CK Pohoda Německo Zájezd č. RE/D818-19

Zámek Ludvíka Ii. Bavorského A Bodamské Jezero

Německo

Prožijte s námi advent v okolí Bodamského jezera a ponořte se do slavnostní nálady…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Prožijte s námi advent v okolí Bodamského jezera a ponořte se do slavnostní nálady kouzelných měst Füssen, Friedrichshafen, Lindau a Meersburg. Neopakovatelná bude i adventní atmosféra nejnavštěvovanějšího turistického cíle v Německu zámku Neuschwanstein, který inspiroval i Walta Disneyho ke stvoření hradu Šípkové Růženky.

ZÁMKY HOHENSCHWANGAU A NEUSCHWANSTEIN

POHODOVÝ ADVENTNÍ ČAS

Ubytování: ano

hotel***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 28.11. - 01.12. odjezd A, L

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR ve večerních hodinách.
2. den:Dopoledne prohlídka majestátního zámku HOHENSCHWANGAU , který byl letním sídlem královské rodiny Ludvíka II. Bavorského. Naproti přes údolí je možné shlédnout exteriéry zámku NEUSCHWANSTEIN , připomínajícího středověký rytířský hrad. Poté procházka městem FÜSSEN na řece Lech, jemuž vévodí krásný zámek Hohes Schloss a benediktinský klášter sv. Magnuse. Zcela zvláštní atmosféru nabízí místní vánoční trh na barokním nádvoří kláštera St. Mang, který je pečlivě přizpůsoben středověkým fasádám zdejších domů. Odpoledne alternativně návštěva HIGHLINE 179 , ve výšce 114 m zavěšeného impozantního Tibetského mostu, zapsaného pro svou neuvěřitelnou délku 406 m v Guinessově knize rekordů nebo termál. lázní ALPENTHERME EHRENBERG . Ubytování v městě Friedrichshafen.
3. den:Procházka městečkem FRIEDRICHSHAFEN , kde můžeme nasávat kouzelnou vánoční atmosféru. Město je neodmyslitelně spjato s postavou hraběte Ferdinanda von Zeppelin, zakladatele továrny na výrobu vzducholodí. Individuálně možnost návštěvy muzea Zeppelin s jeho hlavní atrakcí, vzducholodí Hindenburg. Lanovkou se vydáme na vrcholek hory Pfänder (1 064 m n.m.), odkud je možné vidět přírodní kulisu protkanou grandiózními panoramaty – od švýcarských hor, přes Bodamské jezero, až k německé oblasti Allgäu a pohoří Bregenzského lesa. V podvečer návštěva LINDAU , jehož historická část je protkaná úzkými uličkami se štítovými domy. Město láká krásným vánočním trhem na promenádě u přístavu přímo na břehu jezera, kde se nachází starobylá přístavní věž čtvercového půdorysu Mangturm. Tyto trhy doplníme procházkou starobylou částí, kde lze obdivovat nádherně malovanou renesanční radnici nebo kostel sv. Štěpána. Návrat na ubytování.
4. den:Prohlídka malebného města MEERSBURG , postaveného na strmém viničním svahu přímo u jezera, které patří ke klenotům Bodamského jezera. Nejen jeho atraktivní poloha, ale i hrad, zámek, úzké uličky s hrázděnými domy, krásná náměstí a nádherné panoramatické terasy Meersburgu lákají k návštěvě nejen romantiky, ale svou malebností okouzlí jistě každého návštěvníka. Krátká zastávka v BIRNAU s krásným výhledem na jezero a s možností nákupu výborných kvalitních vín z této vinařské oblasti. Odjezd, návrat v nočních hodinách.
Adventní trhy Německo - Bodamské jezero Německo - Meersburg Německo - zámek Hohenschwangau Německo - zasněžený zámek Neuschwanstein Poznávací zájezdy - Lindau Západ slunce u Bodamského jezera

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 2x snídani formou bufetu
  • 2x ubytování v hotelu*** - 2lůžk.pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžkový pokoj 800 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu 140 Kč
  • vstupné, fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí