CK Pohoda Keňa Zájezd č. RE/KE337-20

Keňa, Ráj Na Zemi + Bílé Pláže Diani Beach

Keňa

Afrika, safari a Indický oceán, splňte si svůj sen a vydejte se s námi do Keni na…

12Počet dnů:

03.12.2020Termíny od:

72 990 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Afrika, safari a Indický oceán, splňte si svůj sen a vydejte se s námi do Keni na její travnaté pláně, které poskytují život milionům zvířat, do země nekonečných možností a kontrastů, do země s nejznámějšími národními parky v úžasné krajinné pestrosti. Připravili jsme pro vás ideální zájezd na první dotek s Afrikou - safari v kombinaci parků Amboseli s majestátním Kilimandžárem a Tsavo s červenými slony. Zebry, žirafy, lvi, antilopy, pakoně, nosorožci a na závěr Indický oceán a bílé pláže Diani Beach. Afrika vhodná pro každého, pohodlně, bez rozdílu věku. Vítejte v Keni!

Zájezd provází Petr Horák, garance skupiny max. 10 osob

NP Amboseli - NP Tsavo West – rezervace Ngutuni - NP Tsavo East - Diani beach

SAFARI POD KILIMANDŽÁREM

NÁRODNÍ PARKY

Kapesné: cca 200 $ a 50 $ na bakšišné

Vstupní vízum: turistické vízum do Keni 50 $ (vyřizuje se a platí na letišti při vstupu do země, vízum lze vyřídit i elektronicky na www.evisa.go.ke), o potřebných formalitách nutných k vyřízení budeme včas informovat

Očkování: při vstupu do země není vyžadováno žádné povinné očkování

Ubytování: ano

např. Setrin Amboseli Camp
např: Voyager Ziwani Camp
např. Ngutuni Lodge
Diani Beach např. Southern Palms Beach Resort

hotel / lodge / stanová lodge

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Nástupní místa: 03.12. - 14.12. Odjezd L2, L3

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet s průvodcem v podvečerních hod. z Prahy do Keni.
2. den:Ráno přílet do Nairobi, přistání téměř na rovníku. Setkání s našim řidičem, první informace k safari a odjezd na očekávané setkání s africkou divočinou do NP AMBOSELI . Sám přejezd africkou krajinou je velmi zajímavý, před polednem se přiblížíme k symbolu Afriky, horskému masívu KILIMANDŽÁRO , který tvoří majestátní pozadí národního parku Amboseli a jednu z nejúžasnějších ukázek divoké zvěře v Keni. Oběd již v NP, ubytování v lux. novém kempu Sentrim Amboseli s bazénem a fantastickým výhledem na Kilimandžáro . Odpolední safari , fotografický ráj Keni, otevřená savana s ojedinělými akáciemi, v parku se nachází velké množství slonů, hrochů, žiraf, černých nosorožců i lvů. Poznáme Afriku, jak jsme si vysnili. Návrat do kempu, večeře, nocleh.
3. den:Celý den budeme věnovat NP AMBOSELI , ať vyrazíme v tomto parku kamkoliv, všude za dobré viditelnosti uvidíme i obrovskou siluetu nejvyšší africké hory KILIMANDŽÁRO a v jejím stínu putující velká stáda slonů, žiraf, buvolů, zeber, pakoňů a ve vodách spatříme i hrochy. Vychutnáme si snídani v probouzející se savaně, dopolední safari, stáda divoké zvěře. Na oběd se vrátíme do kempu a odpočineme si. Odpolední safari, stáda divoké zvěře a výhledy na nádhernou krajinu ve stínu symbolu Afriky. Návštěva vesnice MASAJŮ - seznámení s místními obyvateli, poznání zvyků a tradic, masajské tance. Návrat na ubytování do kempu, večeře.
4. den:Po snídani se vydáme přes pláně Chyulu do NP TSAVO WEST . Cestou uvidíme bohatou populaci divokých zvířat, navštívíme černé lávové pole SHETANI LAVA a prameny řeky MZIMA SPRINGS , kde při troše štěstí spatříme hrochy, krokodýly. Poobědváme v NP TSAVO WEST v Kilaguni Serena Lodge a vypravíme se na odpolední safari parkem až do západu slunce, kde zkusíme najít i leopardy. Odjezd na ubytování a večeři do lux. kempu Ziwani u přehrady na řece Sante, což umožňuje příjemné prohlížení želv, krokodýlů a stovek vyhřívajících hrochů.
5. den:Brzy ráno šálek kávy nebo čaje a východ slunce v savaně , ranní safari, návrat na snídani. Kolem 10. hod. odjedeme směr NP TSAVO EAST, ubytování v lux. Ngutuni Safari Lodge, oběd, odpočinek, pozorování zvířat u napajedla a odpolední safari, rezervace NGUTUNI obklopena ze tří stran NP Tsavo, East, fantastická rozmanitost plání a volně žijících zvířat vč. lvů, gepardů, buvolů. K večeru se vrátíme do lodge na ubytování, příjemná atmosféra tradičního afrického designu s moderním komfortem, večeře, odpočinek. Pro zájemce je připraveno fakult. jedinečné privátní noční safari (cca 20 $).
6. den:Safari, celodenní poznávání největšího národního parku v Keni - NP TSAVO EAST , který je domovem nejpočetnějších stád slonů. Zdejší červená hlína je bohatá na železo a díky ní jsou místní sloni nazýváni červenými. Velká stáda divoké zvěře, žirafy, zebry, mnoho druhů antilop, hroši, lvi, pštrosi, stáda slonů aj., mimo množství zvířat nabízí park i nádherné scenérie zejména Mudanda Rock a Yatta Plateau. K večeru návrat na nocleh do Ngutuni Safari Lodge, večeře.
7. den:Ráno opustíme NP Tsavo East a vydáme se na pobřeží Diani Beach. Cesta s několika zastávkami, rozmanitá krajina osídlená místními kmeny, divoká zvířata. Kolem poledne příjezd k INDICKÉMU OCEÁNU do oblasti DIANI BEACH . Ubytování v hotelovém resortu, odpočinek, oceán neuvěřitelné barvy, kokosové palmy, bílý jemný písek. Večeře.
8. den:Odpočinek a relaxace na plážích Diani Beach, šnorchlování, podmořský život.
9. - 11. den:Koupání, relaxace na plážích Diani Beach, Pro zájemce bohaté možnosti fakult. výletů dle aktuální nabídky, např. mořský park Kisite na nedalekém ostrově Wasini , pozorovaní delfínů, šnorchlování nebo výlet na ostrov Funzi , výlet katamaránem. To všechno a mnohem víc můžete zažít právě v těchto dnech na Diani Beach.
12. den:V ranních hodinách transfer na letiště do Mombasy a odlet do Prahy. Přílet v podvečerních hodinách.
Keňa - africká savana Keňa - Diani beach Keňa - exotické ovoce Keňa - národní park a safari Keňa - nekonečné pláně savany Keňa - NP Amboseli Keňa - NP Amboseli Keňa - NP Amboseli a Kilimandžáro Keňa - NP Amboseli a Kilimandžáro Keňa - NP Tsavo Keňa - NP Tsavo Keňa - NP Tsavo Keňa - NP Tsavo Keňa - NP Tsavo East Keňa - NP Tsavo West Keňa - Palms Beach Resort Keňa - Palms Beach Rezort - pokoj Keňa - proslulá Dianni Beach Keňa - Setrin Amboseli camping - pokoj Keňa - Setrin Amboseli camping - zahradní bazén Keňa - tradiční masajská vesnice Keňa - Ziwani camp - pokoj Keňa a nekonečné pláně savany

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : Dospělá osoba - First minute - Dvoulůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 10x ubytování - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím (z toho 5x hotel. resort**** Diani Beach, 2x lux. lodge na safari, 3 x lux. camp - tents na safari),
  • 5x plná penze na safari,
  • 5x polopenze Diani Beach
  • dopravu mikrobusem,
  • dopravu na safari džípy,
  • leteckou přepravu Praha – Nairobi a Mombasa – Praha vč. let. tax a poplatků,
  • místní průvodce,
  • návštěva vesnice Masajů,
  • pitný režim na safari,
  • průvodce CK
  • transfery z/na letiště,
  • vstupy do NP,

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. připojištění vyššího storna zájezdu 1100 Kč
  • vstupné, spropitné (cca 50 $), fakult. výlety a služby a vše co není uvedeno v "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí