CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. RE/GB550-18

Jižní Pobřeží Anglie A Malebný Ostrov Wight

Velká Británie
Anglie
Pojďte s námi poznávat starobylá anglická města, fenomenální památky, nejvyšší křídový…

7Počet dnů:

20.08.2018Termíny od:

11 290 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Pojďte s námi poznávat starobylá anglická města, fenomenální památky, nejvyšší křídový útes Beachy Head i nejslavnější pravěký kamenný kruh Stonehenge, který již po tisíciletí k Anglii neodmyslitelně patří. Poznáme krásné scenérie jižního pobřeží a necháme se okouzlit přírodními krásami, které nabízí ostrov Wight největší anglický ostrov, ležící jen několik kilometrů od pobřeží Hampshire a v blízkosti Avebure nás ohromí obrovský komplex prehistorických staveb. Zájezd provází Mgr. Tomáš Rezler Portchester - Portsmouth – ostrov Wight – Beachy Head - Brighton - West Kennet Long Barrow - Silbury Hill - Avebury - Stonehenge – Salisbury - Londýn

A MALEBNÝ OSTROV WIGHT

1. den zájezdu V odpoledních hodinách odjezd z ČR. 2. den zájezdu Zastávka u nejzachovalejšího římského opevnění v západní Evropě v PORTCHESTERU. Odpoledne navštívíme město PORTSMOUTH s bohatou námořní minulostí, prohlídka slavného námořního muzea včetně H.M.S Victory lodi na které Nelson vybojoval vítěznou bitvu U Trafalgaru, vyhlídková věž Spinnaker Tower - symbol jihoanglického pobřeží, pro zájemce možnost plavby po přístavu. Ubytování v Portsmouthu. 3. den zájezdu Plavba na malebný ostrov WIGHT , s velmi různorodou krajinou, právě proto bývá Isle of Wight označován jako "Anglie v miniatuře". Cesta po stopách královny Viktorie a jejího chotě prince Alberta. Prohlídka jejich sídla Osbourne House a procházka nádherným parkem obklopujícím sídlo. Program v oblasti vápencových útesů NEEDLES , nejkrásnější části pobřeží ostrova Wight s půvabnými plážemi. Možnost koupání. Návrat na ubytování. 4. den zájezdu Nejvyšší křídový útes ve spojeném království BEACHY HEAD (162 m). Vápencové útesy Seven Sisters , krásná oblázková pláž, možnost procházky či koupání. Prohlídka nejznámějšího přímořského letoviska BRIGHTON , viktoriánské molo, královské sídlo Jiřího IV. Brighton Pavillion, romantické uličky starého města, možnost nakupování i ochutnávání místních specialit včetně Fish and Chips. 5.den zájezdu Ráno zamíříme k obrovskému komplexu prehistorických staveb v blízkosti Avebury. Podíváme se k největšímu komorovému hrobu v Británii, WEST KENNET LONG BARROW , uvidíme nejvyšší umělý pahorek SILBURY HILL a prozkoumáme nejrozsáhlejší kamenný kruh na Britských ostrovech v samotném AVEBURY. Poté přejedeme k nejslavnějšímu pravěkému megalitickému monumentu v Evropě STONEHENGE . Podíváme se do nového návštěvnického centra s expozicí k prehistorickému osídlení zdejší krajiny a samozřejmě si prohlédneme i samotný kamenný kruh, starý téměř 5 000 let. Odpoledne se zastavíme v historickém městě SALISBURY , kde navštívíme nádhernou gotickou katedrálu s nejvyšší kostelní věží v Británii a s vystaveným originálem Velké listiny svobod z r. 1215. 6. den zájezdu Prohlídka LONDÝNA , během procházky s průvodcem je možné poznat největší pamětihodnosti města ( Buckingham Palace , Westminster Abbey, Houses of Parliament, Trafalgar Square , St.Paul´s Cathedral, Tower a Tower Bridge ), čas bude také na ochutnávání specialit z celého světa a nákup suvenýrů v Soho. Pro ty, kteří už v Londýně byli, průvodce doporučí speciální program na míru. V podvečerních hodinách odjezd do ČR. 7. den zájezdu Příjezd v odpoledních hodinách.

Ubytování: ano

hotel

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 20.08. - 26.08. Odjezd A, B, G, L + Plzeň

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Anglie - Salisbury, katedrála Mapka - Jižní pobřeží a Wight V Británie Brighton V Británie Brighton V Británie ostrov Wight V Británie ostrov Wight V Británie Portchester V Británie Silbury Hill V Británie Stonehenge Velká Británie - ostrov Wight

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 4x snídani
  • 4x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce
  • přejezd kanálu La Manche (trajekt/Eurotunel)
  • trajekt na ostrov Wight

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3200 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 210 Kč
  • vstupné, fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny - 3%

Anglie

Anglie je největší ze čtyř zemí, které tvoří Spojené království Velké Británie a Severního Irska. Je z nich také nejlidnatější; obývá ji 52 milionů obyvatel, tj. zhruba 90 % celkové populace. Anglie leží na ostrově Velká Británie a sousedí s Walesem na západě a se Skotskem na severu. Západně od ní se nachází Severní Irsko a Irsko a jihovýchodně Francie a Normanské ostrovy.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí