CK Pohoda Nizozemí Zájezd č. BUX

Belgie, Nizozemí, Lucembursko - Benelux s dobrou partou

Nizozemí

Benelux s dobrou partou

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Benelux s dobrou partou

Ubytování: hotel

V Belgii přespíme dvě noci v hotelu řetězce Ibis Budget, v Nizozemsku jednu noc v hotelu Tulip Inn, v obou případech ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Na obou hotelech je k dispozici wifi zdarma.

Stravování: snídaně

Cena zahrnuje snídaně, jinak probíhá stravování individuálně. Přes den se můžete stravovat z vlastních zdrojů, kupovat si jídlo v marketech ve městech, zajít do restaurace nebo si dát jídlo na ulici (typické hranolky se spoustou omáček, v Nizozemsku herinky, v Belgii vynikající vafle atd.). Ceny potravin i jídla na ulici či v restauracích jsou vyšší než v České republice.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:večer odjezd z Hradce Králové, Prahy a Plzně, tranzit přes Německo
2. den:hlavní město lucemburského velkovévodství Lucemburk (Luxembourg) – zachovalé hradby, Velkovévodský palác, katedrála Notre Dame, kde jsou uloženy ostatky českého krále Jana Lucemburského, Brusel – metropole Belgie a "hlavní město Evropy" s nádherným náměstím Grand Place (impozantní radnice, cechovní domy) a známými symboly: Manneken Pis – čůrající chlapeček, belgické pralinky, vafle a hranolky…, zastávka u Atomia (stavba ve tvaru 165miliardkrát zvětšené molekuly železa)
3. den:historické jádro středověkého města Bruggy, které je protkané sítí kanálů (skvost architektury – náměstí Grote Markt, zvonice Belfort, gotická radnice, bazilika Svaté krve, nesčetné množství obchůdků s čokoládou a marcipánem), Gent – stará metropole Flander a "město tří věží" s krásnými cechovními domy, hradem Gravensteen, katedrálou a zvonicí Belfort
4. den:větrné mlýny Kinderdijk, centrum výroby fajáns – město Delft (malebné náměstí s radnicí), proslulá květinová zahrada Keukenhof s milióny tulipánů, narcisů, hyacintů aj.
5. den:největší město Nizozemska Amsterdam – proslulé grachty (možnost projížďky na loďce), Královský palác, kostel Oude Kerk, Rijksmuseum s díly holandských mistrů, charakteristické koffieshopy, tržiště, vykřičená čtvrť…, tranzit přes Německo
6. den:návrat do ČR v ranních hodinách (už se nestaví v Plzni, první příjezdové místo je Praha, možnost výsadku u Ústí nad Labem – Trmice, čerpací stanice Globus v Tyršově ulici)
Amsterdam Amsterdamské kanály Belgie - město Gent Holandsko - Amsterdam - typické kanály - Pohled na věž kostela West Kerk

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí