CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. RE/HU688-21

Termální Lázně Maďarska

Maďarsko

Oblíbený zájezd do termálních lázní je kombinací poznávání Maďarska s odpočinkem…

4Počet dnů:

06.05.2021Termíny od:

4 775 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Oblíbený zájezd do termálních lázní je kombinací poznávání Maďarska s odpočinkem a relaxací v léčivých termálních vodách. Vyzkoušíme blahodárné léčivé účinky vod - termální lázně Bükfürdo, Hevíz i Šárvár, navštívíme středověkou Šoproň nebo maďarské Versailles zámek Fertöd. Termální lázně, místní kuchyně, víno, pověstné klobásky, marcipán, to je naše pozvánka do Maďarska.

Šoproň – zámek Fertöd - Bük – Bükfürdö – Köszeg – Hévíz – Keszthely – Sárvár

Na co se můžete těšit: jedno z největších termálních jezer světa Hévíz zámek Fertöd - "maďarské Versailles" moderní termální lázně Sárvár a Bükfürdo

Ubytování: ano

Dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím v soukromých domech v rámci jedné ulice na okraji Büku. Snídaně je podávána ve společné jídelně každého domu. K dispozici jsou prostory pro venkovní posezení i větší skupiny osob. Večeře o 3 chodech je podávána ve stylové maďarské restauraci, místní speciality.

soukromí

UBYTOVÁNÍ
- 3x ubytování v soukromí - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím
- Dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím v soukromých domech v rámci jedné ulice na okraji Büku. Snídaně je podávána ve společné jídelně každého domu. K dispozici jsou prostory pro venkovní posezení i větší skupiny osob. Večeře o 3 chodech je podávána ve stylové maďarské restauraci, místní speciality.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
3x polopenze. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 02.04. - 05.04. Odjezd F + Ostrava (+500)
06.05. - 09.05. Odjezd F + Ostrava (+500)
25.09. - 28.09. Odjezd F + Ostrava (+500)
28.10. - 31.10. Odjezd F + Ostrava (+500)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v ranních hodinách (9:00 hod), průjezd Rakouskem. Prohlídka města ŠOPROŇ na rakousko-maďarské hranici, dokonale zachované středověké jádro s hradbami, gotickými domy, kostely a kláštery. Barokně-rokokový zámek FERTÖD je přezdíván maďarské Versailles, podle něhož byl tento honosný palác vystavěn maďarským magnátem Miklósem Esterházym. Stejně jako Versailles, je i Fertöd obklopen rozsáhlým francouzským parkem. Odpoledne městečko BÜK , ubytování, večeře v restauraci - typické maďarské speciality.
2. den:Po snídani krátký výlet za poznáním pohraničního opevněného města KÖSZEG se starobylým hradem a nesmírně zajímavým muzeem marcipánu. Poté již celodenní koupání a relaxace v termálních lázních BÜKFÜRDÖ s nespočtem relaxačních i zážitkových bazénů. Zdejší termální léčivá voda je bohatá na minerály, díky čemuž je koupání doporučováno na poruchy pohybového ústrojí, poúrazové terapie a léčení nemocí páteře. Pitné kůry pomáhají při zažívacích potížích. Maďarské speciality, nocleh.
3. den:Celodenní výlet a koupání v přírodních termálních lázní HÉVÍZ . Zatopený vyhaslý sopečný kráter s mírně radioaktivní vodou o teplotě až 33°C s obsahem síry a dalších minerálů. Zdejší voda má blahodárné účinky na kloubová onemocnění, revmatické a gynekologické potíže. Pitné kůry opět napomáhají při zažívacích potížích. Možnost nákupů typického maďarského vína a klobásů. Cestou na ubytování prohlídka malebného města KESZTHELY na břehu jezera Balaton a honosného barokního paláce osvíceného rodu Festetics. Večeře a návrat na nocleh.
4. den:Po snídani moderní termální lázně SÁRVÁR s rozsáhlým parkem a vodní hladinou přesahující neuvěřitelných 3600 m2. Vedle léčebných bazénů jsou k dispozici zážitkové bazény s vlnobitím, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Voda bohatá na minerály a stopové prvky blahodárně působí na kloubová onemocnění, revmatické a gynekologické potíže. Návrat do ČR ve večerních hodinách (20:00 hod).
Poznávací zájezd Maďarsko - město Šoproň Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Bükfürdő Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Bükfürdő Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Bükfürdő Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Hévíz Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Hévíz Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Hévíz Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - zámek Keszthely

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani,
  • 3x ubytování v soukromí - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím,
  • 3x večeře,
  • dopravu luxusním klimatizovaným busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžkový pokoj 700 Kč,
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • komplexní pojištění včetně storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 160 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné včetně vstupů do lázní,

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny – 3%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí