CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 20RLBDBS

Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory ****

Rakousko
Štýrsko, Schladming Dachstein
Ramsau am Dachstein – horská vesnice na náhorní plošině, masiv ledovce Dachstein,…

4Počet dnů:

28.05.2020Termíny od:

7 650 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Ramsau am Dachstein – horská vesnice na náhorní plošině, masiv ledovce Dachstein, krásná příroda, horské salaše, jezero Bodensee, Dachsteinská karta v ceně zájezdu, ubytování v luxusním hotelu **** s bazénem.

Poznámky: Průvodce: Míla Nováková

cenik: Termíny 2020Osoba nad 55 letOsoba do 54 let28.05.-31.05.7 6507 95031.05.-03.06.7 6507 95003.06.-06.06.7 6507 950

nas_tip: Ramsau am Dachstein – horská vesnice na náhorní plošině, masiv ledovce Dachstein, krásná příroda, horské salaše, jezero Bodensee, Dachsteinská karta v ceně zájezdu, ubytování v luxusním hotelu **** s bazénem.

Ubytování: hotel ****

Osvědčený hotel **** s příjemnou atmosférou leží na krásném a strategickém místě v Ramsau am Dachstein. Z hotelu je krásný výhled na masiv Dachsteinu nebo na Nízké Taury s vrcholem Hochgolling. Přímo pod hotelem vede stezka, po které se nádhernou krajinou a příjemnou procházkou cca 45 minut dostanete přímo do centra Ramsau, kde jsou obchody. Zároveň je možné využít i místního autobusu, zastávka je kousek pod hotelem. Stravování je formou polopenze (snídaně velmi bohatý bufet, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne), v ceně je i jeden nápoj u večeře (malé pivo, 1/8 l vína nebo nealko). Hotelovým hostům je k dispozici hotelový bazén, sauna a malá posilovna.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a České Budějovice.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy. Odpoledne příjezd do Ramsau am Dachstein, ubytování v hotelu a večeře. 2. den – snídaně a den strávený v okolí ledovce Dachstein: výjezd autobusem až k základní stanici lanovky ledovce Dachstein – výjezd lanovkou na ledovec až do výšky 2.700 m – nádherné výhledy. Návštěva visuté vyhlídkové plošiny se skleněnou podlahou „Skywalk“ neboli nebeský krok do prostoru. Tato plošina se tyčí na 250 m vysoké skalní stěně a je to jedna z nejkrásnějších vyhlídek v Alpách. Další atrakcí je Ledový palác – podzemní ledové království s nádhernou výzdobou (vstupné cca 10 Euro). Odvážlivci mohou na 100 m dlouhý visutý Dachsteinský most a na Schody do prázdna. Návrat do hotelu autobusem nebo pro zájemce pěší túra kolem salaše až k hotelu. Odpoledne autobusový výlet do Filzmoosu, kde po mýtné silnici dojedete až pod hřeben Gosaukamm, který leží vedle známějšího a vyššího Dachsteinu. Symbolem pohoří Gosaukammje dvouvrcholová osamělá hora Bischofsmütze (2.458 m), které se u salaše Oberhofalm ocitnete téměř tváří tvář. Hodinová nenáročná procházka kolem vysokohorského jezírka, možnost posezení na salaši a odpoledne návrat do hotelu a večeře. 3. den – snídaně, výjezd lanovkou na místní horu Rittisberg – nenáročná turistika ke křížku, nádherné výhledy na Dachstein a Taury. Zpět je možné sjet lanovkou nebo sejít pěšky. Odpoledne např. relaxace v hotelovém wellness nebo pohodové procházky po malebné obci Ramsau a večeře. V případě špatného počasí nebo lanovky mimo provoz bude probíhat program s náhradní variantou: návštěva městečka a bazénu ve Schladmingu. Večeře. 4. den – snídaně, odjezd z hotelu k malebnému štýrskému jezeru Bodensee, nenáročná hodinová procházka kolem jezera, procházku je možné si ještě prodloužit o výstup k vodopádu Schleierwasserfall. Před polednem odjezd do ČR, návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst). Harmonogram programu může být pozměněn v závislosti na provozu lanovek.
Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory **** Foto - Schladming - Dachstein - Dachsteinská bomba pro seniory ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 3x ubytování v hotelu **** v Ramsau s polopenzí (snídaně formou velmi bohatého bufetu, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne), 1 nápoj u večeře (malé pivo, 1/8 l vína nebo nealko), využívání bazénu s vířivými proudy, průvodce, Dachsteinskou kartu (využívání lanovek, místní dopravy, bazénů), mýtné po silnici k salaši Oberhofalm, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 140 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 700 Kč/zájezd

Štýrsko

Pro lesní bohatství se mu také říká "zelené srdce" Rakouska. Od ledovcových plání Vysokého Dachsteinu (2995 m) až po vinohrady regionu jižně od Štýrského Hradce se můžete setkat s nejrůznějšími typy krajiny a četnými kulturními památkami. Štýrská Solná komora, obklopující lázně Bad Aussee, kraj jezer a hor, je jednou z nejlákavějších oblastí této spolkové země.

Schladming Dachstein

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí