CK Pohoda Thajsko Zájezd č. 868

Velká cesta středním a jižním Thajskem

Thajsko

Pojeďte s námi na poznávací zájezd do Thajska, velmi exotické a přátelské země v…

16Počet dnů:

18.11.2020Termíny od:

59 990 Kč Cena od:

16 - denní zájezd

Pojeďte s námi na poznávací zájezd do Thajska, velmi exotické a přátelské země v samém středu jihovýchodní Asie. Během vaší cesty střední a jižním částí této země vás čeká rušný Bangkok, navštívíte světoznámý most přes řeku Kwai, plovoucí trhy i tržiště rozložené přímo na železničních kolejích.
Projdete se mezi starobylými chrámy královského města Ayutthaya, vychutnáte si krásu džungle zdejších národních parků a na závěr si odpočinete na písčitých plážích thajského jihu. Cestou vás bude provázet zdejší fantastické jídlo, pestrá nabídka tropického ovoce a všudypřítomné úsměvy místních. Ne nadarmo se Thajsku přezdívá Země úsměvů.

Ubytování: hotel ***

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:ODLET PRAHA – BANGKOK Sraz cca 2,5 hodiny před časem odletu na letišti Václava Havla Praha (místo a přesný čas bude upřesněn v pokynech k zájezdu). Let s jedním přestupem do hlavního města Thajska – Bangkoku.
2. den:BANGKOK - OSOBNÍ VOLNO Přílet do Bangkoku, nazývaného “město andělů”. Transfer do hotelu, ubytování, osobní volno a odpočinek. Možnost individuálních procházek, poznávání atmosféry thajské metropole a ochutnávky místní kuchyně či fakultativně plavba po řece Chao Phraya s večeří a pohledem na rozsvěcující se světla Bangkoku .
3. den:PROHLÍDKA BANGKOKU - WAT ARUN - OSOBNÍ VOLNO Putování Thajskem zahájíte celodenní prohlídkou Bangkoku. Navštívíte Královský palác – duchovní a politické centrum Thajského království, charismatický chrám Wat Pho s obrovskou sochou ležícího Buddhy a projdete se živou čínskou čtvrtí s nepřeberným množstvím zboží a obchůdků. Poplujete lodí po kanálech (tzv. klongy) a podíváte se do ikonického chrámu Wat Arun – Chrámu úsvitu . Po zbytek dne bude následovat volný program s možností návštěvy restaurací, či masážních salónů, kterými je Thajsko pověstné. Fakultativně se můžete zúčastnit velkolepé show Siam Niramit , odrážející thajské tradiční i moderní umělecké formy.
4. den:BANGKOK – ŽELEZNIČNÍ TRH - KANCHANABURI Dnes se přesunete do západní části země. Cestou zastávka na „železničním trhu“ , rozloženém přímo na kolejích, odkud trhovci své zboží před průjezdem vlaku sklízejí. Navštívíte plovoucí trhy, kde budete mít možnost pozorovat prodejce nabízející své zboží z lodí a lodiček. Poté pojedete do Kanchanaburi, oblasti spjaté se stavbou tzv. Železnice smrti , trati spojující během 2. světové války,  Thajsko  s  Barmou . Toto místo je známé především věhlasným mostem přes řeku Kwai , jenž byl námětem pro známou stejnojmennou knihu a film.
5. den:KANCHANABURI - VODOPÁDY ERAWAN Pátý den vašeho zájezdu započnete projížďkou vlakem po mostě přes řeku Kwai a “Železnici smrti” , jejíž stavba si vyžádala nespočet obětí z řad válečných zajatců, dnes je to především zajímavá trasa vedoucí nádhernou krajinou. Poté se přesunete k vodopádům Erawan , považovaným za jedny z nejkrásnějších v celém Thajsku.
6. den:AYUTTHAYA - NP KHAO YAI Nejdříve pojedete do královského města Ayutthaya , centra někdejší stejnojmenné velkolepé říše, která byla jednou z největších v jihovýchodní Asii. Dnes připomíná velikost Auytthaye již jen množství starobylých chrámů. Návštěva hlavní památky, kterou je chrám Wat Mahatthat se známou Buddhovou hlavou vrostlou do stromu a kdysi velkolepý Wat Chai Wattanaram . Poté přesun do oblasti národního parku  Khao Yai, nejstaršího národního parku v Thajsku. Přenocování v blízkosti parku.
7. den:NÁRODNÍ PARK KHAO YAI V dnešním dni si užijete nenáročné celodenní aktivity ve zdejší unikátní přírodě – lehký trekking , možnost pozorování zdejší bujné flóry a s trochou štěstí i fauny. Fakultativně možnost projížďky na slonech či noční safari tropickou džunglí.
8. den:BANGKOK - PŘELET DO KRABI Návrat do Bangkoku a přelet do Krabi , městečka v jižním Thajsku, známého úchvatnými vápencovými skalami. Transfer na hotel, ubytování a odpočinek u moře.
9. den:VOLNÝ DEN V KRABI Volný den u moře určený k odpočinku, možnost fakultativních výletů po okolí – nabízí se například známá zátoka Railay , ostrovy Phi Phi a další místa (bližší informace o fakultativních výletech vám poskytne průvodce na místě).
10. den:KRABI - NÁRODNÍ PARK KHAO SOK - JEZERO CHEOW LAN Vaše dobrodružství dále pokračuje celodenním výlet do národního parku Khao Sok , jednoho z nejkrásnějších thajských národních parků, známého starobylým deštným pralesem, úchvatnými vápencovými útesy a výskytem vzácné fauny a flóry. Můžete se zde setkat například s gibbony, nosorožci, tapíry a dalšími zvířaty. Po nenáročném trekkingu v tropické přírodě se vydáte k nádhernému jezeru Cheow Lan , večer návrat do Krabi.
11. den:OSTROV PHUKET Přejezd na ostrov Phuket , jednu z nejznámějších odpočinkových destinací thajského jihu. Ubytování a volný program.
12. den:12. - 14. den: ODPOČINKOVÉ DNY NA PHUKETU Celé 3 dny si užijete odpočinek a koupání na Phuketu a vychutnáte si atmosféru tropického letoviska. Pro neznavené poznáváním možnost fakultativních výletů jako například návštěva historického centra Phuketu, výlety na okolní ostrovy, kurzy vaření thajské kuchyně a další aktivity. Bližší informace o fakultativních výletech vám poskytne průvodce na místě.
13. den:PHUKET - ODLET Dopoledne volný program, koupání a možnost nákupů posledních suvenýrů. Odlet ve večerních hodinách s přestupem do Prahy.
14. den:PŘÍLET DO PRAHY Přílet do Prahy v dopoledních hodinách.
15. - 16. den:
Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem Foto - Velká cesta středním a jižním Thajskem

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí