CK Pohoda Norsko Zájezd č. 616

Norsko v nabitém poznávacím zájezdu

Norsko

Vydejte se s námi za poznáním překrásné severské přírody v našem osmidenním poznávacím…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Vydejte se s námi za poznáním překrásné severské přírody v našem osmidenním poznávacím zájezdu do Norska s návštěvou Kodaně a Goteborgu. Kromě návštěvy hlavního města Osla se podíváme do norských národních parků, ledovci Briksdalsbreen nebo k nejkrásnějšímu norskému fjordu.

Program : 1.den: Krátce po poledni odjezd z Prahy. Transfer přes Německo a Dánsko do Švédského Goteborgu. 2.den: Prohlídka Goteborgu – centrum města, rybí tržnice Feskekorka, skaliska Saltholmen, Universeum a zábavní park Liseberg. 3.den: Ranní zastávka u řeky Mjosa, procházka a přejezd do Lillehammeru. Prohlídka skanzenu Maihaugen a místních skokanských můstků. Odpoledne odjezd do blízkosti NP Rondane. 4. den: Turistický den s pěšími túry po NP Rondane a Romsdalen. Vpodvečer příjezd do městečka Stryn. 5.den: V dopoledních hodinách příjezd k jednomu z nejznámějších ledovců v Norsku Briksdalsbreenu. Odpoledne se přesuneme k jednomu z nejslavnějších norských fjordů Geirangerfjord. 6. Přejezd do hlavního města Norska Osla, prohlídka města – Frogner Park obklopený sochami Gustava Vigelanda, Radnici se zvonkohrou, Královský palác, Dóm, hrad Akerhus a osloský přístav. V podvečerních hodinách transfer směrem ke Kodani. Nocleh poblíž Goteborgu. 7.den: Ráno odjezd z Goteborgu do Kodaně. Prohlídka města, Malá mořská víla, kanál Nyhavn, projížďka lodičkami. Večer odjezd do Prahy. 8.den: Návrat do Prahy v poledních hodinách.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup : PRAHA – 16:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ ÚSTÍ NAD LABEM – 17:30 ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL. ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Norsko 1 Norsko 2 NORSKO 2 STR 17 Norsko 3 NORSKO 3 STR 17 Norsko 4 NORSKO 4 STR 17 Norsko 5 Norsko 6 Norsko 7 Norsko 8 NORSKO STR 17

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 5 x ubytování se snídaní
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Fakultativní výlety
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí