CK Pohoda Rakousko Zájezd č. RE/A669-21

Rakousko - Přírodní Krásy Korutan

Rakousko

Slunné Korutany, to je úchvatná oblast vysokých horských masívů a překrásných jezer…

6Počet dnů:

20.07.2021Termíny od:

12 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Slunné Korutany, to je úchvatná oblast vysokých horských masívů a překrásných jezer. Známé lázeňské středisko Bad Kleinkirchheim je ideální základnou k podnikání výletů za poznáním krás Korutan. S Korutanskou kartou (v ceně zájezdu) jsou prakticky všechny Korutanské atrakce naprosto zdarma. Díky tomu si může každý svůj program v Korutanech přizpůsobit přesně podle svých představ a požadavků, nezávisle na daném programu.

Zájezd provází Vlasta Necudová

Klagenfurt - Pyramiedenkogel – Maria Wörth – Bad Kleinkirchheim - Mölltalský ledovec – Weißsee - Raggaschlucht –Dreiländereck – Affenberg – Ossiacher See - Hochalmstraße - údolí Maltatal – přehrada Kölnbrein – Malta - Gmünd – hrad Sommeregg – Nockalmstraße – NP Nockberge - Turracherhöhe

Ubytování: ano

Aparthotel *** se nachází přímo v centru Bad Kleinkirchheim cca 100 m od nových lázní St. Kathrein a nedaleko 2 kabinových lanovek. Ubytování je zajištěno v prostorných 2lůžk. apartmánech, vybavených balkonem, kuchyňským koutem, obytnou částí s TV, vlastním příslušenstvím a bezplatným internetem.

hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 5x ubytování v aparthotelu *** - 2lůžkové apartmány s příslušenstvím a balkonem
- Aparthotel *** se nachází přímo v centru Bad Kleinkirchheim cca 100 m od nových lázní St. Kathrein a nedaleko 2 kabinových lanovek. Ubytování je zajištěno v prostorných 2lůžk. apartmánech, vybavených balkonem, kuchyňským koutem, obytnou částí s TV, vlastním příslušenstvím a bezplatným internetem.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
5x polopenze formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 20.07. - 25.07. odjezd B, E

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd v ranních hodinách do Rakouska. KLAGENFURT , park Minimundus s modely 140 nejznámějších staveb světa s maketami vlaků a lodí. Rozhledna PYRAMIEDENKOGEL na jižním břehu WÖRTHERSEE , jedinečný výhled na jezero a horské pásmo Karavanek. Malebné městečko MARIA WÖRTH na břehu jezera Wörthersee. Večer ubytování v hotelu přímo u jezera Millstätter See, večeře. 2. den zájezdu: Dopoledne výjezd nejdelší podzemní dráhou světa (4796 m) a následně pak lanovkou na MÖLLTALSKÝ LEDOVEC , nejvyšší celoroční sněhová vrstva, fantastické výhledy. Příjemné procházky v okolí jezera WEIßSEE ve spodní stanici lanovky. Odpoledne zdoláme po dřevěných žebřících a lávkách RAGGASCHLUCHT , jedna z nejkrásnějších a nejpůsobivějších soutěsek Rakouska. Večer návrat do hotelu. 3. den zájezdu: Dopoledne výjezd z Arnoldsteinu lanovkou DREILÄNDERECK . Po rakousko-slovinské hranici procházka do místa, kde se stýkají hranice 3 států. Odměnou budou úchvatné výhledy na horskou oblast Karavanky, Julské Alpy, Gailtalské Alpy a města Villach a Klagenfurt. Odpoledne návštěva lesního parku AFFENBERG , komentovaná procházka mezi 150 volně tu žijícími opicemi japonských makaků. Den zakončí vyhlídková plavba po jezeře OSSIACHER SEE . Večer návrat do hotelu. 4. den zájezdu: Vysokohorskou vyhlídkovou silnicí HOCHALMSTRASSE do údolí MALTATAL s nespočtem vodopádů k vysokohorské přehradě KÖLNBREIN (1933 m n. m.) s nejvyšší přehradní stěnou a vyhlídkovou lávkou nad dechberoucí hloubkou. Procházka v okolí přehrady s krásnými výhledy na okolní hory a ledovce. Krátká zastávka v malebné obci MALTA . Odpoledne starobylé městečko GMÜND s návštěvou unikátního muzea sportovních vozů PORSCHE . Návštěva středověkého hradu SOMMEREGG s muzeem mučících prostředků napříč světem a časem. Návrat na ubytování. 5. den zájezdu: Dopoledne se vydáme vyhlídkovou silnicí NOCKALMSTRAßE přes oblé kopce s pastvinami NP NOCKBERGE . Prohlídka skanzenu, procházka z dvoutisícového sedla, sedlo GLOCKENHÜTTE se zvonkem štěstí. Odpoledne zastávka v sedle TURRACHERHÖHE u jezera Turrachsee. Výjezd lanovkou PANORAMABAHN s fantastickými výhledy na celé Korutany. Možnost návštěvy muzea křišťálů a drahokamů nebo dechberoucí sjezd bobovou dráhou. Cestou zpět do hotelu návštěva Alpského parku divoké zvěře , procházka mezi výběhy alpské zvířeny, Africké sbírky – rakouská obdoba muzea Emila Holuba a Muzeum ryb. 6. den zájezdu: Do odpoledního odjezdu program v BAD KLEINKICHHEIM podle vlastních představ. Možný výjezd lanovkou na vrchol Keiserburg (2055 m) s horskými túrami různých délek a náročnosti, hlavně však s překrásnými výhledy. Bad Kelinkirchheim je ideálním místem odpočinku a relaxace. Nový lázeňský komplex St. Kathrein nabízí nejen relaxační bazény, ale i spoustu moderních adrenalinových aktivit. Starší lázně Römerbad (římské lázně) zase skýtají ze svých venkovních bazénů překrásné výhledy na okolní hory. Návrat zpět do ČR ve večerních hodinách.
Poznávací zájezd Rakousko - Korutany -  Worthersee Poznávací zájezd Rakousko - Korutany - hrad Hochosterwitz Poznávací zájezd Rakousko - Korutany - hrad Landskron Poznávací zájezd Rakousko - Korutany - jezero Weissensee Poznávací zájezd Rakousko - rozhledna Pyramiedenkogel Rakousko - Korutany Rakousko - Korutany Rakousko - Korutany - jezero Weissensee Rakousko - Korutany - NP Nockberge Rakousko - Korutany, jezero Worthersee Rakousko - Korutany, jezero Worthersee Turistiacké zájezdy Rakouské Alpy - Korutany - Nockeberge Turistické zájezdy Rakouské Alpy - Korutany Turistické zájezdy Rakouské Alpy - Korutany Turistické zájezdy Rakouské Alpy - Korutany - Nockalmstrasse Turistické zájezdy Rakouské Alpy - Korutany - Nockalmstrasse Turistické zájezdy Rakouské Alpy - Korutany - údolí Maltatal

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 5x polopenzi formou bufetu,
  • 5x ubytování v aparthotelu *** - 2lůžk. apartmány s příslušenstvím a balkonem,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • Korutanskou kartu (zdarma veškeré vstupy, lanovky a plavby dle programu),
  • Poznámka: Korutanská karta (Kärtner Card) znamená nesmírnou finanční úsporu. Všechny vstupy, lanovky a plavby obsažené v programu jsou díky kartě ZDARMA. Pouze Minimundus a lázně v Bad Kleinkirchheim poskytují na kartu slevy
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • apartmán pro 1 osobu 2350 Kč,
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby mimo kartu
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 240 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den

Slevy

  • dítě do 7 let sleva 2000 Kč, dítě do 7–14 let sleva 500 Kč
  • SLEVA 55+ ze základní ceny 3%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí