CK Pohoda Nizozemí Zájezd č. RE/NL567-20

Rotterdam A Keukenhof

Nizozemí

Zahrada Evropy Keukenhof a evropský Manhattan, tak by se dalo nazvat motto našeho…

5Počet dnů:

09.04.2020Termíny od:

8 490 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Zahrada Evropy Keukenhof a evropský Manhattan, tak by se dalo nazvat motto našeho zájezdu. Navštívíme jeden z nejkrásnějších parků světa v době květů sněhobílých japonských sakur a druhé největší nizozemské město Rotterdam s moderní originální architekturou a jedinečnou atmosférou Starého přístavu. Daleké panorama města si vychutnáme z vyhlídkové věže Euromast. Na závěr navštívíme Maastricht, jedno z nejstarších nizozemských měst a fascinující svět slavných jeskyní ve Valkenburgu.

park Keukenhof – Rotterdam – Delta werk – Maastricht - Valkenburg

A JIŽNÍ HOLANDSKO

Ubytování a stravování: Ubytování
2lůžk. pokojích s vlastním příslušenstvím

Stravování
2x snídaně formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Vstupné, platby: Orientační ceny vstupů z roku 2020
- Amsterdam - Keukenhof - 19€, děti ve věku 4-11 let 9€
- Rotterdam - Museum Boijmans Van Beuningen - 15€; skupiny 12,50€; studenti 10€
- Rotterdam - námořní muzeum - 9,50€, děti do 12 let 6,50€
- Rotterdam - věž Euromast - 10,25€; senioři 65+ 9,25€; děti ve věku 4-11 let 6,75€; děti do 4 let vstup zdarma
- Rotterdam - Kubuswoningen - 3€; senioři 65+ a studenti 2€; děti do 12 let 1,50€
- Rotterdam - Splashtour - 27,50€
- Maastricht - basilika sv. Serváce - 4,50€; senioři 65+ a studenti 3€
- Valkenburg - zřícenina hradu - 7,50€; děti ve věku 4-11 let 5,50€, děti do 4 let vstup zdarma
- Valkenburg - jeskyně Gemeentergrot - 9,25€

Studenti se studentským průkazem (ISIC), učitelé (ITIC), novináři, senioři nad 65 let a mládež ve věku 18 – 25 let mají nárok na zlevněné vstupné.

Měna a kurz
EURO (značení €)
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/nejlepsi-kurzy/EUR-euro/

Cestovní dokumenty, vízum, očkování, pojištění: Cestovní dokumenty
Na cestu nezapomeňte platný cestovní doklad. I když jsme od 1. 5. 2004 členy EU a pro cesty na území EU stačí občanský průkaz (jen tzv. karta, od 1. 1. 2006 jen se čtecí zónou), doporučujeme všem vzít s sebou raději platný cestovní pas. Prosím, nezapomeňte, že vaše cestovní pasy musí být platné ještě alespoň půl roku po návratu z dovolené.
Dle vyjádření MV ČR je občanský průkaz cestovním dokladem pouze pro držitele dokladu. Každý účastník zájezdu je osobně odpovědný za dodržování pasových, celních, zdravotních a dalších předpisů země, do níž cestuje.
CK nepřebírá odpovědnost za vízové povinnosti cizích státních příslušníků do navštívených zemí.

Cestovní pojištění
Každý účastník zájezdu je povinen vycestovat do zahraničí s cestovním pojištěním.
Cestovní kancelář REDOK TRAVEL má uzavřenou pojistnou smlouvu č. 1360500204 s pojišťovnou UNIQA a.s.
Pojištění není limitováno věkem účastníka. Pokud jste si prostřednictvím CK zakoupili komplexní pojištění, jste pojištěni v následujícím rozsahu:

Pojištění léčebných výloh v zahraničí 7 000 000 Kč
Úrazové pojištění – trvalé následky úrazu 600 000 Kč
Úrazové pojištění – smrt následkem úrazu 300 000 Kč
Úrazové pojištění, nemocniční odškodné (hospitalizace + nemoc) 600 Kč/den
Pojištění odpovědnosti za škodu na zdraví a věci 3. osoby 5 000 000 Kč
Pojištění zavazadel 20 000 Kč / kus (max. 40.000 Kč)
Pojištění stornovacích poplatků (80%) max. do výše 15 000 Kč
Při pojistné události v zahraničí je třeba kontaktovat asistenční službu v Praze - tel: +420 296 333 696 , kde oznámíte, k jaké pojistné události došlo a asistenční služba Vám poradí, jak dále postupovat. Nezapomeňte s sebou Evropský průkaz zdravotního pojištění (karta zdravotního pojištění v ČR).
U zájezdů v hodnotě vyšší než 19 000,- Kč doporučujeme přiobjednat rozšířené připojištění storna zájezdu. Smluvní vztah vzniká mezi klientem a pojišťovnou, případné pojistné události řeší klient přímo s pojišťovnou. Součástí pojištění je i automatické a bezplatné prodloužení platnosti pojištění pro zpožděný návrat v případě, kdy se pojištěná osoba z důvodu zásahu vyšší moci (např. uzavření leteckého provozu, živelná pohroma v místě dovolené, apod.) nemůže vrátit do ČR v původně plánovaném termínu.

Další informace o pojištění jsou uvedeny na stránkách www.redok.cz. Pojištění se řídí Všeobecnými pojistnými podmínkami pro cestovní pojištění UCZ/Ces/14 a Rámcovou pojistnou smlouvou.
Pojištěný klient tímto potvrzuje, že se seznámil s rozsahem pojištění, že převzal Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění, byl s nimi seznámen a souhlasí s jejich zněním.
Cestovní kancelář je pojištěna v souladu se Zákonem č.159/1999 Sb., certifikát pojištění na

Doplňující info k zájezdu: Elektrické adaptéry
Síťové napětí v Holandsku je jako v České republice 220 V. Zástrčky mají dva kolíky s kruhovým průřezem. Ve většině hotelů najdete zásuvky pro holicí strojky, nabíječky mobilních telefonů i fény. Euroadaptér (většinou se dá půjčit na recepcích hotelů či campingů).

Velvyslanectví a konzuláty
Pokud ztratíte pas nebo potřebujete jinou pomoc, spojte se s velvyslanectvím nebo konzulátem.

Velvyslanectví ČR v Haagu - Embassy of the Czech Republic
Paleisstraat 4, 2514 JA Den Haag
Tel: 003170/3130031 end_of_the_skype_highlighting
Fax: 003170/3563349
Nouzová linka: 0031/641/315128
Úřední hodiny konzulárního oddělení: pondělí 12.00 - 15.00, úterý, středa 09.00 - 11.30
Provozní hodiny úřadu: pondělí – pátek 09.30 - 17.00

Důležitá telefonní čísla
Policie, záchranka, hasiči 112
Místní policie 0900 8844
Pobřežní hlídka 0900 0011
Lékařská pohotovost 0900 1515
Voda, elektrika, atd. 0800 9009

Doporučení pro turisty
DROZD – Registrace občanů při cestách do zahraničí
http://drozd.mzv.cz
Projekt "Dobrovolné registrace občanů České republiky při cestách do zahraničí (DROZD) umožňuje českým občanům poskytovat na dobrovolném základě informace o svém plánovaném pobytu v zahraničí.
Důležitá upozornění
• Prosíme o důkladné označení Vašich zavazadel jménem a CK REDOK.
• Účastníci zájezdu jsou povinni dbát pokynů průvodce a být v průběhu celého zájezdu na smluveném místě a ve stanovenou dobu, kterou určí průvodce. Nelze, aby z důvodu vaší nedochvilnosti byli ostatní klienti kráceni na svých právech, jak v oblasti poznávání, ubytování, stravování a dalších. V případě jakékoliv nedochvilnosti informujte prosím neodkladně průvodce zájezdu. V místech srazu čeká autobus max. 30 minut, při definitivním odletu do ČR max. 30 minut. V ostatních případech se musí klient na své náklady dopravit za skupinou na ubytování, případně zpět do ČR. Cestovní kancelář v těchto případech nenese žádnou morální ani finanční zodpovědnost.
• CK nepřebírá odpovědnost za jednání cestujících, které by bylo v rozporu se zákony příslušné země.
• Služby nečerpané vlastní vinou propadají bez náhrady.
• Do autobusu doporučujeme pohodlné oblečení, příruční zavazadlo a event. malý polštářek pod hlavu či deku.
• Je povolen převoz zavazadel do hmotnosti 15 kg/os. V případě nadváhy nemusí být zavazadla převzata k přepravě. Rovněž nebudou převzata balení minerálních vod či jiných nápojů.
• Při odchodu z autobusu na výletech, při prohlídkách apod., neponechávejte v autobuse finanční prostředky, osobní doklady, platební karty, fotoaparáty, kamery aj. cenné věci. Dopravce ani CK neodpovídá za jejich případnou ztrátu nebo odcizení.
• Nezapomeňte vzít s sebou léky, které užíváte, pohodlnou obuv, deštník nebo pláštěnku a dobrou náladu.
• CK si vyhrazuje právo z organizačních důvodů změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

Ubytování: ano

hotel

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 16.09. - 20.09. odjezd A, B, L + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v podvečerních hodinách.
2. den:Ráno příjezd do květinového parku KEUKENHOF , jeden z nejkrásnějších parků světa, Zahrada Evropy, kde každý rok na 32 ha vykvete kolem 6 milionů cibulovin. Po poledni odjezd do největšího přístavního evropského města ROTTERDAMU – evropský Manhattan. Ubytování na 2 noci v centru města. Poté prohlídka města, které je kombinací originální moderní architektury s mrakodrapy, ultra moderními stavbami a staré části města, která byla za 2. svět. války zničena těžkým bombardováním. Projdeme se centrem, uvidíme např: Museum Boijmans van Beuningen (široké spektrum nizozemského umění, od Van Eycka po moderní díla), Starý přístav Oude Haven , nejstarší přístav města, historické lodě v přístavišti, jedinečná atmosféra, směs starého a nového desingu, Kubuswoningen – krychlové domy - působivé stavby moderního Rotterdamu, Witte Huis (Bílý dům), Erasmův most.
3. den:Navštívíme unikátní vodní dílo v oblasti Zeelandu DELTA WERK , uměle vytvořené protipovodňové zábrany, jde patrně o největší vodní dílo svého druhu na světě. Dokončení prohlídky ROTTERDAMU a na závěr jeden ze symbolů města, vyhlídková věž Euromast , kam vyjedeme výtahem do výšky 101 m (zde můžeme vyjít na terasu, výhledy na přístav a město) a až do výšky 185 m nás dál vyveze otočný výtah Euroscoop – úchvatné pohledy s rozhledy až 30 km.
4. den:Přejezd do jižní části Nizozemska do města MAASTRICHT , které leží na březích řeky Mázy a je považováno za jedno z nejstarších v Nizozemsku. Procházka městem, středověké hradby, bazilika sv. Serváce stojící na hlavním náměstí, dominikánský kostel přeměněný na knihkupectví. Místním vlakem přejedeme do nedalekého VALKENBURGU , prohlídka zříceniny hradu a jedné z mnoha unikátních jeskyní. Ve večerních hodinách odjezd do republiky.
5. den:Dopoledne příjezd do ČR.
Holandsko - Jeskyně ve Valkenburgu Holandsko - Maastricht Holandsko - Rotterdam - Starý přístav Poznávací zájezd Nizozemsko - park Keukenhof Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Cubus dome Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - domy Cube Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Oude Haven Rotterdam - Bílý dům

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : Dospělá osoba - First minute - Doobsazení pro ženu
  • : Dospělá osoba - First minute - Dvoulůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - First minute - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : Dospělá osoba - First minute - Jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 2x snídani,
  • 2x ubytování v hotelu*** v Rotterdamu – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim busem,
  • jízdné vlakem Maastricht – Valkenburg,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2400 Kč,
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 180 Kč
  • vstupné, fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí