CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 475704

Lyžování Rakousko ledovec Kitzsteinhorn Kaprun 3 dny lyžování vše v ceně

Rakousko
Kaprun - Zell am See, Zell am See, Fusch an der Großglocknerstraße
Lyžování na ledovci Kitzsteinhorn Kaprun , vše v ceně - 3 lyžařské dny, 4 denní…

4Počet dnů:

16.11.2023Termíny od:

9 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Lyžování na ledovci Kitzsteinhorn Kaprun, vše v ceně - 3 lyžařské dny, 4 denní pobyt / 3 noci v hotelu*** s polopenzí v Rakousku za super cenu s autobusovou dopravou a delegátem.

Velké slevy na děti až do 15 let a juniory až do 18 let!



Vše v ceně: ubytování v hotelu***, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím 4 dny / 3 noci s polopenzí, 3 denní skipas na ledovec Kitzsteinhorn Kaprun, autobusová doprava nebo vlastní doprava se slevou 200 Kč, služby delegáta.

Doprava bez nočního přejezdu před lyžováním. První den je příjezd na ubytování a večeře.
Lyžuje se od druhého dne po snídani.

Lyžování na upravených sjezdovkách všech kategorií, v nadmořských výškách kolem 3000 mnm.

V průběhu pobytu možnost relaxace v termálních lázních Tauern Spa. www.tauernspakaprun.com

Mýtický Kitzsteinhorn, obklopený nejvyššími vrcholy Rakouska. Zažijete zde intenzivní pocit svobody v nadmořské výšce více než 3000 metrů – a to v každém ročním období.

Široké volné ledovcové svahy se sjezdovkami o délce přes 41 km z přírodního sněhu, mnoho možností lyžařských cest pro freeridery, tři snowparky a největší rakouská superpipe pro freestylery, středisko s lanovkami, sedačkami a vleky s kapacitou 33.185 os. za hodinu. Nezapomenutelné zážitky v Gipfelwelt 3000, nádherné momenty ve stylovém ICE CAMP a množství rozmanitých akcí.

Vrcholová stanice Kitzsteinhornu v nadmořské výšce 3 029 metrů s panoramatickou terasou „Top of Salzburg“ je nejvyšším bodem v Salcbursku.

Ubytování: hotel ***+

Kvalitní Hotel Post Fusch***+ (15 min. busem od Kaprunu), ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím, výborná kuchyně – bufetové snídaně a teplé večeře o třech chodech, možnost individuálního přizpůsobení diety.
Vybavení: wellness (za příplatek), wi-fi zdarma v restauraci i na pokojích, restaurace, bar, společenská místnost, lyžárna.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře. Snídaně jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů, teplé večeře jsou podávány ve třech chodech, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Znojmo. Odjezd také z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě (podle počtu osob).

Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (k lanovce na ledovec) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary s klimatizací, toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Program zájezdu

1. den:odjezd, nástupy po trase přes den, ubytování a večeře
2. den:snídaně, odjezd na ledovec, lyžování, po lyžování odjezd do hotelu, večeře, relax, sauna, zábava.
3. den:snídaně, lyžování, odjezd na hotel, večeře, relaxace, sauna, zábava
4. den:snídaně, ukončení pobytu, odjezd na ledovec, lyžování, odjezd z Rakouska
01 Kitzsteinhorn Kaprun A21 02 Kitzsteinhorn Kaprun A21 03 SHL Kaprun A21 hotel Post 04 SHL Kaprun A21 hotel Post 05 Kitzsteinhorn Kaprun A21 06 Kitzsteinhorn Kaprun A21 07 SHL Kaprun A21 hotel Post 08 SHL Kaprun A21 hotel Post 09 Kitzsteinhorn Kaprun A21 10 Kitzsteinhorn Kaprun A21 11 Kitzsteinhorn Kaprun A21 12 Kitzsteinhorn Kaprun A21 Tauern Spa 13 Kitzsteinhorn Kaprun A21 Tauern Spa 14 Kitzsteinhorn Kaprun A21 15 Kitzsteinhorn Kaprun A21 16 SHL Kaprun A21 hotel Post 17 SHL Kaprun A21 hotel Post 18 Kitzsteinhorn Kaprun A21 19 Kitzsteinhorn Kaprun A21 20 Kitzsteinhorn Kaprun A21 Tauern Spa 21 Kitzsteinhorn Kaprun A21 Tauern Spa 22 Kitzsteinhorn Kaprun A21 23 Kitzsteinhorn Kaprun A21 24 SHL Kaprun A21 hotel Post 25 SHL Kaprun A21 hotel Post 26 Kitzsteinhorn Kaprun A21 27 Kitzsteinhorn Kaprun A21 28 Kitzsteinhorn Kaprun A21

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování
  • 3x snídaně
  • 3x večeře
  • 3 denní skipas
  • doprava pohodlným autokarem
  • delegát
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • poj. léčebných výloh zimní sporty 47,- Kč/os/den
  • dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
  • osoba v 1-lůžkovém pokoji +1900Kč

Slevy

  • dle věkových kategorií
  • 200 Kč za vlastní dopravu

Výlety

  • Termály Tauern Spa

Kaprun - Zell am See

Horské středisko nacházející se pod třítisícovými vrcholy Vysokých Taur. Nabízí znamenité terény a podmínky lyžařům, vysokohorským turistům i horolezcům. Zajímavá je zdejší kaprunská hydroelektrárna (její prohlídka zabere asi 4-5 hodin). K soustavě vodních děl patří i dlouhé štoly. převádějící vodu přes Vysoké Taury, a mohutná čerpadla. Mezi českými lyžaři je rozhodně jednou z nejoblíbenějších lyžařských oblastí Rakouska. Leží v překrásné přírodě mezi jezerem na úpatí hory Schmittenhöhe a městečkem Kaprun pod ledovcem Kitzsteinhorn a nesoucí oficiální název Europa Sportregion. Více než různorodá nabídka celkově 130 km sjezdových tratí ve třech vzájemně se doplňujících střediscích Kitzsteinhorn, Maiskogel a Schmittenhöhe nad hlavními centry Kaprun a Zell am See.

Zell am See

Zell am See (757 m n.m.) - klimatické lázně a jedno z nejznámějších středisek zimních a letních sportů, centrum turistiky a vodních aktivit. Na jedné straně je obklopeno jezerem Zeller See, které láká ke koupání či k provozování letních sportů, na druhé straně zaoblenými svahy Schmittenhöhe /1965 m n.m./, protkanými sítí lanovek a turistických cest. Třítisícové štíty Vysokých Taur poskytují vynikající podmínky vysokohorským turistům i horolezcům, romantika nedotčené přírody zláká hlavně příznivce pěší turistiky. Horská dráha Schmittenhöhebahn Vás dopraví za několik minut do výšky 2000 m n.m., doprostřed rozlehlé chráněné oblasti vhodné pro odpočinek i procházky. Bez nadsázky je pohled ze Schmittenhöhe nazýván nejkrásnější vyhlídkou v Rakousku. Trasy pro horská kola: cca 60 km nejrůznějších tras (lehké, středně těžké i těžké terény). Trasy pro cyklistická kola: Např. stezka vedoucí údolím Salzachtalu. Kola si lze vypůjčit v půjčovně kol na nádraží v Zell am See.

Fusch an der Großglocknerstraße

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí