CK Pohoda Arabské emiráty Zájezd č. RE/UAE304-21

Spojené Arabské Emiráty

Arabské emiráty

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou luxusu. Navštívíme…

8Počet dnů:

06.03.2021Termíny od:

30 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou luxusu. Navštívíme Dubaj, Abú Dhabí, Fujairah i emirát Sharjah. Ukážeme vám, co znamená dovolená v SAE - mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palem, nejluxusnější hotely světa, luxusní obchody, ale také prosluněné pláže s bílým horkým pískem, desítky nádherných mešit, vnitrozemí plné jedinečných přírodních scenérií s pohořím Hajjar tzv. "Východní pobřeží", kde se vykoupeme i v Indickém oceánu u Omanského zálivu. Užijte si s námi SAE luxusně a podrobně, odpočívejte a poznávejte!

Dubaj - Abú Dhabí - Fujairah - Sharjah + (v podzimním termínu možná návštěva výstavy EXPO )

Poznávací zájezd do Dubaje s pobytem u moře připravila a provází Ing. Jana Křížová , garance skupiny max. 14 osob

Vstupní vízum: bezvízový styk pro občany ČR

Ubytování: ano

Hotel Occidental Grand Sharjah**** se nachází u pláže ve městě Šardžá a nabízí soukromou písečnou pláž (lehátka a slunečníky zdarma), tenisový kurt, masáže, vířivku, fitness centrum, velký venkovní bazén se skluzavkou, výhledy na Arabský záliv.

hotel****

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástupní místa: 06.03. – 13.03. odjezd L2, L3

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy ve večerních hodinách s průvodcem do Dubaje.
2. den:Transfer na hotel, ubytování, snídaně. Po zbytek dne odpočinek, pobyt u moře a relaxace na pláži hotelového resortu, kde si vaši dovolenou užijete.
3. den:Návštěva DUBAJE . Prohlídka staré části - palác vládnoucího šejka, Dubajské muzeum a pevnost Al Fahidi ze 17. stol., historické centrum Bastakia s unikátními větrnými věžemi, pokračujeme k zátoce Dubai Creek , přeplavíme se dřevěnou lodí "Abra" do části Deira , navštívíme největší arabský trh s výběrem zlata, perel i tradičních výrobků a koření. Po návratu pobyt u moře.
4. den:Pobyt u moře nebo variantně fakult. výlet do největšího, nejbohatšího a nejoblíbenějšího emirátu ABU DHABI , hlavní město SAE. Projížďka po ostrově Yas, zde se nachází proslulá závodní dráha Marina Yas a slavný zábavní park Ferrari World . Prohlídka Abu Dhabi se všemi nejzajímavějšími místy - nábřeží " Corniche " - 8 km dlouhá ulice na pobřeží, nádherná bílá pevnost, poloostrov Breakwater s fotogenickým pohledem na celé Abu Dhabi, luxusní hotel Emirates Palace , Prezidentský palác aj. Největším zážitkem bude ale jistě návštěva obrovské mešity šejka Zayeeda , jejíž interiéry jsou zdobené krásnými lustry, drahými kameny i koberci, a které se díky jejímu vzhledu přezdívá "Tadž Mahal" (cena cca 50 €, dle počtu účastníků).
5. den:Celodenní výlet do vnitrozemí SAE, přes pohoří Hajjar, do oblasti zvané "Východní pobřeží" do emirátu FUJAIRAH , který jako jediný leží na pobřeží Indického oceánu u Omanského zálivu a na rozdíl od ostatních pouštních emirátů je Fujairah výjimečný svým úzkým pobřežním pásem na okraji horského terénu a je plný jedinečných přírodních scenérií. Cestou zastávka na trhu s koberci a ovocem. Podíváme do hlavního města a Muzea arabské kultury se skanzenem. V případě zájmu fakultativně oběd a koupání v Indickém oceánu. Prohlédneme si nejstarší mešitu v Badiyah , známou jako "Ottoman Mosque", unikátní svým designem čtyř malých kopulí podepřených hlavním centrálním pilířem. Z blízkého kopce vyhlídka na dvě strážní věže a farmy zemědělců s horami v pozadí.
6. den:Pobyt u moře , individuálně procházky emirátem SHARJAH , popř. návštěva Akvária či skvělého Muzea islámské civilizace nebo cesta za nákupy do Dubaje. Fakultativně s průvodcem možnost výletu do "zahradního města" AL AIN , které je zároveň druhým největším městem emirátu Abú Dhabí i největší oázou v zemi. Vedle několika středověkých pevností nabízí město i jedinečné prehistorické lokality zapsané na seznamu UNESCO. Návštěva archeologického parku Hili se zbytky pravěkých hrobek, prohlídka historické šejkovi rezidence či středověké pevnosti Al Jahili , procházka oázou aj. Na závěr výjezd na horu Jebel Hafeet (1249 m n. m.) oddělující SAE od Ománu. (cena cca 50 €, dle počtu účastníků).
7. den:Druhá část programu v DUBAJI . Navštívíme všechna nejzajímavější místa moderní Dubaje – centrum Sheikh Zayed Road s nejslavnějšími mrakodrapy, vč. nejvyšší stavby světa – věže Burj Khalifa - možnost vyhlídky ze 124. patra, nádherný panoramatický výhled na celou Dubaj. Zastavíme se na nákupy v obchodním centru Mall of the Emirates , kde uvidíme i slavné lyžařské centrum Ski Dubai. Vlakem projedeme až na konec uměle vybudovaného palmového ostrova Palm Jumeirah s výhledem na slavný hotel Atlantis. Nevynecháme ani zastávku u symbolu města, proslulého "sedmi hvězdičkového" hotelu Burj al Arab. Jako v pohádkách tisíce a jedné noci se budeme cítit během procházky hotelovým komplexem Madinat Jumeirah, kterému se díky jeho nádherným zahradám protkanými kanály přezdívá "dubajské Benátky". Krátká zastávka v rezidenční čtvrti Dubai Marina se stovkami nejrozmanitějších mrakodrapů či u mešity Blue Mosque . Zbytek odpoledne strávíme v největším obchodním domě světa Dubai Mall s obřím akváriem i slavnou fontánou a po setmění absolvujeme projížďku osvětleným městem.
8. den:Individuální volno, pobyt u moře a dle let. řádu transfer na letiště, odlet z Dubaje do Prahy.
Abú Dhabí - mešita Shejka Zayeda Dovolená -  Abú Dhabí, mešita Shejka Zayeda Dovolená - Dubaj Dubaj Dubaj - hotel Burj Al Arab Dubaj - záliv Dubai Creek Poznávací zájezd -  Abú Dhabí- mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd -  Abú Dhabí, mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd -  Abú Dhabí, mešita šejka Zayeeda Poznávací zájezd - Dubaj - Burj al Khalifa Poznávací zájezd - Dubaj - obchodní centrum Mall of the Emirates Poznávací zájezd - Dubaj - Palm Jumeirah Poznávací zájezd SAE - výlet do pouště Poznávací zájezd Spojené arabské emiráty Poznávací zájezd Spojené arabské emiráty - Dubaj - Burj  al  Arab SAE SAE -  Dubaj SAE - Dubaj -  zátoka Dubai Creek SAE - Dubaj - Golden souk SAE - Dubaj - hotel Atlantis

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 6x ubytování přímo u pláže, lux. hotel**** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím a balkonem,
  • 7x snídani,
  • dopravu minibusem,
  • let. přepravu Praha – Dubaj – Praha,
  • let. taxy,
  • místního průvodce,
  • pobytovou taxu,
  • průvodce CK
  • transfery z/na hotel,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 8900 Kč (povinné při nedoobsazení),
  • 6x večeře v hotelu 2490 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • fakult. výlety
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. připojištění vyššího storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 610 Kč,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Svět - 60 Kč/den
  • vstupné,
  • vyhlídka Burj Al Khalifa 1100 Kč - nutná rezervace předem v CK,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí