CK Pohoda Francie Zájezd č. 2257

Všechny krásy Paříže s návštěvou Versailles (LETECKY)

Francie
Paříž
Náš 5ti denní poznávací zájezd vás zavede do Paříže, města šarmu, umění a rozmanitých…

5Počet dnů:

29.07.2020Termíny od:

11 990 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Náš 5ti denní poznávací zájezd vás zavede do Paříže, města šarmu, umění a rozmanitých kulturních zajímavostí včetně lahodné gastronomie. Během návštěvy "města lásky" si prohlédneme známé i neznámé památky. Navštívíme místa, po kterých se procházely dějiny stejně jako zákoutí nová, moderní a plná ruchu 21.století. Svoji návštěvu Paříže si s námi můžete okořenit i výletem do Versailles, světově proslulého velkolepého sídla jednoho z největších králů Franice, Ludvíka XIV.

Program: 1.den: Odlet z Prahy. Po příletu do Paříže přesun na ubytování místní dopravou. Osobní volno.

2.den: Po snídani krátký okruh autobusem – Pantheon, Sorbona, Notre Dame, kde si vystoupíme a projdeme přes Centre George Pompidou, Forum des Halles k Louvru a dále procházkou po Champs Elysées k Vítěznému oblouku a zpět k Place de la Concorde a dále k opeře. Odpoledne individuální program s možnou projížďkou po Seině. Individuální přesun na hotel.

3. den: Po snídani nás čeká Eiffelova věž s možnou prohlídkou, Martovo pole, Invalidovna. Následně se přesuneme k Moulin Rouge a procházkou přes Montmartre k nádherné bazilice Sacre Coeur a přesun do centra.

4. den: Po snídani odjedeme na výlet do Versailles, kde je volný program v zahradách, nebo fakultativně prohlídka zámku. Cestou z Versailles se zastavíme v moderní čtvrti La Defense, kde bude chilku individuální volno. Následně přejedeme na Montparnasse s možnou návštěvou vyhlídkové terasy (fakultativně) a procházka do Lucemburských zahrad.

5.den: Po snídani osobní volno. Sraz s průvodcem v předem domluvený čas. Odjez na letiště místním MHD. Odlet do ČR ve večerních hodinách.

UPOZORŇUJEME, ŽE ČASOVÝ HARMONOGRAM VČETNĚ ORGANIZACE FAKULTATIVNÍHO VÝLETU SE MŮŽE ZMĚNIT, A TO V NÁVAZNOSTI NA OKOLNOSTI BRÁNÍCÍ DODRŽENÍ PŮVODNĚ UVEŘEJNĚNÉHO OBSAHU ZÁJEZDU (počasí, doprava atd.). O změně itineráře je klienti informován do týdne před plánovaným odletem, a to emailem.

Plánovaný odlet může být posunut na kteroukoli denní dobu vzhledem k naplnění kapacity zájezdu (ranní slot místo odpoledního atd.).

Ubytování: hotel **+

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástup / Výstup: Praha - Letiště Václava Havla - čas odletu je dán v pokynech na cestu do týdne před plánovaným odletem. Primárně se jedná o dopolední odlety.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 12 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.
V případě nenaplnění minimální kapacity bude zájezd zajištěn bez průvodce individuálně. Nebo bude dána náhrada v nejbližším možném termínu nebo alternativa v podobě zájezdu autokarem.

Paříž Paříž 113654788 Paříž 5 PAŘÍŽ LETECKY PAŘÍŽ STR 10 Paříž41 VERSAILLES 2 STR 10 VERSAILLES STR 10 versailles-793338_1920 versailles-94571_1920

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do / z destinace
  • Kabinové zavazadlo dle podmínek dopravce (zavazadlo k odbavení za poplatek - k vyžádání u CK - orientační cena 1.000,- 20kg)
  • Ubytování na příslušný počet nocí v 2 - 3* hotelu se snídaní
  • Služby asistence na telefonu

Cena nezahrnuje

  • Vstupné do památek: projížďka lodí po Seině cca 13,50 €, Eiffelova věž cca 10,20 € (2. patro pěšky, 16,30 € výtahem 2. patro), Louvre cca 20 €, Invalidovna cca 12 €
  • Jízdenky MHD (25€), letištní transfer 25€
  • Vstup do Versailles 20€-27€ Passport ticket - celé Versailles
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Pobytovou taxu 6 eura
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí