CK Pohoda Portugalsko Zájezd č. RE/P638-18

Z Porta Krajem Douro

Portugalsko

Kouzelné Porto proslavené vínem, pradávný cíl poutníků na Svatojakubské cestě Santiago…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Kouzelné Porto proslavené vínem, pradávný cíl poutníků na Svatojakubské cestě Santiago de Compostela, Galície se zálivy hluboko do vnitrozemí, nádhernými plážemi s bílým pískem a malebnými rybářskými městečky – triumvirát skvostů, kterému je opravdu těžko odolat. PORTO - BRAGA - BOM JESÚS DO MONTE - SANTIAGO DE COMPOSTELA - A CORUŇA - PONTEVEDRA COSTA - RÍAS BAIXAS

PO ŠPANĚLSKÉ GALICII

1.den zájezdu Odlet z Prahy do Porta, transfer na ubytování, večeře. 2.den zájezdu PORTO – druhé největší město Portugalska, hlavní město provincie Douro, světově proslulé především portským vínem, které však není zcela z Porta - vinice se nacházejí v údolí řeky Douro, asi 100 km od města a víno je v sudech převážené do Vila Nova de Gaia , městečka ležícího na druhé straně řeky téměř splývajícím s Portem. Prohlédneme si katedrálu Terreido da Sé, čtvrť Barredo s domy naklánějícími se do stran, gotický kostel Sao Francisco s honosnou zlatou výzdobou. Opustíme Porto a za chvíli se ocitneme před branami středověké BRAGY , poutní místo Bom Jesus do Monte . Den zakončíme ve vinných sklípcích cavas, kde dozrává pravé portské víno (ochutnávka). Návrat na ubytování a večeři. 3.den zájezdu Odjezd do SANTIAGO DE COMPOSTELA (UNESCO), pradávný cíl poutníků na Svatojakubské cestě. Prohlídka zachovalého středověkého centra s úzkými uličkami a náměstíčky, monumentální paláce, kláštery a kostely, komplex náměstí proslavené Praza do Obradoiro, patřící k nejkrásnějším ve Španělsku, katedrála s bránou Portico de la Gloria představující vrcholné dílo románského umění. Ubytování, večeře. 4.den zájezdu Odjezd do hl. města španělské autonomní oblasti Galícia – A CORUŇA , královské město, jehož historie sahá až do dob Římské říše, jedinečný maják – Torre de Hércules (UNESCO), nejstarší zachovaný v Evropě, který slouží námořní dopravě nepřetržitě už 1900 let, staré město Ciudad Vieja s románským kostelem, zahrady San Carlos. Návrat na ubytování do Santiaga, večeře. 5.den zájezdu Odjezd na pobřeží PONTEVEDRA COSTA , svými zátokami připomíná norské fjordy, kraje zvaného Rías Baixas (Dolní zálivy), které před zuřivými vlnami Atlantiku chrání ostrov Národního parku Islas Atlánticas. Oblast je známá množstvím nádherných pláží a půvabných rybářských vesniček. PONTEVEDRA zaujme úžasným historickým centrem, robustními kamennými paláci a miniaturními arkádovými náměstími. Ubytování na Pontevedra Costa, večeře. 6.den zájezdu Individuální volno, dle letového řádu transfer na letiště, odlet do ČR.

Ubytování: ano

Ubytování je zajištěno v hotelu *** ve dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce. V případě včasného přihlášení do 2 měsíců před odjezdem se zájmem o doobsazení nebude účtován příplatek za 1/1 pokoj.

hotel***

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Nástupní místa : 09.06. - 14.06 Odjezd L5

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Porto shutterstock Porto shutterstock Porto shutterstock Porto shutterstock Portugalsko - mys Pontevedra Portugalsko - Porto Portugalsko Porto Španělsko - Santiago de Compostela Španělsko - Santiago de Compostela

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 5x polopenzi
  • 5x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • let. taxy a poplatky
  • leteckou přepravu Praha – Porto – Praha
  • ochutnávku vína v Portu
  • průvodce
  • transfer z/na letiště, dopravu busem dle programu

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3990 Kč
  • fakult. služby
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 210 Kč s možností připojištění vyššího storna +250 Kč
  • místní dopravu
  • pobytové taxy
  • vstupné
  • vše ostatní, co není uvedeno v "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí