CK Pohoda Albánie Zájezd č. 721425

ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort

Albánie

Pláž: Soukromá písečná pláž se nachází v blízkosti resortu. Úsek pláže, který je…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Pláž: Soukromá písečná pláž se nachází v blízkosti resortu. Úsek pláže, který je vybaven lehátky a slunečníky (k využití pro hotelové hosty zdarma) je vzdálen cca 300 m po dřevěném mole a je zde pozvolný vstup do moře.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení :
 
V rámci hotelu Divjaka Resort 3*+ naleznete vybavení a servis: venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma restaurace bar Wi-Fi připojení ve společných prostorech zdarma terasa s výhledem na moře zahrada hřiště na volejbal, basketbal a tenis pronájem kol (za poplatek)

Hotel svým klientům nabízí  2-3 lůžkové pokoje. Čtyřlůžkové pokoje jsou na vyžádání.
Vybavení pokoje: balkón  WC sprcha  TV telefon topení / klimatizace fén minilednička trezor (za poplatek) minibar (za poplatek)

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:  Na co se můžete v Albánii těšit: jedinečnou atmosféru země, která není zkažená turismem krásně čisté a upravené pláže Jaderského moře přátelskou povahu místních lidí výlety za albánskou historií a panenskou přírodou služby našich místních průvodců   Hotel Divjaka Resort ***+ Resort leží v národním parku Divjakë-Karavasta obklopen zahradou a borovicovým lesem. Přiléhá k němu široká písečná pláž Divjaka, která je považovaná za jednu z nejhezčích v Albánii.   Svým hostům nabízí zázemí plně vybaveného hotelu, v jehož blízkosti se lze věnovat řadě aktivit včetně cyklistiky, procházek, rybaření nebo pozorování mnoha druhů ptáků včetně pelikánů, kteří žijí u blízké laguny Karavasta, která je jednou z největších v Evropě. Nejbližší město Divjaka je vzdáleno cca 6 km, město Drač cca 50 km a letiště v Tiraně cca 85 km.    Albánie 55+ - Zapomenutá kráska s vlídným srdcem Nenechte si ujít autentickou a bezpečnou Albánii. Zemi, která se nyní těší světové popularitě! Albánie je vzrušující zemí mnoha tváří. Najdete zde krásné přírodní pláže, jako stvořené k odpočinku, vyhřáté tyrkysové moře, ale také velkolepé hory a divokou panenskou přírodu, která je domovem majestátních orlů a vzácných pelikánů. Albánie je také země vlídných a milých obyvatel, krásných starobylých měst a mnoha archeologických památek, které volají po svém znovuobjevení.  
Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort Foto - ALBÁNIE 55+ Divjaka Resort

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  •   leteckou dopravu Praha – Tirana – Praha včetně všech poplatků
  • 7/9 nocí ve dvoulůžkovém pokoji ve 3*+ hotelu
  • polopenzi formou bufetu včetně vody a vína
  • transfer v místě pobytu: letiště – hotel – letiště
  • Navíc k ceně zájezdu ZDARMA: přípitek na uvítanou
  • lehátka a slunečník na hotelové pláži (dle dostupnosti)
  • promítání dokumentárního filmu o Albánii
  • nadstandardní delegátská péče zaměřená na potřeby klientů 55+

Cena nezahrnuje

  •   cestovní pojištění včetně připojištění storna zájezdu: 325 Kč do 69 let / 775 Kč od 70 let
  • fakultativní výlety – aktuální nabídka a ceny na místě u delegáta
  • svoz na/z letiště Václava Havla v Praze

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí