CK Pohoda Švýcarsko Zájezd č. RE/CH648-21

Krásy Švýcarska A Alpských Velikánů

Švýcarsko

Nabízíme bohatý a pestrý poznávací zájezd do Švýcarska pro obdivovatele této malé…

7Počet dnů:

29.06.2021Termíny od:

10 190 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Nabízíme bohatý a pestrý poznávací zájezd do Švýcarska pro obdivovatele této malé země. Statisíce turistů každoročně láká takřka nedotčená příroda a mnohotvárnost švýcarské architektury, jejíž stavební památky eviduje a chrání UNESCO. V průběhu poznávacího zájezdu navštívíme turisticky obdivované oblasti Wallisu, Bernských Alp – Jungfrauregionu, ale i okolí Ženevy nebo Luzernu. Nabízíme vám jeden z nejkrásnějších Alpských okruhů, kde poznáte všechny zajímavosti Švýcarska. Užijte si Švýcarsko s námi, užijte si dovolenou v Alpách!

Poznávací zájezd do Švýcarska provází Dana Kelblová, Milena Škorpilová .

Ženevské jezero - Montreux - Chillon - Yvoire - Ženeva - Chamonix - Mont Blanc - kanton Wallis - Zermatt - Matterhorn - Gornergratt - Aletsch - Jungfrauregion - Fiescheralp - Egishorn - Grimselpass - Luzern

Na co se můžete těšit: výlety do oblasti horských čtyřtisícovek
švýcarský bonbónek Aletsch – Jungfrauregion
legendární hrad Chillon
kanton Wallis a Matterhorn
Chamonix a nejvyšší hora Evropy Mont Blanc
výjezd zubačkou na Pilatus

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
4x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím (3x hotel*** ve Fieschi,1x v oblasti Ženevy na pomezí Švýcarska s Francií)

STRAVOVÁNÍ
4x snídaně - z toho 3x formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 29.06. - 05.07. odjezd A, B, L + Plzeň
23.08. - 29.08. odjezd A, B, L + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v podvečerních hodinách (cca v 22:30 hod. překročení hranic z ČR) do Německa.
2. den:Ráno příjezd do MONTREUX , město vína, přírody a slavných osobností – pobýval zde např. Charlie Chaplin, Freddie Mercury, procházka po promenádě, připomínající botanickou zahradu, pokračujeme k legendárnímu hradu CHILLON , vystavěného na skále u břehů Ženevského jezera. Přejezd jižní cestou po Ženevské riviéře, nad hladinou nejhlubšího jezera Alp, do YVOIRE , zcela zachovalého středověkého městečka. V případě hezkého počasí možnost koupání v Ženevském jezeře. Následuje odjezd do ŽENEVY , prohlídka města s proslulou fontánou Jet d´Eau. Odjezd na ubytování.
3. den:Dnešní den strávíme v CHAMONIX , moderním středisku Savojských Alp, pod nejvyšší horou Evropy MONT BLANC (4809 m n.m.). Vyjedeme lanovkami na okolní vrcholy AIGUILLE DU MIDI (3842 m n. m) nebo LE BRÉVENT (2526 m n. m) s neopakovatelnými výhledy na nejvyšší evropský masiv. Odjezd přes sedlo Forclaz na ubytování do oblasti horských velikánů - Fiesch, hotel***.
4. den:Navštívíme kanton WALLIS s deseti nejvyššími horami Švýcarska. Celodenní program do oblasti alpských velikánů začneme v ZERMATTU na úpatí MATTERHORNU , nejkrásnější hory Evropy. Prohlídka malebného městečka, které si i přes turistický ruch uchovává kouzlo pravé švýcarské horské vesnice. Fakultativní výlet horským vlakem do GORNERGRATTU (3100 m n. m) nebo lanovkou na KLEIN MATTERHORN , odkud můžeme obdivovat svět alpských velikánů v kraji věčného ledu. Návrat na hotel.
5. den:"Švýcarský bonbónek" - nádherný celodenní výlet do oblasti horských čtyřtisícovek ALETSCH – JUNGFRAUREGION , lanovkou z městečka Fiesch na FIESCHERALP a na EGGISHORN (2869 m n. m), odkud jsou překrásné výhledy na Aletschský ledovec (UNESCO), dlouhý 25 km a na Konkordiaplatz - zde je ledovec nejmocnější i na trojlístek Jungfrau, Mönch a Eiger. Zájemci vystoupají až na vrchol EGISHORNU (2962 m n. m.). Možnost turistiky dle vlastních dispozic nebo průvodce na místě doporučí ideální turistiku. Návrat na ubytování do Fiesche.
6. den:Cesta přes vysokohorské sedlo GRIMSELPASS a horské průsmyky do historického centra země LUZERNU , "brána do Centrálního Švýcarska" i takto je někdy město označováno. Prohlídka Starého města proslaveného dřevěnými mosty Kapellbrücke a Spreuerbrücke. Doporučujeme výjezd lanovkou na PILATUS – lodí po Vierwaldstättském jezeře a dále zubačkou (nejstrmější ozubnicová trať na světě, se sklonem 48°). Odjezd do republiky.
7. den:Příjezd do ČR v ranních hodinách, Praha cca 6:00 hod. a dále dle míst nástupů.
Poznávací zájezd Švýcarsko Poznávací zájezd Švýcarsko - Aguille du Midi Poznávací zájezd Švýcarsko - Bernské Alpy Poznávací zájezd Švýcarsko - Gornergratt Poznávací zájezd Švýcarsko - hrad Chillon Poznávací zájezd Švýcarsko - Jungfrau Poznávací zájezd Švýcarsko - Jungfrau Eiger Poznávací zájezd Švýcarsko - kabinová lanovka na Pilatus Poznávací zájezd Švýcarsko - Luzern Poznávací zájezd Švýcarsko - Matterhorn Poznávací zájezd Švýcarsko - oblast Jungfrau Poznávací zájezd Švýcarsko - panorama Jungfrau, Monch, Eiger Poznávací zájezd Švýcarsko - panorama s horou Matterhorn Poznávací zájezd Švýcarsko - Zermatt Poznávací zájezd -Trasy zájezdu - Krásy Švýcarska a Alpských velikánů

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 4x snídani - z toho 3x formou bufetu,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • jízdné Täsch – Zermatt a zpět,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 3x večeře 1 800 Kč
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 280 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • vstupné, lanovky

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí