CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 472180

Rakouské Tyrolsko – ÖTZTALSKÉ ALPY s kartou (vhodné i pro seniory)

Rakousko

Pobyt s výlety mezi ledovce v Kaunertalu, Pitztalu a Ötztalu. Rakouské superlativy:…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Pobyt s výlety mezi ledovce v Kaunertalu, Pitztalu a Ötztalu. Rakouské superlativy: nejvýše položená lanovka i kavárna, nejvýše položené jezero, největší i nejmenší křišťál na světě, západo-tyrolská karta v ceně

Ubytování: hotel ***

5x nocleh ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím, TV a fénem) v hotelu*** Gasthof Sonne v Landecku v rakouském Tyrolsku. Hotel dává k dispozici saunu i možnost zahrát si bowling.

Stravování: polopenze

Polopenze má bufetové snídaně a tříchodové servírované večeře, doplněné o salátové bufety.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:V 6.00 hodin ráno odjezd z Prahy. Cesta přes Bavorsko do Rakouska. Prohlídka druhého největšího tyrolského města – Kufsteinu, jehož hrad se vypíná na vysokém ostrohu nad řekou Inn pod hradbou masívu Wilder Kaiser (největší rakouské varhany, nejstarší Spar, vyhlídky a středověké centrum). Cesta údolím řeky Inn a návštěva křišťálového světa Swarovski ve Wattens – druhé nejnavštěvovanější muzeum v Rakousku, největší a nejmenší skleněný křišťál na světě. Večer příjezd do Landecku na hotel. Večeře a nocleh.
2. den:Program v údolí Kaunertal – cesta po vysokohorské ledovcové silnici kolem přehrady Gepatschstausee, výhledy na ledovcové splazy, procházka u ledovcového jezera Weissee a lanovkou výjezd na vyhlídku Karlesjoch, odkud se nabízí výhled na vrcholy tří zemí – rakouský Weisseespitze, italský Ortler a švýcarský masív Bernina. Výhled na ledovce v údolí Kaunertal. Večeře a nocleh.
3. den:Program v údolí Pitztal: Cesta ledovcovým expresem do nadmořské výšky 2.840 m, kde se nachází Kaple bílého světla, klenot tyrolských Alp. Poté výjezd lanovkou na vrchol Hintere Brunnenkogel (3.440 m) – nejvyšší lanovkou dosažitelný bod v Rakousku, nejvýše položená rakouská kavárna, výhledy na nejvyšší horu Tyrolska – Wildspitze a dalších 50 třítisícovek. Odpoledne výjezd lanovkou na Rifflseebahn k plesu Rifflsee – nejvýše položené jezero v Rakousku (2.230 m), procházka po okružní stezce. Večeře a nocleh.
4. den:Přejezd do města Imst. Výjezd lanovkou na vrchol Alpjoch (2.050m), lehká túra podél skal k chatě Mutterkopfhütte do mezistanice lanovky. Přejezd do obce Jerzens, výjezd lanovkou na masív Hochzeigeru, procházka k vyhlídce Sechszeiger, možnost výstupu na vrchol Hochzeigeru (2.560m). Večeře a nocleh.
5. den:Program zdarma na západotyrolskou kartu: Dopoledne prohlídka města Landeck (včetně interiéru zámku), poté výjezd lanovkou na vrchol Venet (2.208 m), odkud se nabízí panoramatický výhled. Odpoledne procházka do mystické soutěsky Zammer Lochputz. Večeře a nocleh.
6. den:Po snídani přejezd do údolí Ötztal: procházka k vodopádu Stuibenfall, který je svými 159 metry nejvyšším tyrolským vodopádem. Po poledni odjezd. V pozdních večerních hodinách návrat domů.
hotel - sonne hotel - sonne2 Karlesjochbahn Ötztal1 Ötztal2 Pitztal

Termíny a ceny

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 5x ubytování v horském penzionu***
  • 5x polopenzi
  • vstupné do sauny v hotelu
  • pobytovou taxu
  • dopravu klimatizovaným busem s WC
  • průvodce
  • komplexní pojištění
  • zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • vstupy
  • lanovky
  • Orientační částka na vstupy a jízdenky: cca 85 EUR, z toho lanovky v Pitztalu a Kaunertalu 59 EUR, vodopád Stuibenfall 7 € a muzeum Swarovski 17 €

Slevy

  • Při zakoupení do 28.2. 2017 (sleva: -200 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí