CK Pohoda Slovensko Zájezd č. RE/SK692-22

Slovensko - Nízké Tatry, Termály A Turistika

Slovensko

! ZÁJEZD ZRUŠEN ! Poznávací zájezd v krásném horském prostředí Nízkých Tater s koupáním…

7Počet dnů:

24.07.2022Termíny od:

9 890 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

! ZÁJEZD ZRUŠEN !

Poznávací zájezd v krásném horském prostředí Nízkých Tater s koupáním a lehkou turistikou nám umožní prožít kombinaci aktivní dovolené s relaxací a odpočinkem. Ubytováni budeme v jedné z nejhezčích lokalit Národního parku Nízké Tatry v Demänovské dolině.

Demänovská dolina - Jasná – Chopok – Ďumbier – Vlkolínec – Ružomberok – Liptovská Mara – Svatý Kříž – termály Bešeňová – Demänovská ledová jeskyně - Pribylina – Liptovský Ján – Jánská dolina

Ubytování: ano

Horský hotel s krásnými výhledy nabízí ubytování přímo v centru Jasné v 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, TV a wi-fi. Hotel disponuje wellness zónou se saunami a vířivkou, za poplatek jsou možné masáže.

Hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 6x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
- Ubytování: Horský hotel s krásnými výhledy nabízí ubytování přímo v centru Jasné v 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, TV a wi-fi. Hotel disponuje wellness zónou se saunami a vířivkou, za poplatek jsou možné masáže.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
6x polopenze (snídaně formou bufetu, večeře). Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 24.07. – 30.07. Odjezd A (Olomouc bez příplatku)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd na ubytování do Demänovské doliny. Náš hotel se nachází v jedné z nejkrásnějších částí doliny v Jasné. Ubytování, seznámení se s prostředím DEMÄNOVSKÉ DOLINY , možnost procházky, večeře. 2. den zájezdu: Krásný celodenní program v DEMÄNOVSKÉ DOLINĚ . Vydáme se na jednu z nejhezčích stezek v Nízkých Tatrách - stezku Demänovská dolina . Trasa vede kolem Vrbického Plesa na Tri Vody – Brhliska – Pod Orlí skálou – na Lukovú – rozcestí v Široké dolině a dále až na Lúčky . 3. den zájezdu: Ráno VLKOLÍNEC (UNESCO) zachovalá dřevěná lidová architektura, obec představuje nejzachovalejší a nejucelenější urbanistický celek původních lidových staveb ve střední Evropě. Centrum Liptova RUŽOMBEROK , prohlídka historického centra, katedrála. LIPTOVSKÁ MARA , první přehrada Vážské kaskády, pro svou velikost se ji říká Slovenské nebo Liptovské moře, vyhlídková plavba lodí. 4. den zájezdu: Celodenní lehká pěší turistika v kombinaci s lanovkami v oblasti JASNÉ . Lanovkou vyjedeme na CHOPOK (2004 m) a odtud se vydáme lehčí hřebenovou túrou na nejvyšší vrchol Nízkých Tater ĎUMBIER (2043 m), rozsáhlý kruhový rozhled na téměř všechny pohoří středního a severního Slovenska. Na vrcholu Chopku se nachází vyhlídková restaurace Rotunda se sochou draka Damiána a s exkluzívním 360° panoramatickým výhledem. Budeme si tak moci vychutnat jedinečnou okolní scenérii z nejvýše položeného Rum Baru s bohatou nabídkou rumů a dezertů. 5. den zájezdu: Ráno navštívíme v obci SVATÝ KŘÍŽ významnou kulturní památku – dřevěný artikulární kostel z roku 1729, jeden z největších dřevěných kostelů ve střední Evropě, kam se vejde téměř šest tisíc návštěvníků. Poté celodenní relaxace ve vodním parku BEŠEŇOVÁ , odpočinek v termálním srdci Liptova, bazény s teplotou do 39°C, s podvodní masáží nebo perličkovou koupelí a řadou dalších atrakcí. 6. den zájezdu: Ráno prohlídka DEMÄNOVSKÉ LEDOVÉ JESKYNĚ , jedné z nejstarších popsaných jeskyní v Evropě. Odjezd do nedaleké PRIBYLINY , Muzeum liptovské dědiny, seznámení se s liptovským folklorem, řemesly a chovem huculských koní , což je rarita tohoto muzea. Odpoledne koupání v termálních bazénech Termal Raj v Liptovském Jánu nebo individuální poznávání JÁNSKÉ DOLINY . 7. den zájezdu: Po snídani odjezd do ČR. Poznámka: U turistických tras je vždy možné volit mezi lehčí a těžší variantou
Poznávací zájezd  Slovensko - Jasná, Vrbické pleso Poznávací zájezd Slovensko - Chopok Poznávací zájezd Slovensko - katedrála Ružomberok Poznávací zájezd Slovensko - Liptovská Mara Poznávací zájezd Slovensko - Liptovská Mara Poznávací zájezd Slovensko - Nízké Tatry Poznávací zájezd Slovensko - pohled z Chopoku Poznávací zájezd Slovensko - Tatry Poznávací zájezd Slovensko - Vlkolínec Poznávací zájezd Slovensko - Vlkolínec Poznávací zájezd Slovensko - Vlkolínec

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 6x polopenzi (snídaně formou bufetu, večeře),
  • 6x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu klim. autobusem,
  • průvodce CK
  • vstup do hotelového wellness 3x za pobyt,

Cena nezahrnuje

  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby,
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 280 Kč,
  • lanovky,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • rekreační poplatek
  • termální koupaliště
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí