CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. RE/BIH437-21

Bosna I Hercegovina

Chorvatsko

Během poznávacího zájezdu objevíme pro mnohé utajená, ale přesto světově proslulá…

10Počet dnů:

27.08.2021Termíny od:

12 990 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Během poznávacího zájezdu objevíme pro mnohé utajená, ale přesto světově proslulá a známá místa balkánského státu, který beze sporu patří k nejzajímavějším na Balkáně, ale i v celé Evropě. K tomu si přidejte skvělou jižní část Chorvatska se slavným Dubrovnikem a Korčulou a máte námět na krásnou a nezapomenutelnou dovolenou.




Jajce - Plivská jezera - Travnik - Sarajevo - Vrelo Bosne - Mostar - Medjugorje - Neum - Orebič - Ston - ostrov Korčula - Omiš - Dubrovník - ostrov Lokrum

Doporučujeme: starobylý Mostar
města za hradbami – Dubrovník a Korčula
působivé Sarajevo
krásné pláže a moře Dalmácie

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
7x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím (5x v letovisku Neum, 2x v Sarajevu)

STRAVOVÁNÍ
5x polopenze v Neumu, 2x snídaně v Sarajevu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 27.08. - 05.09. Odjezd J*

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd z ČR v podvečerních hodinách. 2. den zájezdu: Prohlídka města JAJCE , Starý hrad, Medvědí věž. Vodopád řeky PLIVY . Zastávka u přírodně zajímavých PLIVSKÝCH JEZER . Návštěva městečka TRAVNIK , které je jedinečně položeno na dně úzké rokle, kterou protéká řeka Lašva a je sevřeno horami. Je zde zajímavá mešita, hodinová věž, hrad. Dojezd na ubytování do Sarajeva. 3. den zájezdu: Prohlídka metropole SARAJEVO , jedná se o jedno z nejhezčích a nejpůsobivějších hlavních měst Evropy. Staré město bylo založeno tureckými dobyvateli v letech 1455 - 1463. Mezi nejzajímavější historické objekty patří bývalá radnice inspirovaná maurskými stavbami ve Španělsku, kamenný most z r. 1565, nejstarší mešita ve městě z r. 1457 a mnoho dalších. VRELO BOSNE , prameny řeky Bosny jsou jedním z nejpozoruhodnějších přírodních jevů nedaleko Sarajeva, oblíbené místo romantických procházek, zlověstně bublající zřídla, která po 50 metrech již vytváří 50 metrů širokou řeku. 4. den zájezdu: Kaňon řeky Neretvy. Prohlídka starobylého města MOSTAR (UNESCO) - stará část města s výrazně orientálním rázem se rozkládá při skalnatých březích Neretvy. Významné poutní místo MEDJUGORJE , místo mariánských zjevení Vatikánem dosud neuznaných. Romantické vysoké vodopády řeky KRAVICE , které při vyšším stavu vody připomínají zmenšené Plitvice. Příjezd do letoviska NEUM . 5. den zájezdu: Pobyt u moře. 6. den zájezdu: Poloostrov PELJEŠAC , městečko OREBIČ , fakultativně plavba lodí na ostrov KORČULA , opevněné středověké město, katedrála, tržiště. Zastávka ve městě STON , saliny a hradby z doby dubrovnické republiky. 7. den zájezdu: Celodenní OMIŠ , malebné městečko ve skalách se strážním hradem. Možnost fakult. výletu lodí po řece Cetinje . Výstup za dramatickými výhledy z pevnosti Stari Grad - Fortica , koupání na místní pláži. Průjezd Makarskou riviérou s krásnými výhledy. 8. den zájezdu: Pobyt u moře. 9. den zájezdu: DUBROVNÍK (UNESCO), kouzelné město na úpatí strmého skalního masivu, ze tří stran omývané mořem, obklopené mohutnými hradbami. Staré město je doslova architektonickým muzeem. Fakultativně výlet lodí na ostrov LOKRUM , botanická zahrada, možnost koupání. Večer odjezd do ČR. 10. den zájezdu: Příjezd do ČR v poledních hodinách. Poznámka: program 7. a 9. dne může být vyměněn.
Poznávací zájezd - Chorvatsko - Dubrovnik Poznávací zájezd - Chorvatsko - Dubrovník Poznávací zájezd - Chorvatsko - Dubrovník ostrov Lokrum Poznávací zájezd - Chorvatsko - Korčula Poznávací zájezd - Chorvatsko - Orebič Poznávací zájezd - Chorvatsko - Ston Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - letovisko Neum Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - Mostar Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - Sarajevo Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - Sarajevo Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - Travnik Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - vodopád na řece Plivě, Jajce Poznávací zájezd Bosna a Hercegovina - vodopády Kravica Poznávací zájezd Chorvatsko - Omiš

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 2x snídani v Sarajevu,
  • 5x polopenzi v Neumu,
  • 7x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím (5x v letovisku Neum, 2x v Sarajevu),
  • dopravu lux. klim. autobusem,
  • průvodce CK

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí