CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. 469310

Na skok do Londýna ! Bohatý vyzkoušený program. Jen za 5.990,- Kč !

Velká Británie
Londýn, Windsor
Odjezdy z celé ČR bez příplatku ! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě…

4Počet dnů:

19.04.2019Termíny od:

5 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Odjezdy z celé ČR bez příplatku ! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě nadstandardní kvality služeb ! Zájezd do Velké Británie s bohatým programem v Londýně. V ceně již i všechny poplatky (trajekty, vjezdy do měst, místní taxy). U nás již na tyto poplatky nic nedoplácíte !

Ubytování: hotel **+

Hotel 2 až 3 * v oblasti Londýna. 2-lůžkové pokoje dle výběru se snídaní s vlastním příslušenstvím, 1-lůžkové pokoje za příplatek 990,- Kč..

Stravování: snídaně

1 x snídaně v ceně (káva, čaj, pečivo, máslo, jam)
1 x večeře (2-3 chody dle hotelu) možná za příplatek 350,- Kč

Doprava: autokarem

Luxusní bus (wc, klima, video-dvd), odjezdy z celé ČR (celkem 42 nástupních míst) bez příplatku !!!

Program zájezdu

1. den:1. den: V 10 hodin odjezd z Nového Boru, v 10.45 hodin z Liberce, v 11.30 hodin z Mladé Boleslavi, ve 12.45 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Plzně od výstaviště ve 14.15 hodin, v 6.45 z Ostravy, v 8.15 z Olomouce, v 9.45 z Brna, v 11.00. z Jihlavy-Pávova, z Hradce Králové v 10.45. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem a Belgií do Francie a dále Eurotunelem nebo trajektem do Anglie.
2. den:2. den: Ráno příjezd do Londýna, celodenní prohlídka Londýna s průvodcem /Big Ben, Westminster, Westminster Abbey, Buckinghamský palác, Picadilly, Picadilly Circus, Národní galerie, Trafalgar Square, Downing Street, Horse Guards /White Hall. Večer ubytování a možnost večeře v hotelu. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
3. den:3. den: Po snídani celodenní prohlídka Londýna s možností individuální návštěvy panoptika Madame Tussaud: Hyde Park, Baker Street, Oxford Street, Katedrála Sv. Pavla, Tower, Tower Bridge, Greenwich, volno, nákupy. Večer odjezd z Londýna, Eurotunel nebo trajekt a dále tranzit Francií, Belgií a Německem do ČR. (Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
4. den:4. den: Pokračování tranzitu, v odpoledních až večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR. Příjezd do Prahy cca do 15 hodin a do ostatních nástupních míst v ČR dle časového dopočtu.
london eye, ferris wheel, london london, bus, red london, tower bridge, england london, victoria, big ben westminster, palace, london

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu luxusním busem (wc, video-dvd, klima)
  • 1 x nocleh se snídaní v hotelu 2-3* ve 2 lůžkových pokojích, WC a sprchy na pokoji, 1-lůžkové pokoje za příplatek
  • průvodce
  • pojištění CK

Příplatky

  • 1 x večeře (2-3 chody dle hotelu) (příplatek: 350 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 990 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)

Slevy

  • SUPERLASTMINUTE SLEVA NA CENU 5.990,- KČ !!!

Londýn

Málo hlavních měst hraje tak důležitou roli v kulturním i obchodním životě země jako Londýn. Dokládá to i nebývalý zájem turistů i obchodníků o toto město. Londýn je klenotnicí umění všech slohových údobí, sídlo mnoha muzeí a galerií. Nabízí tradice, které trvají po staletí, jako např. okázalou výměnu stráží v Buckinghamském paláci. Mezi významné církevní stavby patří katedrála sv. Pavla, Westminsterské opatství a římskokatolická westminsterská katedrála. Každý zná i sídla královské rodiny, jako je Tower, kde lze spatřit korunovační klenoty, nebo Kensingtonský, Buckinghamský a Svatojakubský palác. Z řeky Temže je impozantní pohled na komplex budov parlamentu zakončený známou věží Big Ben. Symbolem města je i Tower Bridge, poslední most přes Temži před ústím do moře.

Windsor

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí