CK Pohoda Španělsko Zájezd č. LET-PLA

Almería - Hotel Playadulce ****

Španělsko
Almería
Nejkrásnější pláže Španělska. Nejlépe hodnocené hotely. To je Almería Nejžádanější…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Nejkrásnější pláže Španělska. Nejlépe hodnocené hotely. To je Almería

Nejžádanější destinace Španělska. Hotely s nejvyšším hodnocením na TripAdvisor a Invia. A všechny přímo na pláži, jen pár kroků od moře. Atrakce a zábava pro celou rodinu. Nestačí jen "být u moře", chtějte perfektní dovolenou.

Almería - destinace ideální pro rodiny s dětmi, pro páry, pro seniory s nejlépe hodnocenými hotely v celém Španělsku! Na tomto místě máte vše přímo u nosu - krásnou dlouhou širokou pláž, kterou od všech hotelů děli pouze promenáda dlouhá několik km. V těsné blízkosti hotelů hodně barů, obchodů, supermarketů, restaurací, kde se nabízí sortiment za velmi přijatelné ceny, nenajdete zde nic předraženého. Místní autobus za pár Eur projíždí celým letoviskem a zaveze Vás např. k vyhlášenému Aquaparku nebo až do hlavního města. Almería - to je dovolená splněných snů!

Poloha: Tento krásný a kvalitně vybavený hotel se nachází přímo u krásné, písečné pláže, která je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou a nefrekventovanou silnicí. Promenáda vede od klidnějšího letoviska Aguadulce až do střediska Roquetas de Mar, které je vzdáleno cca 10 km. V okolí hotelu se nacházejí bary, restaurace, přístav a další nákupní možnosti. Hotel je vhodný na rodinnou dovolenou.

Tento hotel patří do oblíbeného velmi kvalitního řetězce PLAYA SENATOR, do kterého patří např. hotely Playa Bonita 4*, Playaballena Spa 4*, Marbella Playa 4*, Playabella 4* nebo Playa Almunecar Spa 4*, které již možná znáte z programu pro seniory 55+ na Costa del Sol, Costa Tropical a Costa de la Luz.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou. Lehátka a slunečníky za poplatek. Pláž je vhodná pro děti.

Akce: EXKLUZIVNĚ JEN V NAŠÍ NABÍDCE

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel je vybaven nonstop recepcí, výtahem, hotelovou restaurací, barem u recepce a u bazénu, Wi –Fi v celém hotelu zdarma, obchod se suvenýry, úschovna zavazadel, dětské hřiště a miniclub, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, bazén, dětský bazén se skluzavkami a tobogány, stolní tenis, minigolf, tenisový kurt (za příplatek), animační programy. Nedaleko hotelu se nachází golfové hřiště.

Vybavení pokojů: Hezké pokoje s možností až dvou dětí na společném dvojlůžku jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, Wi-Fi zdarma, fénem, TV, telefonem, minibarem (za příplatek), trezorem (za příplatek), terasou nebo balkonem s výhledem do zahrady nebo do okolí. Za příplatek lze zajistit pokoje s výhledem na moře. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2 – 4 osoby, přistýlka zde není možná.

Stravování: all inclusive

Možnost polopenze či all inclusive. Polopenze obsahuje snídani a večeři. All inclusive obsahuje plnou penzi včetně nealkoholických a místních alkoholických nápojů, zmrzlinu, kávu a snack.

Doprava: letecky

Bar recepce Playadulce Bar u bazénu Playadulce Bar u bazénu Playadulce 1 Bazén Playadulce Bazén Playadulce 1 Bazén Playadulce 2 Bazén Playadulce 3 Bazén Playadulce 4 Bazén Playadulce 5 Bazén Playadulce 6 Bazén Playadulce 7 Bazén Playadulce 8 Bazén Playadulce 9 Chodby Playadulce Chodby Playadulce 2 Krytý bazén Playadulce Lobby Playadulce Lobby Playadulce 1 Lobby Playadulce 2 Minigolf Playadulce Playadulce Playadulce playadulce - Playadulce - úvodní foto Playadulce 1 Playadulce 10 Playadulce 2 Playadulce 3 Playadulce 4 Playadulce 5 Playadulce 6 Playadulce 7 Playadulce 8 Playadulce 9 playadulce bazen Playadulce deti Pláž Playadulce Pláž Playadulce 1 Pokoj Playadulce Pokoj Playadulce 10 Pokoj Playadulce 2 Pokoj Playadulce 3 Pokoj Playadulce 4 Pokoj Playadulce 5 Pokoj Playadulce 6 Pokoj Playadulce 7 Pokoj Playadulce 8 Pokoj Playadulce 9 Přístup na pláž Playadulce Přístup na pláž Playadulce 1 Přístup na pláž Playadulce 2 Recepce Playadulce Restaurace Playadulce Restaurace Playadulce 2 Restaurace Playadulce 3 Terasa Playadulce Terasa playadulce 1 Výhled Playadulce Výhled Playadulce 1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Almería

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí