ložnice 1/6 A4BP2 - obytná kuchyně 1/6 A4BP2 - obytná kuchyně 1/6 A4BP2 - obytná kuchyně 1/6 A4BP2 - terasa Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** Foto - Kanegra - Kanegra Plava Laguna bungalovy ** recepce Terasa restaurantu pro poskytování polopenze v případě zakoupení

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého bungalovu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • plážový volejbal
  • víceúčelové hřiště pro basketbal, menší kopanou, házená
  • animační program (12.6.-1.9. 2023): MINI CLUB pro děti (4-12let), dětské hřiště
  • večerní animace (1.7.-31.8.) - živá hudba

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit)
  • parkovné - 1 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (do 10 kg, na vyžádání) - 16 EUR/den - platí se na místě v recepci (psi nesmí do restaurace, recepce, k bazénu, na pláž pouze vyhrazenou, musí být stále na vodítku). Místní supermarket nabízí psí stravu
  • za příplatek (tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, vodní sporty, pronájem kol, atd.)

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kanegra

Středisko Kanegra je situováno na pobřeží Jaderského moře, 10 km od centra Umag. Obklopeno je typickou středomořskou vegetací a nádhernými oblázkovými plážemi. Městečko nabízí zábavu pro mladé (diskotéky, kluby aj.) a velké možnosti pro sportování.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí