CK Pohoda Česká republika Zájezd č. 2489

Víkend v Praze pro páry

Česká republika
Praha
Hotel se nachází v oblasti Starého města a je obklopen několika restauracemi, butiky…

3Počet dnů:

03.07.2020Termíny od:

2 230 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Hotel se nachází v oblasti Starého města a je obklopen několika restauracemi, butiky a kavárnami. Všechny klíčové turistické atrakce jako je Staroměstské náměstí, Obecní dům nebo Karlův most jsou v blízké vzdálenosti. Hned vedle je jedno z největších nákupních center v Praze, Palladium, s více než 180 obchodů a restaurací. Hotel nabízí pohodlné, klimatizované pokoje s novými Sweet beds ibis a bezplatným Wi-Fi připojením . Trendy lobby bar a jídelní koutek s výběrem domácích občerstvení je k dispozici 24 hodin denně.

Program: Moderní a útulné pokoje s pohodlnou postelí a funkční koupelnou, Hotel Ibis nabízí vše, co potřebujete pro příjemný pobyt.

Internet
stůl
Koupelna se sprchou nebo vanou
Parkety
LCD TV

Ibis Praha Old Town se nachází v samém srdci Prahy, 100 metrů od historického centra a jen pár kroků k hlavní nákupní ulici Na Poříčí.

Všechny pokoje v hotelu Ibis Praha mají klimatizaci, sprchu a toaletu. V některých je také TV s plochou obrazovkou. Celý hotel je bezbariérový. Na požádání jsou k dispozici také pokoje se speciálně navrženými bezbariérovými koupelnami.

Hosté nekuřáckého hotelu Ibis Praha si mohou objednat bohatou snídani formou bufetu při příjezdu. Mimo otevírací dobu restaurace si lze na občerstvení a lehká jídla zajít do hotelového baru Rendezvous.

Hotel Ibis Praha Old Town je 500 metrů od Staroměstského náměstí, Václavského náměstí a Židovského města, 1 km od Karlova mostu, 1,5 km od Pražského hradu a 100 metrů od nejbližší stanice metra Náměstí Republiky. Ke Státní opeře je to 800 metrů.

Podle nestranných hodnocení napsaných hosty patří tato oblast mezi oblíbené části destinace Praha.


Zveme Vás na 1 hodinovou okružní jízdu historickou Prahou pohodlným autobusem s otevírací střechou,případně okny. Projedete s námi Staré a Nové Město Pražské. Dozvíte se neobyčejné zajímavosti o historii města díky poutavému výkladu který provádíme v 26 světových jazycích. Z náplavky Na Frantušku Vám poté nabídneme 1.hodinovou plavbu lodí. Výlet bude pokračovat romantickou plavbou po bytostně české řece Vltavě.Jedinečný pohled na oba břehy Vltavy lemované historickými památkami včetně Karlova mostu ve Vás zanechá trvalou vzpomínku.Cesta končí na náplavce kde se můžete rozhodnout kterou další atrakci města chcete navštívit.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: vlastní

Ibis Old Town Ibis Old Town 1 Ibis Old Town 2 Ibis Old Town 3 Ibis Old Town 4

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování se snídaní
  • Prodloužená možnost využití pokoje v den odjezdu až do 17:00 hod
  • 50% sleva na parkování v hotelové garáži ( plná cena je 590 Kč)
  • Sklenka sektu při příjezdu / welcome drink
  • 1 hodinová okružní jízda Prahou, minibusem bez výstupu v kombinaci s 1hodinovou plavbou lodí
  • Neomezené wifi připojení

Cena nezahrnuje

  • Dopravu
  • Cestovní a úrazové pojištění

Praha

Hlavní město České republiky. Politické, hospodářské a kulturní centrum státu. Sídlo prezidenta republiky, vlády, parlamentu. Centrum vysokého a odborného školství, sídlo Akademie věd, řady výzkumných a vědeckých ústavů. Významné evropské kulturní středisko s řadou divadel, muzeí, galerií a výstavních síní. Evropská dopravní křižovatka. Praha je neobyčejně bohatá na významné architektonické stavby všech epoch. Historické jádro města o rozloze 866 hektarů je od roku 1992 zapsáno do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Praha je rovněž jedním z devíti měst, kterým Evropská unie udělila titul Evropská metropole kultury pro rok 2000.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí