CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 494885

Bulharsko Slunečné pobřeží Cacao Beach, apartmány 2 až 4 os. autobusem

Bulharsko
Slunečné Pobřeží, Severní Černomoří
Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží v Nesebaru u Cacao Beach, jedné z nejkrásnějších…

10,11,16Počet dnů:

04.09.2018Termíny od:

6 600 Kč Cena od:

10,11,16 - denní zájezd

Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží v Nesebaru u Cacao Beach, jedné z nejkrásnějších pláží Černého moře, ubytování apartmány Romance Marine a Rainbow Holiday resort.

Pobytový zájezd s výletem do skanzenu Gerana Village v Orizare s folklórním programem a zastávkou v Sofii.

Zájezd s dopravou bez nočních přejezdů.

Studiový nebo dvoupokojový apartmán Romance Marine nebo Rainbow pro 2 až 4 osoby.

Studiové nebo dvoupokojové apartmány Romance Marine a Rainbow jsou vybavené kuchyní, sociálním příslušenstvím, klimatizací, internetem, bazény, k dispozici jsou zde i dětské hřiště, minigolf, restaurace, obchody, lékárna, jen cca 5 min. chůze od pláže (dle jednotlivých apartmánů) Cacao Beach u Černého moře.

Koupání v krásném, křišťálově čistém moři, odpočinek i aktivní relax na rozlehlé a široké pláži Cacao Beach, s jemným zlatavým pískem, zvolna se svažující do moře.

Stálé počasí s teplotou kolem 30°C v průběhu celého léta s maximem slunečných dní a široké možnosti vyžití pro dospělé i děti, pro rodiny i jednotlivce.



Můžete se zde stravovat za výhodnou cenu, bulharská gastronomie je pestrá a chutná. Ceny teplých jídel začínají na cenách od 6 Leva, tj. kolem 80 Kč.

Pokud toužíte po gastrozážitcích, uspokojí Vás místní restaurace, za ceny stejné nebo výhodnější než doma. To samé platí o nákupech - potraviny, oděvy i spotřební zboží zde nakoupíte za lepší cenu než u nás.

Přímo v Nesebaru najdete vyžití ve dvou skvělých akvaparcích, jedněch z největších v Bulharsku i Evropě, každý z obou akvaparků (Aqua Paradise i Action Aquapark) je od ubytování vzdálen jen 3,5 km a můžete se k nim jednoduše dostat vláčkem, který jezdí mezi resortem a akvaparky.

Stejně tak se můžete dostat i do historického Nesebaru, který je unikátní památkovou městskou rezervací, chráněnou celosvětovou organizací UNESCO. Přivítají Vás zde malebné uličky, historické stavby s typickým zděným přízemím a dřevěným patrem a byzantské památky z 5. a 6. století. V malebných hospůdkách nad přístavem dostanete čerstvé ryby, slávky a další plody moře. Místní obchůdky a trhy uspokojí zájemce o výhodné nákupy.

K procházkám láká promenáda podél moře nebo zde můžete zlepšovat svou kondici na in-line bruslích či joggingem, k aktivnímu vyžití slouží sportoviště (tenisové kurty, hřiště), k adrenalinové zábavě vodní atrakce u moře.

Toužíte-li po nočním životě, uspokojí vás vyhlášené plážové párty, DJ produkce, taneční diskotéky i každodenní klubová scéna. Zkrátka akce v plném proudu až do rozbřesku!

ZÁZEMÍ PRO VAŠI KLIDNOU A BEZPEČNOU DOVOLENOU

Bulharsko je členskou zemí Evropské unie se stabilní bezpečnostní situací a dobře fungující ekonomikou. Letoviska jsou zcela bezpečná ve kteroukoliv denní i noční hodinu.

Pro případ potřeby je v místě k dispozici stálý delegát CK.

Místní lidé jsou přátelští, přívětiví a i když neumíte cizí jazyky, vždy se domluvíte.

Ubytování: apartmán

Ubytování Romance Marine a Rainbow Holiday resort v Nesebaru na Slunečném pobřeží, v perfektní lokalitě jen cca 5 min. pěšky (dle jednotlivých apartmánů) od nejkrásnější pláže Černého moře Cacao Beach.

DVOUPOKOJOVÉ apartmány cca 40 - 50 m2, koupelna s toaletou a balkonem až pro 4 osoby, studiové apartmány s dvoulůžkem a rozkládací pohovkou až pro dvě dospělé osoby nebo jedno až dvě děti (dle jednotlivých apartmánů) nebo dvoupokojové apartmány s dvoulůžkem v ložnici a rozkládací pohovkou v pokoji až pro dvě dospělé osoby nebo jedno až dvě děti (dle jednotlivých apartmánů).
Apartmány jsou vybaveny kuchyní, vlastním sociálním příslušenstvím, klimatizací a wifi připojením k internetu.

Bezprostředně u ubytování jsou zdarma k dispozici bazény a dětská brouzdaliště či vířivka, vybavení pro relax u bazénu, restaurace, dětské hřiště a minigolf. K dispozici je i fitness, sauna, masáže, půjčovna kol, obchod s potravinami a spotřebním zbožím, suvenýry a lékárna.

Toužíte-li po nočním životě, budete uspokojeni vyhlášenými plážovými párty, DJ produkcemi, tanečními diskotékami i klubovou scénou.

Stravování: vlastní

V rámci ubytování je možnost vlastního stravování, či stravování v restauracích za výhodné místní ceny nebo možnost dokoupení polopenze přímo v resortu.

Doprava: autokarem

Do místa pobytu v Nesebaru na Slunečném pobřeží budete cestovat našim autobusem bez nočních přejezdů! Při cestě tam i zpět je zajištěn nocleh v hotelu se snídaní u Bělehradu.

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Bratislava. Odjezd také z Prahy svozem do Brna. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě (podle počtu osob).

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd z ČR, večer nocleh u Bělehradu v hotelu se snídaní
2. den:po snídani odjezd na Slunečné pobřeží, příjezd v pozdějších odpoledních hodinách, ubytování, slunce moře, pláž, zábava, večerní program
3. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
4. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
5. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
6. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
7. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
8. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
9. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program, u termínů 10/9 odjezd ze Slunečného pobřeží, zastávka v Sofii a ubytování po cestě do ČR
10. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program, u termínů 10/9 příjezd domů v podvečerních a večerních hodinách (dle výstupních míst), u termínů 11/10 odjezd ze Slunečného pobřeží, zastávka v Sofii a ubytování po cestě do ČR
11. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program, u termínů 11/10 příjezd domů v podvečerních a večerních hodinách (dle výstupních míst)
12. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program u termínů 16/15
13. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program u termínů 16/15
14. den:pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program u termínů 16/15
15. den:odjezd ze Slunečného pobřeží, zastávka v Sofii a ubytování po cestě do ČR u termínů 16/15
16. den:příjezd domů v podvečerních a večerních hodinách (dle výstupních míst) u termínů 16/15
Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby Bulharsko autobusem 2-4 osoby

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • pronájem celého apartmánu až pro 4 osoby na 7/8/13 nocí - dle termínu
  • doprava autobusem BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ
  • 2x nocleh v hotelu se snídaní u Bělehradu (při cestě tam i zpět)
  • spotřeby médií - teplá a studená voda, elektřina
  • klimatizace ve všech termínech
  • rychlý internet
  • bazény, dětská brouzdaliště v resortech
  • příslušenství pro relax u bazénů
  • dětské hřiště
  • výlet do Skanzenu Gerana Village (doprava)

Cena nezahrnuje

  • pobytový poplatek 50 Kč/os./noc od 18 let (nebo min. 2 os.), 12 až 17 let 30 Kč
  • závěrečný úklid, ložní prádlo a ručníky 190 Kč/os. jednorázově za celý pobyt
  • u resortu kategorie Romance Marine může být účtován operační příplatek 5-10% z ceny pobytu v resortu dle termínu
  • vstupné do Skanzenu Gerana Village

Slevy

  • first moment - last moment dle termínů

Výlety

  • široké možnosti vyžití
  • pěší výlet do historického Nesebaru - památka UNESCO 3,5 km od ubytování
  • bulharský večer s folklórem, večeří a zábavou
  • akvaparky
  • možnost zapůjčení kol
  • safari
  • výlety autokarem

Slunečné Pobřeží

Slunečné Pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku. Středisko leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná písečná pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku, které je dlouhé několik kilometrů, zajišťuje minivláček a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. Transfer z letiště trvá asi 45 minut. Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy přes den i v noci, stejně jako i senioři, kteří tu najdou příjemný klid. Slunečné Pobřeží je obklopeno bohatou zelení. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Severní Černomoří

Část černomořského pobřeží severně od města Bourgas. Oblast s řadou známých letovisek, ideální pro rodiny s dětmi. Mezi nejznámější města patří Albena, Balčik, Kranevo, Obzor, Zlaté Písky a další.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí