CK Pohoda Slovensko Zájezd č. 626

Relaxační pobyt v Podhájské

Slovensko

Silně mineralizovaná voda, kterou najdete v Podhájské, bývá díky blahodárným účinkům…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Silně mineralizovaná voda, kterou najdete v Podhájské, bývá díky blahodárným účinkům nazývána "Mrtvým mořem". Napomáhá při léčbě pohybového ústrojí, dýchacích cest, kožních ekzémů, lupenky, při poruchách slinivky a sleziny. Díky obsahu bromidů, které zmírňují bolestivé stavy, stabilizuje stavy pacientů trpících revmatizmem, cévním a kloubovým onemocněním, bolestmi páteře, osteoporózou, artrózou a artritidou. Koncentrace lithia napomáhá k léčbě dny, směs jodidů stimuluje štítnou žlázu a kyselina křemičitá a bromitá má blahodárné kosmetické a dermatologické účinky.

Program : 1.den: Odjezd v brzkých ranních hodinách. Příjezd do Podhájské kolem 9:00 hod. Ubytování v penzionu, následně individuální program. 2.den: Individuální program. 3.den: Individuální program. 4.den: Do 10:00 hod nutno vyklidit pokoje. Individuální program. Odjezd do ČR v 16:00 Venkovní koupaliště – najdeme tu celkem 10 bazénů s geotermální i užitkovou vodou o teplotě 18°C - 40°C. Je tu například sedací bazén, dětský bazén, přední rekreační bazén a oddychový bazén. Dalších 6 bazénů je napuštěno užitkovou vodou – ochlazovací bazén, relaxační bazén, dětský bazén, plavecký a neplavecký bazén a dojezdový bazén s vodním tobogánem. Wellness centrum Aqamarin – zde můžete navštívit bazénový svět, v jehož areálu se nachází 9 bazénů s užitkovou i termální vodou, nabízející velké množství vodních atrakcí. Vitální svět pro změnu nabízí široký komplex služeb pro relaxaci, například sauny, tropický tunel, vodní peklo, mořskou koupoel nebo tepidarium. Římské lázně – nachází se v penzione Energy I. a kromě plaveckého bazénu jsou kryté, takže jsou výbornou alternativou v případě nepříznivého počasí. Teplota vody tu dosahuje 37 °C. Římské lázně nabízí svým návštěvníkům několik druhů saun, např. bylinkovou, která výrazně otevírá póry a podporuje vylučování toxických látek, solnou na prokrvení pokožky a ke zlepšení funkce horních cest dýchacích, slovenskou ve stylu interiérů koliby nebo finskou.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup : PRAHA – 01:30 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ HUMPOLEC – 2:45 U POŠTY, HAVLÍČKOVO NÁMĚSTÍ JIHLAVA – 3:15 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ/PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU VELKÉ MEZIŘÍČÍ – 3:45 ČERPACÍ STANICE MOL KARLOV BRNO – 4:30 UL. ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA HUSTOPEČE - 5:15 ČERPACÍ STANICE SHELL, ULICE BRATISLAVSKÁ BŘECLAV – 6:00 PARKOVIŠTĚ U TESCA, ULICE LIDICKÁ ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Podhajska1 Podhajska10 Podhajska2 Podhajska3 Podhajska4 Podhajska5 Podhajska6 Podhajska7 Podhajska8 Podhajska9

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 3 x ubytování se snídaní
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do areálů (venkovní 7€, Římské lázně 8€, Aquamarin 20€
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí