CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 61877

Baška Voda - Horizont hotel ****

Chorvatsko
Baška Voda, Dalmácie - Splitská oblast
Poloha: do 50 m od moře Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, restaurace a…

10Počet dnů:

15.06.2018Termíny od:

15 130 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, restaurace a lá carte, grill bar, jacuzzi společná, sauna, konferenční místnost, Spa.

Sport a zábava: kulečník, posilovna, tenisové dvorce, vodní sporty.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

V pokojích typu TMB a TPB je 3. lůžko rozkládací křeslo - doporučujeme pro dítě.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 (SPO) v termínech 1.4.-27.5. a 23.9.-7.10.2023 !!! Slevy se sčítají s časovou slevou.

!!! SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ (SPO 10%) !!! Slevy se nesčítají !

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Horizont hotel: Hotel Horizont se nachází na promenádě, obklopen borovým hájem, 50 m od moře a hlavní pláže a 200 m od centra města Baška Voda. Na pěti patrech hotel nabízí celkem 202 moderně zařízených pokojů, má dva výtahy. Nabízíme zde pokoje dvoulůžkové (20 m2), některé s možností přistýlky (24 m2) – v pokojích jsou manželská lůžka nebo dvě oddělená lůžka, dále pokoje jednolůžkové. Všechny pokoje mají klimatizaci, koupelnu (s vanou nebo sprchou), vysoušeč vlasů, minibar (za poplatek), trezor, SAT/TV, telefon a bezplatný WI-FI internet.

Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, aperitiv bar s terasou, bar u bazénu , restaurace á la carte & vinný bar Matrioška, gril restaurace Borik na pláži (oboje otevřeno cca od května do října), dále kongresový sál pro 120 osob a menší konferenční místnost pro 35 osob, Wellness&Spa centrum, kde se na ploše téměř 2000 m2 nachází vnitřní bazén se sladkou vodou (do tohoto bazénu vstup zdarma), whirpoolem a protiproudem, hydromasážní bazén, saunový svět (bezplatný vstup do saunového světa v termínech do 26.5. a od 23.9.2023), relaxační místnost, solárium, posilovna, možnost masáží, kadeřnický a kosmetický salón a další. Hotel má venkovní bazén s whirpoolem a velkou sluneční terasou – bazén je otevřený od 1.5-1.10.2023. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou v ceně (omezené množství). Ke sportovnímu vyžití slouží bohatá nabídka vodních sportů na pláži, tenisový dvorec vedle hotelu. Hotel pořádá večery s živou hudbou (v hlavní sezóně).

Od půlky červa po celou sezónu je dětský klub a program pro dospělé zdarma. Dětský klub se nachází 50 m od hotelu Horizont. Pracovní doba každý den, 10:00 až 12:00, 16:00 až 18:00, neděle volno, zde  animace: pondělí mořský den, úterý X den (hudba a pokusy), středa pirátský den, čtvrtek olympijský den, pátek den zvířátek, sobota  dětský den (výroba suvenýrů, malování na tváře, bláznivé hry, dětská gymnastika, disco), neěle volno. Program pro dospělé různě:  gymnastika, jóga, relax, aerobic, fitness, aqua aerobic, taneční škola, vodní hry v bazénu, karaoke, žívá hudba, noční disko, bingo, kvízy.

Destinace: Baška Voda na Makarské riviéře asi 40 km jihovýchodně od Splitu. V okolí se pěstuje vinná réva a ovoce. Středisko je známé svou širokou pláží s jemnými oblázky. Záliv je lemován bohatou zelení a leží na úpatí horského masivu Biokovo. Toto příjemné městečko s malým přístavem, četnými kavárnami je turisticky velmi vyhledávané. Podél pláží jsou borovicové lesy, hotelové kapacity jsou rozmístěny na kraji městečka.

Ubytování: hotel ****

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel **** Foto - Baška Voda - Horizont hotel ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl (1x týdně tematická večeře), při příjezdu zdarma 1 malá lahev vody na osobu v pokoji
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • vstup do vnitřního i venkovního bazénu
  • vstup do fitness centra
  • WI-FI na pokojích
  • v termínech do 26.5. a od 23.9.2023 vstup do Saunového světa

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • při vstupu do wellness se na recepci platí ručník a župan - ceny na recepci
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • dětská postýlka (na vyžádání) za příplatek (platí se v CK/u prodejce)

Baška Voda

Téměř na okraji Makarské riviéry se nachází známé letovisko s třpytivě čistou vodou a jedinečným pobřežím pod horami Biokova - BAŠKA VODA. Osada byla známa již v době antické. Jsou v ní dva kostely a má jen 1600 stálývh obyvatel. Nad Baškou Vodou leží Bast, zypická podbiokovská vesnice, podle níž dostala Baška Voda jméno. Směrem k Makarské jsou nejznámější pláže v Promajně a Bratuši.

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí