CK Pohoda Albánie Zájezd č. 768974

Cvičení v Albánii

Albánie

Albánie je vzrušující zemí mnoha tváří, která ještě není zasažena davy turistů. Krásné…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Albánie je vzrušující zemí mnoha tváří, která ještě není zasažena davy turistů. Krásné přírodní pláže, tyrkysové moře i komfortní zázemí pětihvězdičkového hotelu Grandu Blue Fafa jsou naprosto ideálním místem pro vaši aktivní dovolenou.



Vydejte se cvičit do Albánie s námi! Upevníte svoji fyzickou kondici, která je nepostradatelnou součástí dobrého zdraví.

Ubytování: hotel *****

Nejnovější pětihvězdičkový hotel řetězce Fafa je vybudovaný v moderním stylu a nachází se v oblíbeném letovisku Golem na Dračské riviéře. Svým hostům nabízí všechny výhody komnfortně vybaveného hotelu situovaného přímo u soukromé písečné pláže, která je od hotelu oddělena promenádou. V blízkosti hotelu najdete restaurace, bary i obchody. Vzdálenost hotelu od letiště v Tiraně je přibližně 40 km, město Durrës (Drač) je vzdáleno 15 km.

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Na co se můžete těšit? aktivně strávená dovolená u moře ranní a podvečerní lekce cvičení pro vaše zdraví a dobrou kondici koupání a zázemí luxusního 5* hotelu Grand Blue Fafa srdečnost místních obyvatel neopakovatelnou atmosféru země nezkažené turismem Cvičení pro vaše zdraví a dobrou kondici Cvičení bude během vašeho zájezdu probíhat ve dvou blocích . Dopolední lekce jsou zaměřené na rozproudění energie, posílení oslabených svalů, jejich protažení a pozvolné rozcvičování ztuhlých kloubů a páteře. Nejdříve se však zahřejete aerobními cviky, aby cvičení bylo bezpečné a nedošlo při něm k poškození těla. Lekce budou probíhat v příjemném tempu , podle fyzických možností všech členů skupiny. Podvečerní lekce plynou v klidnějším tempu a šetrným způsobem protahují všechny tělesné partie s ohledem na maximální přínos pro vaše zdraví a pohodu . Vliv cvičení na lidský organismus Již nejeden vědecký výzkum potvrdil blahodárné účinky fyzické aktivity na lidský organismus i ve zralém věku. Vyjmenujme si alespoň ty nejpodstatnější výhody: Cvičení posiluje svaly – pevné svaly zajišťují správné držení těla a tím se výrazně ulevuje celému pohybovému aparátu od bolestivých obtíží. Navíc je pravidelná fyzická aktivita prevencí vzniku osteoporózy. Cvičení podporuje zdravý oběhový systém – lepší činnost srdce a krevního oběhu, optimální hodnoty krevního tlaku i cholesterolu jsou dalšími benefity pravidelného pohybu. Cvičení udržuje dobrou kondici – díky pravidelnému pohybu můžeme docílit zdravé tělesné hmotnosti a vynikající formy až do vysokého věku. Nepostradatelný je pak pohyb pro osoby trpící diabetem a dalšími civilizačními onemocněními. Cvičení zlepšuje psychickou odolnos t – sportování na čerstvém vzduchu je jako balzám na nervy. Posiluje psychiku, odbourává stres a pomáhá zklidnit emoce. Vhodné fyzické aktivity navíc pomáhají zlepšit kvalitu spánku. Seznamte se s lektorkou Dáša Svěráková cvičitelka a nutriční terapeutka Dáša si vybudovala kladný vztah k pohybu již v dětství. Ze všech sportů je jí nejbližší sportovní gymnastika a cvičení s hudbou. Vystudovala FTVS Univerzity Karlovy a nyní vyučuje na VOŠZ a SZŠ v Praze na oboru Nutriční terapeut. Vede pravidelné hodiny aerobiku a zdravotní tělesné výchovy s použitím overballů a dalších pomůcek.  „Pohyb je život a ruku v ruce s ním jde i výživa. Práce je mým koníčkem a snažím se radost z pohybu rozdávat při svých lekcích. Důležité je odhodit každodenní starosti a stresy a po cvičení se cítit pohodově a odpočatě.“
Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii Foto - Cvičení v Albánii

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí