CK Pohoda Švýcarsko Zájezd č. RE/CH642-18

Scenérie Matterhornu, Aletschský Ledovec, Ticino

Švýcarsko

Uvidíme jedinečný Aletschský ledovec, strhující scenérie Matterhornu a dalších velehor…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Uvidíme jedinečný Aletschský ledovec, strhující scenérie Matterhornu a dalších velehor v okolí Zermattu. 38 čtyřtisícových vrcholů dominuje celému regionu, do kterého láká davy návštěvníků. Za sněhovými horami nás čeká kanton Ticino, kraj věčného jara se středomořskou atmosférou a svébytnou kulturou.
Zájezd provází Dalibora Vojvodová

Caslano - Melide - Lugano - Locarno - ostrovy Brissago - Nufenpass - Saastal - Fiesch - Zermatt - Matterhorn - Gornergratt - Gornerschlucht - Mörel - Riederalp - Aletschský ledovec - Grimselpass - Brünigpass - Luzern

VLÁČKY A VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ

1. den zájezdu Odjezd z ČR v podvečerních hodinách. 2. den zájezdu Přes průsmyk Sv. Bernardina s množstvím vodopádů přijedeme ráno do městečka CASLANO , návštěva čokoládovny s výrobou známé značky Alprose, prohlídka muzea čokolády s ukázkou výroby a možností nákupu. MELIDE s turistickou atrakcí "Švýcarsko v miniatuře". Odpoledne LUGANO , město květin, parků, vil a sakrálních staveb, malá náměstí, schodovité ulice, náměstí Piazza della Reforma , jezerní promenáda. Odjezd na ubytování. 3. den zájezdu Nejslunnější švýcarské město LOCARNO , prohlídka historického centra, úzké uličky Starého města a poutní kostel St. Maria del Sasso, ke kterému vyjedeme zubačkou, variantně výjezd lanovkou, která je dílem světoznámého architekta Mario Botta, k horské stanici Cardada (1340 m. n. m.) panoramatický výhled na jezero a horské vrcholy v okolí. Budeme mít možnost pokračovat na Cimettu (1670 m n. m). Fakult. lodní výlet k ostrůvkům BRISSAGO s jednou z nejkrásnějších švýcarských zahrad, kde bez ohledu na zeměpisnou šířku rostou vzácné stromy a květiny pocházející z teplých oblastí celého světa. Přejedeme do strhující oblasti alpských velikánů. Přes nádherný průsmyk NUFENPASS s horskými vodopády, překrásným údolím řeky Rhôny, dojedeme na ubytování do oblasti SAASTAL , ohromující panorama třinácti čtyřtisícovek, rozsáhlé ledovce. Ubytování v hotelu*** v centru městečka Fiesch , večeře. 4. den zájezdu MATTERNSKÝM ÚDOLÍM s říčkou Vispou a vodopády dojedeme do Täsche a odtud vláčkem do ZERMATTU , prohlídka známého střediska na úpatí MATTERHORNU . Možnost vyjet lanovkami na Klein Matterhorn (3883 m n.m.) nebo horským vlakem na GORNERGRATT (3089 m n.m.) s krásnými rozhledy na skupinu Monte Rosa (4634 m n.m.), Matterhorn (4478 m n.m.), Dom či Täschhorn. Vám, kteří dáte přednost prohlídce Zermattu, doporučujeme procházku alpskou krajinou k soutěsce GORNERSCHLUCHT (cca 2 hod. tam i zpět). V podvečer návrat na ubytování do Fiesche. 5. den zájezdu Údolím řeky Rhôny do MÖRELU a odtud lanovkou do horského střediska RIEDERALP a nad ALETSCHSKÝ LEDOVEC (UNESCO), nejdelší alpský ledovec, jenž se táhne asi 25 km z Jungfrau k plošině nad údolím Rhôny. Bohatá alpská květena, možnost lehké turistiky. Překrásným Gomským údolím, přes GRIMSELPASS s jezerem, sviští voliérou a BRÜNIGPASS , pokračujeme ke krátké prohlídce města LUZERN , jemuž vévodí světoznámý Kapličkový most u břehů Vierwaldstättského jezera . Odjezd do republiky. 6. den zájezdu Předpokládaný příjezd v ranních hodinách.

Orientační ceny vstupného : Mörel: lanovka Riederalp 29 CHF

Klein Matterhorn 82 CHF

Gornergratt 68 CHF

Caslano: čokoládovna zdarma

Brissago: výlet lodí 27 CHF

Brissago - zahrada 8 CHF

Swissminiatur 15 CHF

Kapesné : dle individuálního zájmu o návštěvy památek, doporučujeme cca 200-250 CHF

Zajímavosti :

Ubytování: ano

hotel

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 31.07. - 05.08. odjezd A, B, G, L + Plzeň

Přehled nástupních míst najdete ZDE

mapka - Matternhorn, Aletschský ledovec, Ticino Poznávací zájezd Švýcarsko Poznávací zájezd Švýcarsko - Jezero Lugano Poznávací zájezd Švýcarsko - kanton Ticino Poznávací zájezd Švýcarsko - Locarno Poznávací zájezd Švýcarsko - Locarno Poznávací zájezd Švýcarsko - Matterhorn Švýcarsko Švýcarsko Švýcarsko - Grimselpass Švýcarsko - Lauterbrunnen Švýcarsko - Lugano Švýcarsko - Lugano Švýcarsko - Luzern Švýcarsko - Matterhorn Švýcarsko - vláček na Pilatus

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 3x snídani
  • 3x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce
  • vláček Täsch – Zermatt a zpět

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1200 Kč
  • 3x večeře 1600 Kč
  • fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 210 Kč
  • lanovky
  • vstupné,

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny - 3%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí