CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 20RLBSLE

Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory ***

Rakousko
Tyrolsko, Steeg
Zájezd do nádherného světa alpské přírody, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse…

4Počet dnů:

25.06.2020Termíny od:

7 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Zájezd do nádherného světa alpské přírody, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse s výhledy na okolní „třítisícovky“, přehrady a vodopády, Lech am Arlberg – nejkrásnější vesnice Evropy, nenáročné procházky, vstupy v ceně zájezdu.

Poznámky: Průvodce: Milena Myšáková

cenik: Termín 2020Osoba25.06.-28.06.7 990

nas_tip: Zájezd do nádherného světa alpské přírody, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse s výhledy na okolní „třítisícovky“, přehrady a vodopády, Lech am Arlberg – nejkrásnější vesnice Evropy, nenáročné procházky, vstupy v ceně zájezdu.

Ubytování: hotel ***

Velmi pěkný rodinou vedený hotel *** leží cca 1 km od vesnice Steeg. Hotel má klidnou a výhodnou polohu – zastávka místního autobusu, který projíždí celým údolím je hned u domu. Během příjemné 10-15 minutové procházky podél říčky Lech se dostanete k bazénu Aqua Nova s atrakcemi a u snídaně nebo večeře budete mít z jídelny překrásný výhled na vodopád za hotelem. 2-4 lůžkové prostorné pokoje s vlastním sociálním zařízením, jsou vkusně vybavené světlým nábytkem, TV-Sat a součástí každého pokoje je i stolek k posezení, většina pokojů má balkon. Unavené tělo můžete zrelaxovat v moc pěkném wellness (sauna nebo pára), které mají hosté k dispozici zdarma. Hotel je znám i svou kuchyní, místní i mezinárodní speciality připravuje s láskou sám pan majitel. Snídaně jsou formou pestrého bufetu s müssli, večeře je pak menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel od 2. dne a salátový bufet. U večeře je v ceně 1 nápoj (malé pivo, 1/8 l vína nebo 0,25 l nealko).

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a Plzeň.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy, příjezd do malebného údolí Tannheimertal, které patří nejen pro svou polohu blízko hranic s Německem, ale především pro svou krásu, mezi nejoblíbenější výletní cíle německých turistů. Návštěva jezera Vilsalpsee, které je obklopené vápencovým masivem hor a patří mezi nejkrásnější tyrolská horská jezera. Hodinová příjemná procházka nebo posezení v restauraci na břehu jezera. Večer příjezd do hotelu v údolí Lechtal, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, odjezd autobusem do Lechu am Arlberg – luxusní alpské vesnice, která získala na výstavě Florale 2004 právem zlatou medaili a ocenění „nejkrásnější vesnice Evropy“. Výjezd lanovkou Rüfikopfbahn až do výšky 2.350 m, kde je nádherná panoramatická vyhlídka. Procházka Lechem. Odpoledne přejezd přes vesnici Warth do průsmyku Hochtannbergpass (1.676 m), odkud vede pohodlná pěšina až k jezeru Körbersee. V podvečer návrat do hotelu, večeře. 3. den – snídaně, autobusový výlet na silnici Silvretta Hochalpenstrasse, která vede nádhernou vysokohorskou krajinou z Vorarlberska do Tyrolska, a která je oprávněně nazývána „cestou snů“ – přehrady, ledovce, nenáročná procházka kolem přehrady (2-2,5 hodiny). Krátká zastávka v nejvýše položené sýrárně ve Vorarlbersku, možnost nákupu a výběru nejen ze sýrů, ale i špeků nebo jiných mléčných a místních výrobků. Odpoledne návrat do hotelu, individuální procházka k vodopádům za hotelem a večeře. 4. den – snídaně, odjezd autobusem z hotelu do vesnice Holzgau a procházka postranním údolím Höhenbachtal k visutému mostu, který přetíná toto údolí a patří k nejdelším visutým mostům v Rakousku. Dopoledne odjezd do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory *** Foto - Steeg - Lechtalské Alpy pro seniory ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 3x ubytování v hotelu *** ve Steegu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel od 2. dne a salátový bufet), 1 nápoj u večeře (malé pivo, 1/8 l vína, 0,25 l nealko), průvodce, vstupy a mýtné po vysokohorské silnici Silvretta Hochalpenstrasse, pobytovou taxu, ložní prádlo, poj. proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 140 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 700 Kč/zájezd

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Steeg

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí