CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 23030302

Primorsko - Hotel PENELOPE ***

Bulharsko
Primorsko, Jižní Černomoří
Poloha: moderní rodinný hotel nacházející se v nové rezidenční části Primorska,…

12Počet dnů:

18.08.2023Termíny od:

5 990 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Poloha: moderní rodinný hotel nacházející se v nové rezidenční části Primorska, 300 m od centra letoviska (vedle rodinného hotelu Blíženci) pouhých 80 m od dlouhé severní pláže

Pláž: přímo u severní pláže - cca 80 m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek, občerstvení, plážové bary

Pláž: přímo u severní pláže - cca 80 m , lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (10-15 leva), vodní sporty za poplatek, občerstvení, plážové bary

Vybavení: BAZÉN (cca 50 m2), VÝTAH, recepce, bar a malá restaurace s vnitřní i venkovní částí, kde jsou podávány snídaně, obědy a večeře.

Náš názor: hotel uspokojí nároky klientů všech věkových kategorií vzhledem ke své poloze v klidné části letoviska a těsné blízkosti pláže. Doporučujeme i rodinám s dětmi!

Poznámka: Cena zahrnuje (autobusové zájezdy): dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy, komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)Cena zahrnuje (letecké zájezdy): leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy,  komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)

Info: Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)

cena_let_osoba_zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.

cena_let_nezahrnuje: komplexní pojištění storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Ubytování: hotel ***

zajištěno ve dvoulůžkových, moderně zařízených pokojích, s možností jedné nebo dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny balkónem (některé s výhledem na moře), vlastním soc. zařízením (SWC), individuálně nastavitelnou klimatizací (zdarma), TV, Wi-Fi připojením (zdarma), ledničkou a rychlovarnou konvicí.

Stravování: snídaně

snídaně (formou švédských stolů), polopenze (snídaně formou švédských stolů a večeře servírované o 3 chodech - salát, hlavní jídlo - výběr ze 4-5 menu, z toho vždy jedno vegetariánské a jedno meny s rybou, dezert, nebo plná penze (polopenze + obědy - hlavní jídlo, chléb), rozpustné nápoje a voda, další nápoje za poplatek

snídaně (formou švédských stolů), polopenze (snídaně formou švédských stolů a večeře servírované o 3 chodech - salát, hlavní jídlo - výběr ze 4-5 menu, z toho vždy jedno vegetariánské a jedno meny s rybou, dezert, nebo plná penze (polopenze + obědy - hlavní jídlo, chléb), rozpustné nápoje a voda, další nápoje za poplatekV případě vlastního stravování  doporučujeme klientům využít široké nabídky místních restaurací, barů, rychlých občerstvení.  Všeobecně lze říci, že ceny v Bulharsku v obchodech i restauracích jsou jedny z nejnižších v celé Evropě, obvykle ještě nižší než v ČR.

Doprava: autokarem

Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE *** Foto - Primorsko - Hotel PENELOPE ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění včetně storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Slevy

  • vlastní doprava - 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč

Primorsko

Primorsko je malé rybářské městečko 60 km jižně od Burgasu, které v létě ožije turistickým ruchem... Tak nějak jsme vždy popisovali naše Primorsko. Pravda to sice je, ale ono už je to i trochu jinak. Za poslední tři roky tu Alexandria udělala ohromný kus práce a tak se dnes Primorsko stalo českou oázou na bulharském pobřeží. O tom, že si místní váží našich turistů svědčí i to, že Alexandria dostala od města Primorsko ocenění pro nejlepšího touroperátora za rok 2001 a 2002. Jedině v Primorsku tak najdete všechny nápisy v češtině, jídelníčky v restauracích jsou také v češtině a Alexandria tu dokonce zřídila české informační centrum, kde všichni čeští turisté mohou získat základní informace, radu či pomoc. Máme tu i svou knihovnu, přehled českého tisku, včetně prodeje Mladé fronty dnes, Lidových novin a Týdne, které se do Primorska dostávají jen díky častým letům Alexandrie. Pro ty z vás, kteří chtějí pracovat i během dovolené, je tu k dispozici internet, ale také GSM signál, takže páni ředitelé mohou i z pláže kontrolovat chod své firmy. A mnozí tak k našemu překvapení skutečně dělají. Takže, jestli každý druhý Čech, který strávil svou loňskou dovolenou v Bulharsku, tak učinil prostřednictvím Alexandrie, pak v Primorsku je ten poměr ještě lepší. A ti z vás, kteří nás znají, vědí proč. A vám, kteří se ještě rozhodujete a nevíte, pak jistě pomůže i to, že tu máme kromě informačního centra ještě svou kancelář, spoustu zkušených průvodců, nabízíme všechny možné výlety, včetně sportovních programů, školky atd. Kromě toho si v Primorsku můžete dokoupit polopenzi na švédských stolech za naprosto bezkonkureční cenu 170 Kč/den. Milovníky tenisu pak jistě potěší náš úplně nový tenisový kurt přístupný pouze zákazníkům CK Alexandria. A dál? To už uvidíte sami.

Jižní Černomoří

Oblast černomořského pobřeží jižně od města Bourgas. Oblíbený cíl letní dovolené, ideální pro rodiny s dětmi. Mezi nejznámější letoviska patří Achtopol, Carevo, Černohorec, Djuni, Kiten, Lozenec, Primorsko, Sinemorec, Sozopol a další.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí