CK Pohoda Švýcarsko Zájezd č. 621

Za poklady Švýcarska

Švýcarsko

Budete mít příležitost spatřit největší přírodní krásy, které Švýcarsko nabízí a…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Budete mít příležitost spatřit největší přírodní krásy, které Švýcarsko nabízí a díky nim pochopíte, v čem spočívá opravdové bohatství této země.

Program : 1.den: Odjezd z Prahy v nočních hodinách. 2.den: Dopoledne návštěva města Luzern. Uvidíte most Kapellbrücke, nejstarší dřevěný most v Evropě. Jeho součástí je osmiboká vodárenská věž, která byla v minulosti majákem, pokladnicí, ale i vězením a mučírnou. Ze sakrálních staveb uvidíte Hofkirche, Jezuitský kostel, v jehož těsné blízkosti se nachází palác Ritersche, dnešní sídlo kantonální vlády. Odpoledne odjezd do městečka Maienfeld, odkud se vydáte hodinovou procházku do vesničky Heididorf, která jak napovídá z názvu, má něco do činění s dětskou hrdinkou Heidi, děvčátko z hor. Možnost návštěvy muzea, jehož expozice přináší návštěvníkům vše, co se děvčátka z hor týká, od knih v různých jazycích a zpracováních, po promítání filmů a nemohou chybět ani suvenýry s danou tématikou. Při návštěvě Heidiho domečku blíže poznáte její život. Večer odjezd na ubytování. 3.den: Dopoledne příjezd do Bellinzony, prohlídka místních hradů. Poté odjezd do muzea čokolády s ochutnávkou a možností nákupů. V podvečer zastávku v Luganu, ležícího u ledovcového jezera, obklopeného dvěma vrcholy hor. Z dochovaných památek si prohlédnete například katedrálu San Lorenzo, kostel Santa Maria degli Angioli, nebo radnici Palazzo Civico na náměstí Piazza della Riforma. Odjezd na ubytování. 4. den: Odjezd do městečka Täsche, odkud vyjedete ozubnicovou železnicí do Zermattu. Odtud dále výjezd ozubnicovou železnicí na vrcholek Gornergratt, který nabízí návštěvníkům fantastický výhled na Matterhorn a Monte Rosu, včetně nejvyššího švýcarského vrcholu Pic Duffour. Individuální volno budete moci využít k prohlídce městečka Zermatt. Večer odjezd na ubytování. 5.den: Dopoledne příjezd do lyžařského centra Engelberg, odkud se vydáte k vrcholu Titlisu. Zde se nachází skutečná rarita v podobě rotační visuté lanovky Titlis Rotair, která vás přemístí na vrchol Malého Titlisu. Díky rotaci o 360° uvidíte panorama všech okolních vrcholů. Trasa pokračuje 140 metrů dlouhou ledovcovou jeskyní, kterou když projdete, dostanete se až k visutému mostu, který se nachází ve výši 500 metrů nad hlubokou propastí. Navštívit můžete také snowpark s řadou atrakcí. Individuální volno. Večer odjezd do ČR. 6. Příjezd do ČR v brzkých ranních hodinách.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup : PRAHA – 22:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ BEROUN - 22:45 ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU) PLZEŇ – 23:30 ZASTÁVKA MHD ČERNICE ROZVADOV - 00:30 HOD SVATÁ KATEŘINA, ČERPACÍ STANICE MOL ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

shutterstock_542044645 shutterstock_587757389 shutterstock_687249481 SVYCARSKO 2 STR 20 SVYCARSKO STR 20

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 3 x ubytování se snídaní
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Fakultativní výlety
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí