CK Pohoda Portugalsko Zájezd č. 472179

KVĚTINOVÝ OSTROV MADEIRA (vhodné i pro seniory)

Portugalsko

Ostrov v Atlantiku mezi Afrikou a Evropou s příjemným celoročním počasím. Ostrov…

8Počet dnů:

26.05.2017Termíny od:

23 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Ostrov v Atlantiku mezi Afrikou a Evropou s příjemným celoročním počasím.
Ostrov květin, vodopádů, hor, útesů, třetihorních pralesů a skvělých výhledů.
Ostrov rakouské Sissi a dalších aristokratů, výborného vína a malebných měst.
Ostrov Madeira na mapě najdete asi 1000 km jihozápadně od Portugalska, 600 km západně od Maroka a 450 km severně od Kanárských ostrovů. Geograficky patří k Africe, politicky k Portugalsku a Evropské unii. Po celý rok má jarní počasí (kolem 20 °C).

Ubytování: hotel ***

7x nocleh s polopenzí v hotelu Muthu Raga ****, který se nachází v klidné hotelové části madeirské metropole Funchal. Hotel dává k dispozici bazén. Ostrov Madeira na mapě najdete asi 1.000 kilometrů jihozápadně od Portugalska, 600 km západně od Maroka a 450 km od Kanárských ostrovů. Geograficky patří Africe, politicky k Portugalsku a tedy k Evropské unii. Po celý rok tu panuje příjemné klima.

Stravování: polopenze

Snídaně je podávána formou kontinentálního bufetu, večeře
jsou servírované.

Doprava: letecky

z Prahy.

Program zájezdu

1. den:Sraz na terminálu II na letišti Václava Havla v Praze (čas odletu bude stanoven do 1.5.2017). Odlet na Madeiru. Přílet na ostrov a transfer do hotelu na okraji Funchalu. Procházka v lázeňské části ostrovní metropole Funchal. Večeře a nocleh.
2. den:Celodenní prohlídka Funchalu: dopoledne centrum - katedrála, socha Sissi, park Santa Catarina, tržnice (květiny a ryby espady). Odpoledne výjezd na horu Monte a prohlídka kostela s náhrobkem posledního českého krále Karla I. Návštěva Tropické zahrady. Možnost sjezdu na vyhlášených sáňkách – tobogan. Večeře a nocleh.
3. den:Okruh po jižním pobřeží Madeiry: zastávka na vyhlídkové terase Eira do Serrado, ochutnávka místních likérů a kaštanových koláčů, sestup do impozantního vyhaslého kráteru Curral das Freiras. Odpoledne dosažení druhého nejvyššího útesu na světě – Cabo Girao (580 m). Zastávka v městečku Camara de Lobos, které si oblíbil Winston Churchill. Fakultativně návštěva Botanické zahrady. Večeře a nocleh.
4. den:Program na severním pobřeží Madeiry: zastávka na vyhlídce Encumeada, odkud lze přehlédnout všechny strany ostrova, hory i pobřeží. Procházka v oblasti Rabacalu – nenáročné putování podél levady – akvaduktu v třetihorním vavřínovém pralese, zastávky u vodopádů. Prohlídka Porto Moniz s pevností, mořskými jezírky v pobřežních skalách a terasovitými políčky v okolí. Zastávka u Ribeiry da Janela, kde vodopády dopadají na pobřežní silnici. Večeře a nocleh.
5. den:Program na východním pobřeží Madeiry: mys Ponta de Sao Lourenco - nenáročná túra vulkanickou pouští a po útesech. Odpoledne prohlídka města Machico, kde se poprvé vylodili evropští objevitelé ostrova. Průjezd kolem banánových plantáží a zastávka u sochy Krista v Garajau (zmenšená replika sochy z Rio de Janeira). Večeře a nocleh.
6. den:Celodenní fakultativní výlet do madeirských hor: výjezd na vrchol hory Pico de Areiro (1.800 m n.m.). Nenáročná túra po hřebenu nejvyšších madeirských hor (dle individuálních možností až k nejvyšší hoře ostrova – Pico de Ruivo, fantastické výhledy. Odpoledne zastávka v Ribeiro Frio – pstruží sádky a procházka podél levady na vyhlídku. Zastávky v městečku Porto Cruz a u barevných domků s doškovými střechami v Santaně. Cena výletu: cca 55 €. Večeře a nocleh.
7. den:Celodenní fakultativní výlet na Porto Santo, které je druhým největším ostrovem madeirského archipelagu – okružní jízda, větrné mlýny, největší písečná pláž, ostrovní metropole Vila Baleira s domkem Kryštofa Kolumba. Cena výletu: cca 95 €. Večeře a nocleh.
8. den:Odlet z Madeiry. Návrat domů.
Funchal Madeira Madeira1 Madeira2 Madeira3 Madeira4 Madeira5

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování s polopenzí v hotelu***
  • pobytovou taxu
  • obousměrnou letenku
  • letištní taxy
  • dopravu po ostrově
  • průvodce
  • zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • vstupy
  • fakultativní výlety
  • Orientační částka na vstupy a jízdenky: cca 170 EUR, z toho vstupy (Tropická zahrada, Botanická zahrada, lanovka ve Funchalu) cca 35 € EUR, tobogan 13 € a fakultativní výlety 120 €

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí