CK Pohoda Peru Zájezd č. 989

To Nejlepší Z Peru

Peru

LIMA • AREQUIPA • COLCA VALLEY • CRUZ DEL CONDOR • CHIWAY • CUZCO • MACHU PICCHU…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

LIMA • AREQUIPA • COLCA VALLEY • CRUZ DEL CONDOR • CHIWAY • CUZCO • MACHU PICCHU • SACRED VALLEY • PISAC • OLLANTAYTAMBO • PUERTO MALDONADO

Ubytování: hotel ***

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:1. DEN: Ráno odlet z Prahy/Vídně do Limy (s přestupem).
2. den:2. DEN: Ráno přílet do Limy, přestup a odlet do jednoho z typických koloniálních měst Peru – Arequipy. Po příletu a ubytování odpočinek. Odpoledne prohlídka města na úpatí And – tzv. Bílého města. Návštěva kláštera sv. Kateřiny otevřeného po 400 letech i pro turisty. Projdeme typické čtvrti Yanahuara s krásným výhledem na město a jeho okolí, kterému dominují masivy vulkánů Misty, Chachany a Pichu-Picchu. Nocleh v Arequipě.
3. den:3. DEN: Po snídani odjezd do hor. Pojedeme krajinou se zasněženými vulkány, pampami a původními vesnicemi až do údolí Colca Valley. Zastavíme v národní rezervaci Aguada Blanco – domovině lam guanaco, alpaky nebo vicuní. Poté pokračujeme podél kráteru Chucura Volcano až k vyhlídce Mirador de los Andes ve výšce 4.900 m. n. m. s jedinečným pohledem na okolní Andy. Přejedeme a ubytujeme se v městě Chiway. Odpoledne možnost koupání v termálních pramenech.
4. den:4. DEN: Ráno odjezd na vyhlídku Kříž kondora – Mirador Cruz del Condor – jedno z nejkrásnějších míst andského pohoří. Z místa je možné spatřit největšího ptáka na světě– kondora. Z výhlídky zároveň lze vidět jeden z nejhlubších kaňonů na světě (hloubka 4.160 m). Cesta údolím Colca nabízí pohled na koloniální vesničky, terasovité políčka, ale také masívy vulkánů. Odpoledne návrat a ubytování v Arequipě. Večer volno – procházka po městě.
5. den:5. DEN: Ráno odlet a ubytování v Cuscu. Navštívíme nejvýznamnější památky města – katedrálu i chrám slunce Koricancha. Odpoledne nás čeká výlet v okolí Cusca. Tambomachay – ruiny s dochovanými vodními fomtánami, náboženské centrum Kenko a pevnost Sacsayhuaman – jedna z největších inckých staveb. Nocleh v Cuscu.
6. den:6. DEN: Celodenní výlet do Sacred Valley – nejposvátnějšího území říše Inků. Dopoledne návštěva Pisacu – malebného města proslaveného svými trhy a koloniálním chrámem. Přejezd do vesnice Ollantaytambo – nejzachovalejší ukázkou inckého urbanismu. Projdeme chrámovou oblast s úžasnými kamennými stavbami a šesti obrovskými monolity tvořícími Chrám slunce. Poté přejezd na vlak do Aguas Calientes – vesnice nacházející se pod Machu Picchu. Ubytování a večerní procházka vesnicí.
7. den:7. DEN: Brzy ráno odjezd autobusem k areálu Machu Picchu. Prohlídka slavných ruin inckého osídlení umístěné mezi vrcholky hor s nezapomenutelným výhledem do údolí. Možnost výstupu na vrchol Huayna Picchu tyčící se nad inckým městem. (Stoupání i klesání je náročné – je třeba dobrá fyzická kondice). Odpoledne návrat do údolí střediska Aguas Calientes – vyzvednutí zavazadel. Krátká procházka po místním tržišti. Odjezd vlakem do Ollantaytamba – transfer do hotelu v Cuscu.
8. den:8. DEN: Ráno transfer na letiště a odlet do amazonské oblasti Peru do Puerto Maldonado. Po příletu přejezd do Inkaterra Lodge – Motýlí dům. Poté odjezd do přístavu a dále lodí k ubytování v ecohotelu v pralese. Odpoledne výlet do rezervace Inkaterra plné netypických rostlin a zvířat. Večer plavba lodí po řece Madre de Dios, z ní je možné vidět nejlépe noční život v džungli. Návrat a večeře v hotelu. (Program pobytu v Amazonii se může měnit podle aktuálních povětrnostních podmínek.)
9. den:9. DEN: Po snídani se vydáme do pralesa na Canopy tour a uvidíme přírodu z korun stromů. Vystoupáme na 29 metrů vysokou věž a budeme procházet po závěsných můstcích mezi osmi pozorovacími základnami. Z nich je nejlepší výhled na místní zvířata a rostliny. Po obědě v hotelu se projedeme lodí po jezeru Sandoval. Poté se vydáme na krátkou procházku pralesem až k jezeru, které je zapomenutým světem. Možnost projížďky v kanoi, ze které lze vidět mnoho živočichů včetně jednoho z nejexotičtějších ptáků typických pro tuto oblast – huasínů. Návrat do hotelu na večeři.
10. den:10. DEN: Dopoledne výlet podél řeky Madre de Dios k říčnímu ostrovu. Během procházky jde vidět nejlépe místní ekosystém včetně života opic. Návrat do hotelu na oběd. Odpoledne uvidíme, jak pracuje asociace Inkaterra při výzkumu a ochraně zdejšího prostředí. Návrat do hotelu na večeři. Večerní vyjížďka v kanoi a pozorování aligátorů.
11. den:11. DEN: Po snídani odjezd lodí proti proudu řeky Madre de Dios. Transfer z přístavu do Motýlího domu a poté na letiště. Odpoledne odlet do Limy, přestup a odlet do Evropy.
12. den:12. DEN: Přestup v Evropě do Prahy/Vídně – příjezd odpoledne.
Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru Foto - To Nejlepší Z Peru

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí