CK Pohoda Švýcarsko Zájezd č. 18ADV008

St. Gallen - Švýcarský advent a slavnost Klausjagen 2018

Švýcarsko
St. Gallen
Poznámky : Tento zájezd pořádáme ve spolupráci s partnerskou CK. nas_tip : Jedinečný…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Poznámky : Tento zájezd pořádáme ve spolupráci s partnerskou CK.

nas_tip : Jedinečný adventní zájezd - prodloužený víkend ve Švýcarsku se zastávkami na německé a rakouské straně Bodamského jezera. Krásné adventní trhy v historických městech - Lindau na ostrově, Lucern u zálivu jezera, klášter Sankt Gallen, velkoměsto Curych ve vánoční nádheře, možnost výjezdu na vyhlídky do hor. A veliká tradiční mikulášská slavnost Klausjagen s průvodem - podívaná, jaká se jen tak nenaskytne. Plno úžasných zážitků, každý si přijde na své.

Ubytování: hotel

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Nástupní místo Praha. Nástup v HK a PCE info v CK.

Program zájezdu

1. den:Odjezd v ranních hodinách (Praha 5:30 - další nástupní místa info v CK), přejezd do Německa. Odpoledne navštívíme adventní trhy v půvabném starobylém městečku Lindau u Bodamského jezera a v rakouském Bregenz. Ubytování v hotelu v okolí.2. den: Po snídani přejezd do Sankt Gallen, jehož dominantou je slavný klášter zapsaný na Seznam UNESCO. Možnost prohlídky jedné z nejstarších a největších klášterních knihoven na světě. Odpoledne velkolepý advent v Curychu - navštívíme švýcarskou zvláštnost adventní nádražní trh, zpívající vánoční strom, strom s ozdobami z broušeného skla Swarovski, adventní trh u jezera. Nocleh ve Švýcarsku.3. den: Po snídani prohlídka Lucernu, který proslavil středověký dřevěný most. Za příznivého počasí možnost výjezdu lanovkou na vrchol Pilatusu. Zajímavé je i rozsáhlé Dopravní muzeum s poutavou expozicí železnic včetně modelu Sankt Gotthardského tunelu. V Lucernu uvidíte i další adventní trh na nádraží. Večer úžasná švýcarská slavnost Klausjagen - veliký průvod se svatým Mikulášem, spousta zvláštních postav, svítící monstrance, muzika, práskání bičem a vyzvánění kravských zvonců. Po skončení průvodu odjezd do ČR.4. den: Návrat do ČR v ranních hodinách.
Foto - St. Gallen - Švýcarský advent a slavnost Klausjagen 2018 Foto - St. Gallen - Švýcarský advent a slavnost Klausjagen 2018 Foto - St. Gallen - Švýcarský advent a slavnost Klausjagen 2018 Foto - St. Gallen - Švýcarský advent a slavnost Klausjagen 2018

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, 2x ubytování v hotelu se snídaní, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 128 Kč, jednolůžkový pokoj 1.800 Kč, záloha na lanovky na Pilatus 1.000 Kč /os

St. Gallen

Toto hospodářské středisko vých. Švýcarska bylo pojmenováno po irském mnichovi Gallusovi, který se zde v r. 612 usadil. Zdejší impozantní sanktgallenská katedrála s oltářem obklopeným pozlacenou kovovou mřížkou byla zapsána do seznamu vybraných kult. památek UNESCO. V knihovně této katedrály jako by se čas zastavil - ve velkém sále rokokového stylu s množstvím fresek najdeme ohromnou sbírku knih, mezi nimi i 20 000 neocenitelných středověkých rukopisů a také nejstarší knihu na světě psanou německy z r. 790.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí