CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23030502

Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA ***

Bulharsko
Lozenec, Jižní Černomoří
Poloha: velmi pěkný, oblíbený, stylový hotel v klidné rezidenční zóně letoviska…

15Počet dnů:

27.08.2023Termíny od:

9 290 Kč Cena od:

15 - denní zájezd

Poloha: velmi pěkný, oblíbený, stylový hotel v klidné rezidenční zóně letoviska

Pláž: pouhých 170 m od menší jižní pláže v krásné zátoce s jemným pískem, plážový bar, lehátka a slunečníky za poplatek, další hlavní severní pláž vzdálena cca 300 m s převlékárnami, sprchami, lehátky a slunečníky za poplatek

Pláž: pouhých 170 m od menší jižní pláže v krásné zátoce s jemným pískem, plážový bar, lehátka a slunečníky za poplatek (7-10 LEVA), další hlavní severní pláž vzdálena cca 300 m s převlékárnami, sprchami, lehátky a slunečníky za poplatek a nabídkou vodních sportů za poplatek

Vybavení: V celém hotelu včetně restaurace je WI-FI připojení zdarma, recepce hotelu zajišťuje půjčovnu automobilů, hotel nabízí restauraci s vyhlášenou místní i mezinárodní kuchyní

Náš názor: hotel je vyhlášen svou skvělou kuchyní, ideální pro všechny věkové kategorie včetně rodin

Info: Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)

cena_let_osoba_zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.

cena_let_nezahrnuje: komplexní pojištění storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Ubytování: hotel ***

prostorné, stylově zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až třech pohodlných přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastním soc. zařízením , ledničkou, rychlovarnou konvicí, TV, balkónem se  zahradním nábytkem a klimatizací zdarma. Všechny pokeje jsou umístěny v patře.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze či plná penze (snídaně formou švédského stolu, večeře formou švédského stolu (při menším počtu strávníků mohou být podávány snídaně i večeře servírované o třech chodech - salát, hlavní jídlo, dezert, chléb a sklenice vody (další nápoje za poplatek), obědy servírované o třech chodech - polévka, hlavní jídlo, salát nebo dezert, chléb a sklenice vody)

snídaně, polopenze či plná penze (snídaně formou švédského stolu, večeře formou švédského stolu (při menším počtu strávníků mohou být podávány snídaně i večeře servírované o třech chodech - salát, hlavní jídlo, dezert, chléb a sklenice vody (další nápoje za poplatek), obědy servírované o třech chodech - polévka, hlavní jídlo, salát nebo dezert, chléb a sklenice vody)

Doprava: autokarem

Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA *** Foto - Lozenec - Hotel STARÁ KAŠTA ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění včetně storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Lozenec

Lozenec je vesnička obklopená krásnou přírodou. Leží 70 km jižně od Burgasu na úpatí pohoří Strandža. Toto místo doporučujeme všem, kteří chtějí strávit svoji dovolenou na klidném místě bez přílišného ruchu. Blízko vesničky se nacházejí rozsáhlé vinice a fíkové a lesní háje, ideální pro projížďky na horských kolech. Ubytování se nachází 200 - 400 m od překrásné písečné pláže. Pláž je hlídaná plavčíky, má sestupný spád do moře a je tedy velmi vhodná pro malé děti. K dispozici vám bude náš delegát. I zde se za poslední léta mnoho změnilo, a tak můžete strávit romantický večer v některé z místních restaurací a kaváren. Nezanedbatelnou výhodou tohoto místa jsou i nízké ceny ve srovnání s velkými hotelovými středisky a klidný charakter místa. Lozenec jako většina dalších míst Černomoří zažívá období velikého růstu a tomu odpovídá i stále vyšší kvalita služeb ubytování, stravování apod. Díky svému tichému charakteru se toto místo stalo rychle velmi populárním.

Jižní Černomoří

Oblast černomořského pobřeží jižně od města Bourgas. Oblíbený cíl letní dovolené, ideální pro rodiny s dětmi. Mezi nejznámější letoviska patří Achtopol, Carevo, Černohorec, Djuni, Kiten, Lozenec, Primorsko, Sinemorec, Sozopol a další.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí