CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT401-18

Ostrov Elba

Itálie

Elba – jeden z nejkrásnějších ostrovů toskánského souostroví, jedinečné pláže s malebnými…

9Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

9 - denní zájezd

Elba – jeden z nejkrásnějších ostrovů toskánského souostroví, jedinečné pláže s malebnými zátokami, tyrkysově modrá voda, nádherné hory, omračující vyhlídky, zajímavá historie a výtečná toskánská kuchyně, vytváří z ostrova atraktivní místo nejen pro odpočinkovou dovolenou. Na své si přijdou i milovníci turistiky a cyklistiky, doporučujeme využít síť pěších stezek a cyklostezek, které křižují celý ostrov. Elba nabízí i skvělé podmínky pro potápění, a to jak pro začátečníky, tak i pro zkušené potápěče. Zájezd provází Mgr. Dana Kelblová Pisa – ostrov Elba: Portoferraio - San Martino - Poggio - Marciana - Marciana Marina - NP Arcipelago Toscano - Monte Capanno - Porto Azzuro - Capoliveri - poloostrov Calamita

PERLA TOSKÁNSKÉHO SOUOSTROVÍ

1. den zájezdu V odpoledních hodinách odjezd z ČR do Itálie. 2. den zájezdu Ráno krátce navštívíme PISU (UNESCO), v minulosti námořní velmoc soupeřící s Benátkami a Janovem. Prohlídka monumentálního komplexu na travnatém náměstí Piazza dei Miracoli , šikmá věž, katedrála, baptisterium. Pokračujeme trajektem na Elbu, ubytování v hotelu v přímořském letovisku zálivu Viticcio. 3. den zájezdu Pobyt u moře, individuální volno, bohaté možnosti výletů. 4. den zájezdu Výlet do PORTOFERRAIA , hl. město Elby, někdejší římský přístav. Procházka uličkami historického centra, středověké hradby a pevnosti, starý přístav Darsena, Napoleonova Villa dei Mulini s nádhernou terasovitou zahradou, pevnost Forte Stella aj., fakultativní cca 1 hod. plavba podél ostrova s krásnými výhledy na hory a tiché zátoky ostrova. V nedalekých horách, ve vnitrozemí navštívíme druhou Napoleonovu vilu – San Martino , sbírky spojené s Napoleonovou osobností. Návrat na hotel, koupání. 5. den zájezdu Pobyt u moře, individuální volno, možnosti pěší i cyklo turistiky, potápění, šnorchlování. 6. den zájezdu Vnitrozemí, kamenné vesničky a hory ostrova v NP Arcipelago Toscano. POGGIO , půvabná vesnička plná příkrých dlážděných uliček, nádherné výhledy na Marcianu Marinu a pobřeží. Neméně půvabná středověká MARCIANA , fakultativně vyjedeme lanovkou na nejvyšší vrchol ostrova Monte Capanno (1018 m), za jasného počasí s výhledy až na Korsiku. Cestou zpět návštěva "maríny" a vyhlášeného letoviska MARCIANA MARINA , prohlídka, možnost koupání, oblázkové pláže, skvělá kuchyně. Doporučujeme ochutnat typické a oblíbené Lo Stoccafisso alla Riese (směs ančoviček, rajčat, bazalky, cibule, černých oliv a kapar). 7. den zájezdu Pobyt u moře , individuální volno a půldenní výlet na jihovýchodní část ostrova. Čeká nás rybářské městečko PORTO AZZURO s pevností Longone, vybudovanou Filipem III. Španělským, historické centrum s krásným náměstím. Poloostrov Calamita, významné naleziště minerálů (ametystu, růžového křemene, turmalínu aj.), ostře se zvedající Monte Calamita se svými 413 m.a vnitrozemské CAPOLIVERI (UNESCO) ostrovní městečko obklopené známými viniceni, na vrcholu kopce s úzkými, příkrými uličkami a závratnými výhledy. 8. den zájezdu Pobyt u moře, individuální volno. V odpoledních hodinách odjezd na pevninu a do republiky 9. den zájezdu Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

Ubytování: ano

hotel *** - umístěný uprostřed zálivu Viticcio u pláže s průzračným mořem. Součástí hotelu je i terasa s hotelovým barem, bazénem, lehátky a slunečníky. Zdarma zapůjčení horských kol, za poplatek jsou k dispozici vířivky Jacuzzi. Křišťálové moře vzdálené cca 200 m přímo vyzývá ke šnorchlování.

hotel***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 08.09 - 16.09. odjezd A, B

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Itálie - ostrov Elba - Portoazzuro Itálie - Pisa Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Poggio Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Porto Azzurro Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Portoferraio Poznávací zájezd Itálie - ostrov Elba - Portoferraio Poznávací zájezd Itálie - pobřeží ostrova Elba

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 6x snídani formou italského bufetu
  • 6x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • pobyt. taxu, průvodce
  • trajekt na ostrov Elba

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2490 Kč
  • 6x večeře – výběr z menu 1200 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní výlety a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 320 Kč
  • vstupné

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny - 3%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí