CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E464-18

Španělsko - Andalusie

Španělsko

Zájezd propojující pobytové dny na pobřeží Andalusie s návštěvou měst, která lze…

13Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

13 - denní zájezd

Zájezd propojující pobytové dny na pobřeží Andalusie s návštěvou měst, která lze bez nadsázky nazvat "perlami Španělska". V pohoří Sierra Nevada navštívíme Granadu a palác Alhambra. Vyjedeme do britské kolonie na Gibraltar, uchvátí nás Ronda, malebné městečko ve skalní rozsedlině. Projdeme se přírodními parky, navštívíme známé jeskyně a bílá městečka. Ve výčtu nebude chybět ani Málaga, Sevilla, Córdoba nebo Toledo. Cestou do Andalusie navštívíme Barcelonu a Valencii při zpáteční cestě prohlídka Madridu. Barcelona – Valencie – Granada – Gibraltar – Ronda – Nerja – Antequera – Málaga – Sevilla - Córdoba – Toledo - Madrid

OKRUH S POBYTEM U MOŘE

1. den zájezdu:
Odjezd v časných ranních hodinách.

2. den zájezdu:
Prohlídka města BARCELONA - metropole Katalánska (devítihodinová přestávka), gotická čtvrť, přístav, vrch Montjuic, tepna starého města La Rambla a velké množství staveb slavného španělského architekta Antoni Gaudího – Sagrada Familia, Tři Grácie, La Pedrera aj.). Přejezd na ubytování.

3. den zájezdu:
Cesta do Andalusie, prohlídka VALENCIE , třetí největší město Španělska proslulé svými slavnostmi a fiestami. Město bohaté na památky, historické centrum s neopakovatelnou atmosférou, rušný přístav. Dochovaly se zde středověké hradby s věžemi a několik starobylých kostelů včetně katedrály La Seo . Pokračování v cestě na jih na nocleh.

4. den zájezdu:
GRANADA (UNESCO), město zasazené do přírody na úpatí pohoří Sierra Nevada s krásnými památkami z doby maurské nadvlády - palác ALHAMBRA , letohrádek Generalife se zahradami – útočiště nasrovských králů, pevnost Alcazaba, šikmé a křivolaké ulice čtvrti Albaicín s širokým výhledem a domy s maurskými ozdobami.

5. den zájezdu:
Pobyt u moře na plážích v letovisku v okolí Malágy.

6. den zájezdu:
Výlet na GIBRALTAR , britská kolonie, pevnost střežící průliv mezi Evropou a Afrikou, jediná volně žijící kolonie opic v Evropě. Malebné bílé městečko ve vnitrozemí, ve skalní rozsedlině RONDA , které svou romantikou uchvátí každého návštěvníka.

7. den zájezdu:
Pobyt u moře. Půldenní výlet do NERJI , letovisko a známé jeskyně Cuevas de Nerja s jeskynními malbami starými až 20 000 let.

8. den zájezdu:
ANTEQUERA bílé romantické město ležící v pohoří El Torcal s maurskou pevností, odkud jsou nádherné výhledy na centrum a široké okolí. Historické centrum je tvořeno převážně kostely z období renesance. Procházka v PŘÍRODNÍM PARKU TORCAL DE ANTEQUERA , kde vápencové skály tvoří rozsáhlé skalní městečko. Území je chráněnou krajinnou oblastí kvůli hojnému výskytu vzácných rostlin. Na závěr prohlídka města MALAGA , přímořské historické město s mohutnou katedrálou, maurskou pevností a rodným domem Pabla Picassa.

9. den zájezdu:
Pobyt u moře.

10. den zájezdu:
Jedinečná SEVILLA (UNESCO), město přezdívané pro svou krásu perlou Andalusie s třetí největší katedrálou v Evropě, s překrásným romantickým zámkem v maurském slohu a bílou židovskou čtvrtí. CÓRDOBA (UNESCO), jedinečná maurská mešita přestavěná na křesťanskou katedrálu, krásné zahrady starého Alcazaru, bílá židovská čtvrť s úzkými uličkami.

11. den zájezdu:
TOLEDO (UNESCO), krásná katedrála, dům malíře El Greca, synagoga Santa Maria la Blanca a Del Tránsito, romantické uličky bývalé maurské a židovské čtvrti.

12. den zájezdu:
Prohlídka MADRIDU , hlavního města Španělska, Královský palác, park Retiro, Plaza Mayor, Puerta del Sol. Večer odjezd do Čech.

13. den zájezdu:
Příjezd do ČR v pozdních večerních až nočních hodinách.

Orientační ceny vstupného : Malaga: katedrála 7 € Valencie: katedrála 7 € Valencie: burza 2 €
Gibraltar: okruh taxi 25 €
Gibraltar: lanovka 11,5 €
Córdoba: mešita 10 €
Alcazár 9,50 € Senilla katedrála 9 €
Granada: Královská kaple 3,5 €
Granada: Katedrála 9 € Sagrada Familia 15 € Jeskyně Nerja 10 € Katedrála sv. Eulálie 7 € Prado Madrid 15 € Madrid: královský palác 11 € Toledo: El Greco muzeum 3 € Toledo: katedrála 10 €

Kapesné : dle individuálního zájmu o návštěvy památek, doporučujeme cca 60 €

Zajímavosti :

Ubytování: hotel

hotel***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 17.09. – 29.09. Odjezd A, B + Plzeň

Přehled nástupních míst najdete ZDE

mapka Poznávací zájezd Španělsko - Andalusie - Córdoba Poznávací zájezd Španělsko - Valencie Španělsko - Andalusie Costa del Sol Španělsko - Gibraltar Španělsko - Malaga Španělsko - Malaga Španělsko - Sevilla Španělsko - Sevilla Španělsko - Sevilla - Plaza del Cabildo Španělsko Andalusie Španělsko -Andalusie - Costa del Sol Španělsko -Andalusie - Malaga Španělsko -Andalusie Sevilla, Plaza de Espana Španělsko Sevilla Plaza de Espana

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 10x snídani
  • 10x ubytování v hotelu*** – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • 6x večeři v hotelu u moře v oblasti Málagy
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk.pokoj 4700 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 460 Kč
  • vstupné do Alhambry s rezervací 900 Kč - nutno objednat při přihlášení, rezervaci španělská CK však potvrdí až měsíc před zájezdem, nebude-li, částka bude klientovi obratem vrácena
  • vstupné, fakult. výlety a vše co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí